有無澳洲巴打? 揸緊咩車多?

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
想買架2手hybrid, 唔知3萬左右得唔得
最多hybrid都係得toyota, 二手3萬應該買到corolla hatch hybrid

咁除左 Corolla, 巴打有無咩好推介?
好似hyundai同mazda都有, 但一hybrid就唔會平, 同埋呢邊d二手價受新車供應問題影響下搞到好貴

希望下年個價會回落返d
巴打係咪係carsales 個網到睇?然後去dealer到買?
我就咁行去dealer度問
不過如果比我再黎多次, 我會去搵motorscout, 可能會再平D
未睇過motorscout
呢間係咪同carsales 差唔多?
motorscout係可以同佢講車款, 佢就會幫你搵deal
聽落好似唔錯,咁我應該過到去先會搵motorscout
想問下巴打係咪推介Hyundai 同Mazda?
唔推介喇, 個個brand都有D唔同既特點, 睇個人喜好啦
Cx5
FK8
點睇cx60 同ioniq 5
Cx60 比想像中貴
呢度普遍日本車都唔平
佢唔入最平2.5 版
你地洗車通常喺邊度洗
喺自己drive way又驚d水流去鄰居度唔係咁好
去油站car wash自備d野去洗得唔得呢
當然係自己driveway啦...
個價已經開始回落
car loan利息高左好多
新牌仔冇咩budget
想買部2011 mazda 2
見有架9000買唔買得過?
😀 無必要都唔買馬2 , 萬事得始終車長內攏細窄,

9000 不如入架swift , yaris , corolla (事但一代),
jazz 就二代打後無咁易死波箱,可以考慮埋

車細好扭, daily 無得輸
屌 自膠 以為買馬3 , 馬2 可以去馬
澳洲一定係買mazda
二手價硬淨
Toyota 勁啲 二手賣出去仲有賺
Honda CL7
新車成日缺貨, 搞到二手車價好硬淨

訂緊 camry 都要等9個月 仲要係口頭講9個月,實際了無期咁等至真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞