有無澳洲巴打? 揸緊咩車多?

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
2年車齡, 4萬km既fleet car...toyota corolla hybrid, 同新車一樣價錢 點買得落手
係呀 等得就一定買新車
但你都有買tyre pump??
咁中釘可以pump返起, 再揸返屋企/車房搞, 唔駛下下喺條街度成條換吖麻
其實好少
一般一中,一係就慢漏,一日20kpa吧,一係就即時冇晒
新車等8個月
如果揸車返工20分鐘, 搭火車要個幾鐘.......
見唔貴手痕買咗
你係咪mel先
留意返繁忙時間揸車時間乘二
唔係mel
x2都係40分鐘姐
夜晚放工miss左一班火車都幾係野, 再唔係三日唔埋兩日就strike一strike
Mel撚表示有時無喇喇壞車定維修就成條線停,要轉巴士,返工放工又要跑去趕車,一程都成粒幾鐘
揸咗車之後每日慳返2粒幾鐘,仲要有自己空間好爽,好彩返西邊唔會成日塞車
電話架?
不過有諗過做uber eat 買新車做又
唔係犯法?
GC有咩工返
有牌子既都要幾十澳, 你要搵食就可以買個靚少少電話架過黎, 方便睇gps, ebay 買會平d 但要等, 商場d 電話配件鋪有賣, 但會貴d
其實uber eats 可以搵到幾多? Amazon flex 4粒鐘$120, 缺點就佢係北面近機場果邊, 朋友做過話都唔洗4粒鐘可以做完
Book mark左先
Amazon flex係咪要架車夠大先做到 ?hatchback個類?
想問下澳洲個邊渣車有咩要注意 超速似好貴
同埋唔比掂電話?做導航又點計
我經過見人地d 車真係普通sedan就得
呢邊d 印度人就朝早peak hour 5-10am 就做uber, 之後就睇下有冇flex 做, 之後下午3-7 又做uber
星期5,6 就夜晚再做uber
sorry原來搞錯咗
P牌先唔可以用手機 even 用手機架
Full license無問題
我呢邊兩粒半應該搞掂
咩車都得,好多yaris 做
我係死雞王,一個shift 大約 $160-$170星期日冇野做會去玩下
去得澳洲唔係唔揸UTE呀?
頭先睇
好似要申請左ABN先做得?
應該係, ABN 上網填資料, 即刻俾到你架啦
2粒半搵到160-170$ 咁都ok wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞