有無澳洲巴打? 揸緊咩車多?

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
咁又未必
做生意既買新車扣稅每年可以省好多錢
所以有ABN既都會每幾年就換一換車
普通打工仔就唔得啦
做唔切啦 全球都搶部ioniq 5
我搶左三次都失敗左
有d state有分
咁全新WRX已經有得揀啦6MT
好多都仲有得揀棍, 但要等幾耐先有車就唔知喇
MPV / Ute你自己改個斗
應該有150k odo樓下
你過黎Melb望下
呢度啲人靠車充大頭鬼咁
近排多左好多Ram 1500同埋新Wildtrak
RR, defender都多左好多
仲有現貨添
銷量麻麻
韓車保養貴咩?
我會睇埋2手價
2手價唔知企得硬唔硬
揸緊subaru. 條女揸緊suzuki grand vitara
咁撚貴
賣以前STI價錢仲要冇曬STI嘢
韓車不嬲行平價路線 全新二手都唔會貴得去邊
養車費用唔單止保養架翻廠率高唔高 多唔多嘢整
過左保就自費㗎喇嘛
你對韓車太有偏見
你真係要認真睇下,世界變左架啦
唔係韓仔做七年保養 其他廠仲係戇鳩鳩做三年喳

H窿大個 Genesis 我敢寫比 Lexus 更高級更好用,好多做 Limousine 行三十萬公里一樣正正常常
三菱做10年添啦銷量好好嗎?
唉,都唔知點講
個人喜好啦,新事物唔係人人接受
呢部叫Genesis GV80, 屌打歐洲同級 SUV

唔好共產黨咁強逼人鍾意啦
同埋我都冇講韓國車好差
個人好鍾意i30n同palisade

你唔講其實我一直以為呢部大陸車黎
中幾日同個朋友買左部2013 JEEP 150k,12500aud
之前去車行睇15k 都有 2013 Lexus 150k 既SUV 樣既車
brisbane 附近
Brisbane 有推介?
你…..有冇睇埋佢主要係賣咩車?
Triton呀Ute黎

私家車慘到全年都係賣三萬幾部車
基本上都係Triton

現代都係同佢賣差唔多數 但係都係私家車

咪攞呢d報導水人啦
呢啲又唔計
澳洲Ute 市場大到之前 Mercedes 出一部 X class 呀

唉你鐘意,無野好拗,又係你自己講牌子,講到 Ute 無其他廠得佢一個咁

你嬴你嬴
去Kedron 睇下
南面就springwood
Mazda and Mitsubishi.

Mazda 靚又好,慳油得來有力,貴得來又道理,男女開都舒服,乘客都like.

Mitsubishi Ute自己開,價錢平,維修平,雖然冇嘢係number 1, 但係勝在全部都係平均
咁你咪去買UTE囉咁好賣
個post係討論買私家車話比人知UTE好賣有咩討論價值?

知你叻啦住syd有錢佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞