有無澳洲巴打? 揸緊咩車多?

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
唔係呀
過彎勁好劈架 咪撚恰鳩佢,個 turbo 一kick in 就順住去
韓國d電車個樣有保留未接受到
不過韓國車係澳洲大受歡迎
平+長保養
各有各好
事實之全部
以前有個同事紐西蘭人
有七個細路
結果買咗韓仔IMAX van 做People mover
不過個樣太柒我接受唔到
代理唔入真係唔好勉強自己啦
第時都難放
ioniq5 同 ev6
一試完, Tesla 呢啲簡直唔入流得個名
完全係 future
但可惜個條龍由 Syd 排撚到去 darwin
john hughes 做韓仔車做到風生水起發咗達
佢而家做MG
你咁講就錯
去 Sydney 東區鬼佬區睇一轉先
啲 v250 賣到癲左
有得三個細路個啲就開始轉做呢種,Q7 個類俾人淘汰左
佢地好撚鐘意一個家長車住幾家人啲細路去比賽個味,所以開始接受 MPV
skoda d車都幾靚仔
仲有岩岩落地嘅cupra
但其實全部都VW group黎
ioniq 5 真係完美
真係要挑剔就係車裏面冇USBC插頭
佢呢下彈起真係完全將日本仔踩落去
Tesla就剩返佢嘅自動駕駛可以同佢練下
最多加埋佢嘅叉電網絡
但澳洲全部屋企叉電
cx9 正
最好開始接受MPV啦
澳洲真係冇選擇
Gold Coast未見過7人車落車唔係華人
豪裝 skoda 屌打 Audi 啲樣啦 抵玩到震
vw group咁大咁多牌子
全澳洲得 Sydney d 人最捨得換車架渣
個個係 home loan top up 舊錢出黎
我舊底住 Brisbane 撚有咁多人用靚車咩,唔壞就得架啦
你地有錢人地方係咁㗎啦
我地係窮人區
KHS Flite 860 幾好渣
唔使 C 啦, 有無線差就得,電動輪椅個無線差好撚快,再唔係去阿馬信買個 Anker lighter C 頭快到 hihi
ioniq 5 好心就入多啲啦
大城市啲人太顧面子
有時真係好撚浪費
啲fd都成日叫我搬去SYD住
但我真係好鍾意Gold Coast
太熱鬧唔撚掂
雖然好多靚車玩
我諗唔係佢唔想入
係根本做唔切
唔好意思 問一下 小第將會移民黎澳洲
請問多唔多自動波車租/買
因為係香港考緊車牌 仲未揀定自動定棍
所以想請教下大家
你去爽行搵到部新車係棍波既當你嬴
呢度車牌冇分自動波同棍架
食揸一定揸great wall, 呢排廣告賣到周圍都係,jews 都有,3個月已經要整
即係係香港考2a 等一年一甩p就可以申請?
上一部寶馬出廠一個禮拜已經要整
整足2年半先整完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞