有無澳洲巴打? 揸緊咩車多?

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
比如你今日買咗一張汽車地氈要$100,如果市場上有同一樣嘅地氈比較平,間公司會自動rebate差額落你Account度

或者你自己搵到比較平嘅地氈,你同個sales講佢會match價錢仲-10%
如果未有澳洲車,好似要等一年先可以揸Uber或者送貨服務
Gumtree 大把
唔使諗了
係指澳洲車牌? 本身香港甩左P 同25+ 唔係可以直轉Full license?
拎左澳洲full license牌一年之後先可以做uber
喺澳洲車“牌” 、喺香港揸幾多年應該冇任何關係

另外係NSW, 要留意“直轉full licence”等於放棄香港車牌、當你去換車牌時佢會send封信去香港運輸署
Thanks. 睇amazon flex又好似無提要唔要有澳洲牌一年 去到再研究
唔想等去pizza 鋪做車手都得
個啲唔理仲輕鬆
夏天係海灘區送,十個女八個飛釘
冇話一年但好似要driving history , 唔 100% 肯定
連鎖個種?
Crust 係自己請
domino 就踩單車多
pizza hut 唔知
pizza 真係買架舊車做算啦
不如分享下俾d 兄弟? 唔洗大家洗咁多冤枉錢??
真,個兩部Civic同Accord 真係貴到離譜,呢個價錢我俾多少少買)Lexus ES唔好?要便我去Camry仲好
Cx30大家點睇,平時應該係兩個人坐
點樣直轉full licence等於放棄香港車牌?
我換牌個陣佢話要email香港verify我個車牌咋, 無話會吊消我香港車牌喎
cx 30有諗過, 但同價錢比性價比唔高
budget ok又有現貨既我都會買corolla/mazda/ford
我上年11月喺 service nsw 換時、 ,counter staff話香港運輸署會check我個牌,如果冇問題就會send返封信去nsw,同一時間同一時間停咗香港個車牌。 我冇特別考究因為我本身係移民

如有錯漏, 多多包涵
Mazda 唔會差既, 比cx3 更多tech 野
各位澳洲巴打,下個月會黎墨爾本,budget 10萬港紙,應該買咩車好? 冇咩要求,得兩個人用,買二手定係俾多少少買新車好?見d二手車都偏貴。
Toyota C-HR 同Mazda3比會唔會省油好多
2手車價而家仲係好高, afford 到一定建議買新車, 要睇dealer 有咩現貨, toyota 就好難會有現貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞