有無澳洲巴打? 揸緊咩車多?

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
好似前排先有新聞報d有錢佬拎架十幾廿萬既city suv玩沙結果走唔到
買 cx-5 好過啦
準備找卡數都對將來借錢有影響?
我唔熟澳洲情況
晌香港、英國,用吓信用卡+準時找卡數可以貯番個好嘅 credit history
我應該唔會揸落沙灘
只係有時去吓郊外行山、露營
Mazda 耐唔耐用?
我揸開 Toyota, Lexus. 真係好襟用
唔係都要儲Credit History 咩
巴打同我一樣
你嘅信貸額會影響你嘅可還款能力
對借錢不利
出晒名耐用,安全
我無儲過 credit history
真接借錢
8 年做咗4次房貸
credit rating 都唔知幾高
Hilux
VIC Lerner permit中 10月尾考
如果依家買定車排住隊好唔好
無車好唔方便
5-6萬有無乜好選擇?
Forester / CX5 / RAV4 邊部好
我第一部 第二部都係Jazz (2手)
貪佢細部但其實可以裝到好撚多野
road trip 釣魚, 搬左幾次屋都係靠佢
你喺邊間訂?我都訂左一樣的加左vision pack,等左4個月連production date都沒排到宜家想放棄轉戰第二架車
宜家買排住隊就差唔多啦
我試過CX5 2.5T 覺得麻麻,無d人講得咁好,覺得mazda 3嘅2.5仲好
其他無試過
我為在vision pack入面的360 camera先訂mazda 主要係新手覺得有好似方便d,有安全感d
無呀 其實想個內籠大啲 有2隻大狗 太細好難搞
另Hybrid SUV邊㗎好?
CX60幾時會有
個人麻麻地hybrid,覺得貴d但有無咩特別,cp值麻麻
其實我幾鍾意subaru,有試過impreza覺得好好控制,但forester無試
你睇得CX60會唔會考慮下X1?CX60我之前問過價錢大概$60-90k+,個價拍得住X1CX60好似要下年先有
X1好似4th quarter 有第一批到貨不過唔知宜家賣晒未,$63-80k+,同埋新X1內籠好似又大左
60-90k?! 我以為貴cx5 小小
細佬唔識車 只係想襟用 慳油 內籠大
我以為hybrid車長遠計抵玩
換電嗰時你就知道貴
Mazda唔濛 睇落似1080p
Sydney
新車等到咁唔會平賣啦 但break even我會考慮 純粹只係想換車玩
新GT連Bose都閹埋但再賣貴啲真係痴線
Vision package除左360cam外仲有個CTS
ACC時會作動主動幫你架車置中
仲有其他立雜嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞