(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
推 快出故!加速!!!
睇到好sad
唔知點解有啲想識芷純
毒毒地又傾得開既女仔真係好少見
好過好多出面又西又假既港女
lm等睇你寫落去
希望唔會睇到你寫話hurt到佢
時間已經去到九月一號,我同佢已經差唔多兩個星期冇見過。雖然我覺得佢唔係好想見我咁,不過當你對一個人有好感既時候,係好難會忍到唔去約佢。

我:「你今個星期六有咩做呀?」
芷純:「我要返學呀
我:「星期六返乜野學
芷純:「返空姐course。」
我:「空姐呢D垃圾工都要上course?」

其實我同大部份高登仔一樣都係咁膚淺對空姐呢份工好有偏見。係我呢D毒撚既眼中,空姐,就係雞,做空姐就係為左釣金龜。而我一直以黎亦都聽過好多ptgf夢想係要做空姐,所以我一路都好憎D女做空姐。

芷純:「我讀完佢多數會請架啦。」
我:「空姐呢D狗屎垃圾工,係咪都請架啦,再者你樣靚既更加請啦,洗Q讀咩。你唔係真係諗住讀掛?」
芷純:「係架 。」
我:「咁撚cheap,又成日比人抽水,同waiter冇分別。」
芷純:「 咁唔係可以做D咩。」
我:「嫁人囉,我相信好多男仔都接受唔到自己女朋友做飛雞。

當時既我,就係一個咁大男人,咁固執既人,我同其他高登仔一樣,只會相信自己果一套。

芷純:「都要有人要先嫁得架,同埋就算嫁左都要返工架麻,我咁廢都唔知可以做D咩。
我:「做囉,應該識到好多有錢佬。」
芷純:「呢個唔係我想做空姐既原因黎架 我想去多D地方,我屋企窮,我未去過旅行。」
我:「呢個係我自己諗法姐,其他人應該冇我咁霸道既 。」
芷純:「我其實都好霸道架,我鍾意既人我就會想成日痴住佢霸住佢 。如果我男朋友或者老公唔鍾意我做既,我一定唔會做 。」

其實所有大男人想聽到既,就係一句咁簡單既說話。

芷純:「我岩岩剪完頭髮丫 。」

佢send左張相我睇,其實剪左同冇剪冇咩分別,我一直都唔明長頭髮既女仔剪頭髮係點剪。

我:「有剪到咩 。仲係咁長。」
芷純:「我唔捨得剪丫,我D頭髮由細到大都係咁長,成日會掂到人,D變態會聞。
我:「我都好鍾意架喎,上次攬住您果時我都有係咁索您D頭髮 。」
芷純:「其實您都好香,您個身有陣BB味 。原本我諗住講,不過你果陣講話好多女仔都讚過您個身好香,所以我即刻收返 。」

芷純:「尋晚個電話壞左,聽唔到你D歌好唔慣。
我:「您唔係真係晚晚都聽掛 。」
芷純:「掛住咪聽 。」

好多人都話曖昧係一段感情最令人回味既時侯。即使係一句說話一個動作,都會令到對方好開心。因為所有野都得黎不易。當所有野都變成理所當然既時候,或者就唔會識珍惜。

我:「您返完空姐有咩做丫夜晚。」
芷純:「我冇,你唔洗約人咩 。」
我:「約您個頭 。」
芷純:「點知你,上次比完錢果個阿lam,冇屌返佢咩。
我:「就係唔想屌所以先比錢打發佢走姐麻。 激鬼死,約您咁多次成日都拉開話題 。」
芷純:「因為您成日話我肥,您比人話完肥您都唔敢再出黎啦 。」
我:「果時您話自己120磅我先話您肥姐麻,您真人100磅都冇點會肥 。」
芷純:「咁幾時見呀 。」
我:「點知您幾時得閒姐,您咁多兵實好忙。
芷純:「您見我ig咁少人follow都知我唔收兵。我唔識好似d女仔咁識氹人收咁多兵。我見我d朋友成日都要覆msg。只係因為我個樣唔似乖女仔,所以d人唔信我咁毒咋。你見我成日都秒回你就知我幾得閒啦 。」

我:「咁我地聽日見好冇?」
芷純:「咁我係咪係您到過夜丫?」
我:「你得咩 ?」
芷純:「我得架,不過你唔怕比你屋企人發現咩 。」
我:「驚咩姐,我就黎成30歲人啦,你又唔係細路女 。」
芷純:「我係架,我得17歲架咋。 因為我過夜我要帶化妝品,底衫褲呢D野架。」
我:「唔洗化啦,自然就是美。記住帶校服就得 。」
芷純:「唔化會好細個架 。」

果一晚既心情,就好似第一次約到自己鍾意既女仔出街咁,冇錯,就係初戀既感覺。其實諗諗下,今次真係我第一次約鍾意既人出街。以前同我EX拍拖,因為係外國住宿舍既關係,我地第一日識已經訓埋一齊,根本就冇約會過。

我一直係到諗,聽日既我地,到底算係咩?我係咪應該比錢佢,我比錢佢,佢會唔會唔開心?我唔比錢佢,又好似拎佢著數咁。左諗右諗,都唔知點應對呢段關係好。

我:「我沖完涼啦。」

隔左幾個字佢都冇應我。唔通訓左?

我:「唔見左既?

過左兩個鐘,佢都係冇應到我。

唔通佢根本就唔想見我?

果晚我一路都冇訓,係到等佢覆我。一路等到天光。

我諗,佢都係唔會再覆我架啦。
時間已經去到九月一號,我同佢已經差唔多兩個星期冇見過。雖然我覺得佢唔係好想見我咁,不過當你對一個人有好感既時候,係好難會忍到唔去約佢。

我:「你今個星期六有咩做呀?」
芷純:「我要返學呀
我:「星期六返乜野學
芷純:「返空姐course。」
我:「空姐呢D垃圾工都要上course?」

其實我同大部份高登仔一樣都係咁膚淺對空姐呢份工好有偏見。係我呢D毒撚既眼中,空姐,就係雞,做空姐就係為左釣金龜。而我一直以黎亦都聽過好多ptgf夢想係要做空姐,所以我一路都好憎D女做空姐。

芷純:「我讀完佢多數會請架啦。」
我:「空姐呢D狗屎垃圾工,係咪都請架啦,再者你樣靚既更加請啦,洗Q讀咩。你唔係真係諗住讀掛?」
芷純:「係架 。」
我:「咁撚cheap,又成日比人抽水,同waiter冇分別。」
芷純:「 咁唔係可以做D咩。」
我:「嫁人囉,我相信好多男仔都接受唔到自己女朋友做飛雞。

當時既我,就係一個咁大男人,咁固執既人,我同其他高登仔一樣,只會相信自己果一套。

芷純:「都要有人要先嫁得架,同埋就算嫁左都要返工架麻,我咁廢都唔知可以做D咩。
我:「做囉,應該識到好多有錢佬。」
芷純:「呢個唔係我想做空姐既原因黎架 我想去多D地方,我屋企窮,我未去過旅行。」
我:「呢個係我自己諗法姐,其他人應該冇我咁霸道既 。」
芷純:「我其實都好霸道架,我鍾意既人我就會想成日痴住佢霸住佢 。如果我男朋友或者老公唔鍾意我做既,我一定唔會做 。」

其實所有大男人想聽到既,就係一句咁簡單既說話。

芷純:「我岩岩剪完頭髮丫 。」

佢send左張相我睇,其實剪左同冇剪冇咩分別,我一直都唔明長頭髮既女仔剪頭髮係點剪。

我:「有剪到咩 。仲係咁長。」
芷純:「我唔捨得剪丫,我D頭髮由細到大都係咁長,成日會掂到人,D變態會聞。
我:「我都好鍾意架喎,上次攬住您果時我都有係咁索您D頭髮 。」
芷純:「其實您都好香,您個身有陣BB味 。原本我諗住講,不過你果陣講話好多女仔都讚過您個身好香,所以我即刻收返 。」

芷純:「尋晚個電話壞左,聽唔到你D歌好唔慣。
我:「您唔係真係晚晚都聽掛 。」
芷純:「掛住咪聽 。」

好多人都話曖昧係一段感情最令人回味既時侯。即使係一句說話一個動作,都會令到對方好開心。因為所有野都得黎不易。當所有野都變成理所當然既時候,或者就唔會識珍惜。

我:「您返完空姐有咩做丫夜晚。」
芷純:「我冇,你唔洗約人咩 。」
我:「約您個頭 。」
芷純:「點知你,上次比完錢果個阿lam,冇屌返佢咩。
我:「就係唔想屌所以先比錢打發佢走姐麻。 激鬼死,約您咁多次成日都拉開話題 。」
芷純:「因為您成日話我肥,您比人話完肥您都唔敢再出黎啦 。」
我:「果時您話自己120磅我先話您肥姐麻,您真人100磅都冇點會肥 。」
芷純:「咁幾時見呀 。」
我:「點知您幾時得閒姐,您咁多兵實好忙。
芷純:「您見我ig咁少人follow都知我唔收兵。我唔識好似d女仔咁識氹人收咁多兵。我見我d朋友成日都要覆msg。只係因為我個樣唔似乖女仔,所以d人唔信我咁毒咋。你見我成日都秒回你就知我幾得閒啦 。」

我:「咁我地聽日見好冇?」
芷純:「咁我係咪係您到過夜丫?」
我:「你得咩 ?」
芷純:「我得架,不過你唔怕比你屋企人發現咩 。」
我:「驚咩姐,我就黎成30歲人啦,你又唔係細路女 。」
芷純:「我係架,我得17歲架咋。 因為我過夜我要帶化妝品,底衫褲呢D野架。」
我:「唔洗化啦,自然就是美。記住帶校服就得 。」
芷純:「唔化會好細個架 。」

果一晚既心情,就好似第一次約到自己鍾意既女仔出街咁,冇錯,就係初戀既感覺。其實諗諗下,今次真係我第一次約鍾意既人出街。以前同我EX拍拖,因為係外國住宿舍既關係,我地第一日識已經訓埋一齊,根本就冇約會過。

我一直係到諗,聽日既我地,到底算係咩?我係咪應該比錢佢,我比錢佢,佢會唔會唔開心?我唔比錢佢,又好似拎佢著數咁。左諗右諗,都唔知點應對呢段關係好。

我:「我沖完涼啦。」

隔左幾個字佢都冇應我。唔通訓左?

我:「唔見左既?

過左兩個鐘,佢都係冇應到我。

唔通佢根本就唔想見我?

果晚我一路都冇訓,係到等佢覆我。一路等到天光。

我諗,佢都係唔會再覆我架啦。

好sad...feel到會sad ending
好sweet啊
Sweet得黎好sad
芷純:「過兩日就要返學啦
我:「 校服妹,我最愛。送套比我丫。」
芷純:「你屋企大把啦 上次見你屋企幾套校服係到,肯定同好多人玩過啦。
我:「果d假架姐麻,真校服真係未試過架 。」
芷純:「我套校服好靚,d人出街都成日會望住 。」

之後佢send左張校服相比我。 真係好撚正,格仔裙加埋上身白色恤衫打左條tie仔。

芷純:「 我未send過呢d相比人架。」
我:「 好正,下次帶黎著。」
芷純:「 好呀,我有好多套,因為我成日改到條裙好短,d老師唔比我入學校,改完又改。」
我:「正,有學生妹既味聞
芷純:「死變態
我:「個個男人都鍾意學生妹架啦
芷純:「都係既,個個都會有d癖好。我其實都有睇av 既癖好
我:「睇咩av? 」
芷純:「中出。。。果d。。 我鍾意睇佢流出黎。
我:「洗咩睇av姐,睇您自己果d咪得囉
芷純:「我試過一兩次架咋 激死 唔講啦。」
我:「我阿媽又叫我出去食飯,好煩。
芷純:「呢d唔係煩,係關心。如果我屋企人係咁就好 佢地成日話我架,我老豆仲打過我幾次。
我:「關心得多就會變煩架啦,以前我ex都成日話我煩。」
芷純:「通常愛情入面,關心得多果個就愛多d果個。」
我:「咁你咁細個跟佬走,我係您老豆都會嬲啦 。」
芷純:「青春就係咁 。我係d戀愛大過d既人。就算係而家我都一樣會咁樣做。我覺得咁樣先係對愛情無遺憾。我仲相信愛情架。」

或者呢個就係我鍾意學生妹既原因。出到黎做野,好多廿幾歲既女仔,都會去用唔同既方法去計算你。計下你岩唔岩做佢既男朋友或者老公。無論係樣,工作,身家,定係家底。出到黎做野之後,愛情已經唔再係愛情。即使d人口講到包裝到幾完美都好,佢地心底裡都有好多野係到計緊。

唔似d學生妹咁,鍾意就係鍾意,咩都唔會理,我諗呢d先係叫愛情。其實mk妹,都唔係咁差姐。

可能因為我地既愛情觀都好相似,所以我地傾得好開心,好似終於搵到一個伴咁。之不過,我仲未知我地既關係係點。始終佢都係為左搵錢先出黎約人。

芷純:「您有冇數過你同過幾多人扑野?
我:「幾個咋,我約好多都係出街冇扑野架。」如果佢知道我係rubbish,我諗一定會嚇親佢。
芷純:「我冇您咁多,我同過兩個咋。」
我:「受左咩刺激,第二次就亂咁搵人扑野。」
芷純:「我講過啦,以前我ex有比錢我洗,我都有儲起佢,不過用左一年差唔多用晒。」
我:「咁冇錢咪要再約過?」我好想知佢仲會唔會再做。
芷純:「唔會啦,唔想係this av到見到自己。」
我:「你冇錢既話就搵我啦。」

其實我都唔知自己想點,我又唔想佢當我係客,但係我又唔想佢為錢去約其他人。

芷純:「傻架咩您,搵錢咁易咩,成日亂咁幫d囡。我知您心地好好,不過我唔會問你拎架。」
其實玩左成年,我成日都會得閒就比錢幫下d ptgf。佢亦都知道我成日幫人,不過我唔知道佢心入面,其實係好介意。
我:「咁姐係點,你係咪唔會再見我

果陣我有d失落,我覺得佢係到拒絕緊我。

芷純:「我唔識點講呀。

我:「我明架啦,唔好講呢d啦。

我諗,或者佢只係當我係一個傾得埋既朋友。所以我冇再追問落去。

芷純:「您快d訓啦,唔洗陪我啦。我聽住您soundcloud 唱既歌一陣就會訓
我:「聽多一排您就會悶架啦。

咁多年入面,我唱過歌比唔少女仔聽。有好多一開始話好鍾意聽,會一路聽落去。但係結果最後都係冇再聽落去。所以我怕其他人對我有一日會悶,好怕被遺忘既感覺。雖然我唔知佢會聽幾耐,不過只要佢想聽,我都會唱落去。

芷純:「你咁諗就錯啦,你太睇少我既堅持啦。 我怕您覺得我煩咋。」
我:「睇下邊個覺得邊個煩先囉

我錄左eason 既愛情轉移比佢聽

https://www.youtube.com/watch?v=KmHCcfUadbk

流浪幾張雙人床 換過幾次信仰
才讓戒指義無反顧的交換

把一個人的溫暖 轉移到另一個的胸膛
讓上次犯的錯反省出夢想

諗返起呢一年,流浪過幾多張陌生既床,攬過幾多人。到底呢份溫暖,仲要轉移比幾多個人?

stb
人愈大愈多計算
我想要初戀既感覺
noktung.c

chntntcx
noktung.c

chntntcx

呢個post一開始根本離題
noktung.c

chntntcx

G
noktung.c

chntntcx

G都有乖仔埋單
幾時出文
出文吧
果日係九月三號星期六。果一日早起身就出左去九龍灣踢波。踢完之後,我渣住架車係九龍灣到行左一陣,想係條街到搵下有冇佢既身影,希望可以撞到佢。

已經差唔多一點幾,就算有咩事,都應該會搵我同我講聲掛。我諗佢算係拒絕左我。我好失望咁渣左車返屋企訓覺。

一路到左六點鐘。

芷純:「手機終於開得返 。尋晚手機又壞左 。 」
我:「去左邊到玩呀尋晚 。 」
芷純:「冇呀,我成晚係到開手機,開極都開唔到。 」
我:「我以為您唔想同我出咋 。 」
芷純:「我係d咁既人黎架咩 。」
我:「我地去睇屍殺列車好冇 。 」
芷純:「你唔係同你d朋友睇左啦咩?又睇多次?。」
我:「好睇架,你實鍾意睇,我自己都想睇多次 。 」
芷純:「好啦,不過你唔好買咁早喎,我要沖涼洗頭搞好耐 。」

夜晚9點幾,我渣住架車去左淘大等佢。好快佢就到左。今次佢冇化妝,感覺好唔一樣。有一種鄰家女孩既感覺,比上兩次化晒妝既佢少左種距離感。其實我一向都好鍾意女仔唔化妝。佢著住第一次見果件白色吊帶背心,下身著住條藍色既ptgf褲加埋對super star。

咩係ptgf褲?就係一條H&M出既藍色短褲。其實ptgf褲呢個名係我改。因為年中都見好多ptgf著住呢條褲影相放上個tag到引人like。所以係我眼中,著得呢條褲既,好多都係ptgf黎。不過其實而家已經越黎越興,因為d男人好鍾意呢種好sporty既感覺,覺得好pure。

佢一上車就比左個紙袋我:「送比您,校服黎架 。」
我:「你真係記得架 。 」

我一早就上網買左飛係the one到睇。講開又講,我其實好鍾意食百老匯戲院d爆谷,因為真係好好食,比起其他戲院真係差天共地。所以睇戲,我多數都會去百老匯。

去親the one我都會泊架車係出面條街到,因為果到次次都冇人抄牌。同佢係tst呢d咁多人既地方行,當然吸引到成街人既目光。不過我冇拖住佢,因為我仲未知道我地係咩關係。

買埋爆谷,岩岩好夠鐘入場。我同佢坐左係最高果兩個位。其實呢套戲真係幾好睇,雖然睇第二次,不過我一D都唔覺得悶。或者,可能係身邊既人既關係。

雖然一路都好想拖住佢,不過毒撚又點會敢做主動。所以我一路都坐定定係到,刻意保持距離。睇到差唔多一半果時,佢突然間挨左個頭落我到。我終於都鼓起勇氣出手去拖佢!

拖住佢之後,佢再挨埋D,好似想貼實我咁。呢種感覺,好溫暖,而我知道呢種溫暖,係真。

直到睇完戲離開左戲院之後我都一路拖住佢。

返到我屋企果時已經差唔多1點幾,我屋企人都已經訓晒。入到房之後,佢又好似個細路咁左摷右摷,後尾比佢見到我收埋好多啤牌。

芷純:「你收埋咁多啤牌做咩 ?」
我:「我細個好鍾意玩魔術架,儲埋儲埋咪咁多囉,不過而家冇咩玩。
佢拎左其中一副出黎:「我都識變架,我變一個你睇丫,你抽一隻丫。

之後我地就係到互相變魔術比大家睇,當然佢變果D就冇我果D咁勁啦。一路變,氹到佢好開心,唔知點解覺得好有滿足感覺。可以令人笑,原來係咁開心。

果晚,我第一次熜左燈,只係開住床頭燈攬住佢訓左係床到。我而家先知道點解佢一路話要熄燈,原來個感覺係warm咁多。對住佢,唔知點解我冇咩淫念。應該係話,我想同佢做愛,而唔係同佢扑野。

我攬住佢同佢一路打車輪。每一下都有愛既感覺係入面。今次佢冇叫我帶套,插入去果下好溫暖,唔係因為冇帶套,而係因為佢對我既信任。成程我地都冇轉過體位,我只係一路攬到佢實一實咁搞。其間佢好多次拍我隻手,果時我唔知道係點解,所以冇去理到。一路搞,搞左差唔多20分鐘。

佢又一次拍我,今次佢um住個咀係到笑:「痴線架 。」
我:「做咩事? 」
芷純:「點解你可以咁耐都唔射既。 」
我:「我隨時得架啦,諗住等您黎左先丫麻 。」
芷純:「黎左好多次啦衰人 。」

聽到佢咁講,真係好滿足。其實好多男人扑野,都係只會理自己,鍾意幾時射就幾時射。但係就冇理過女方既感受,冇諗住去滿足對方。

其實令到女方滿足,比起令自己滿足更加開心。特別當對方係您鍾意既人。

聽到佢咁講,我決定唔再忍,加強馬地抽插。一路插我就一路諗,到底我應該射係邊?佢話過佢好鍾意睇D中出既AV,咁佢係咪會鍾意中出?但係如果佢唔鍾意咁點算?

諗下諗下,我已經忍唔住,正當我諗緊拎唔拎出黎果時,佢攬到我好實,係呢個moment,我亦都抵受唔住,最後攬實佢射晒係入面。每射一下都好舒服,好溫暖。我地好似合左體咁既感覺。

射完之後我冇即刻拎返出黎,我一路攬實佢,佢一路攬實我。我地對望住對方,繼續係到錫。

呢次,係我人生最舒服既性愛。唔係因為對方既技術有幾好,對方有幾靚。而係因為入面有愛係到。呢種感覺,無論你比幾多錢,搵一個幾靚既ptgf都唔會比到你。
終於有文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞