有無澳洲巴打? 揸緊咩車多?

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
巴打係去玩定做野?
上次去旅行覺得悶到震
做野
邊有野玩架個度
已經番左黎啦 三粒鐘唔使發發聲就到
有冇人知點解呢邊冇入細趟門車?
感覺上細7趟門好用過SUV
上次去Canberra Civic pub啲薯條好撚好食

不過都成年前,而家唔知有冇變
第一次買車 ,上個月排左架corolla,dealer話最快12月有貨,除左floor mat同一缸油,咩都冇得送

想問下除左tinted window 同要裝個車cam,仲有咩要另外裝/買?

唸住買個head up display,有冇推介邊款好用?
head up display其實冇乜用,要平既上淘寶買odb款就得
cx30 尾箱好似有D細
同普通HATCH BACK 差唔多
聽講toyota黎緊仲要加多3千for new tech upgrade
我原本唸住買yaris cross,試車之後都係決定買corolla,yaris cross 得1500cc上斜冇力
仲有入面啲tech太少,料又差啲,依個價覺得唔抵
唸住用番十年八載,所以比多少少都冇所謂
Ching買左幾多錢? 我見上網有Rav4見貨,不過唔知啲dealer會唔會加價賣
得閒會去roadtrip 就唔洗諗電車喇
一係買兩部
無咩可能有現貨wo, 有冇條link 睇下???
不如corolla cross?
應該係demo車?應該會比正價貴幾千。。
toyota個網個個價,23年款應該再加啲
澳洲冇入貨 好似下年先有
如果係hybrid一定會有markup架啦 以家訂都要等12-18個月
Rav4 hybrid本身有興趣 但見連登ching屌到仆街 唔知入唔入手好
條街邊d多人揸就實無死
同埋都係睇你點用架車姐
要sporty咪cx5 要all time awd咪xv 要慳油咪rav4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞