(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
一個30歲既男人咁無尊嚴真係接受唔到
唉屌好sad
可唔可以加速 雖然無共嗚位 但係睇到好投入

不停睇返d唔開心既野仲要打埋出黎好辛苦架
養條女比人扑
芷純:「我冇講冇男朋友,我話邊有男朋友咋 。」

臭雞!
巴打有無諗過自己玩左咁耐女,最後比條女玩返轉頭?
可唔可以加速 雖然無共嗚位 但係睇到好投入

不停睇返d唔開心既野仲要打埋出黎好辛苦架

唔係話說打擊巴打你,條女同人喺出面上過幾多次床你又會知咩? 果日你冇踢爆佢,你仲要俾佢唔知玩多幾耐。

放手啦巴打。

你真係仲鐘意佢咩?你似係放唔低最初果份甜蜜嘅回憶多過放唔低而家嘅佢。

就算佢真係返黎,都唔會係果個令你心動無比,愛到要生要死嘅女仔。

你管得佢太嚴係你唔啱,但唔代表佢可以出去溝另一條仔,條女啲理由爛成咁你都信?

你試下抽離出黎,諗下如果有個朋友同你講返呢個故事,你真係會信條女同果條仔冇野?

你或者唔係信條女,你只係仲想捉住果份渺茫到近乎唔存在嘅可能,等自己唔洗面對一個咁可怕嘅現實吧。
lm
真係睇到燥
其實屋企窮又想向上爬既人都好有心計
又live 了
芷純:「我好鍾意您架,你信我啦。冇人夠你好,做我條水魚日日比錢我洗 。」
再講多次都係咁話 樓主好撚廢
一開頭話分擺明想散
之後番黎咪又係唔想冇左樓主呢部人肉atm
臭雞 樓主咪心軟啦
其實屋企窮又想向上爬既人都好有心計

開頭係幾sweet 但一路睇一路覺得隻臭雞講既野好肉麻
真係唔係人人講得出 不過總會有人受

Btw 唔似係向上爬似係只係想搵人包

擺明就係啦
個個月俾錢佢,乜嘢洗費都唔洗俾,有錢就乜都得,完全係要錢多過愛
樓主只係人肉atm

好多謝dm過我既人,個個都打一大篇野黎安慰我
芷純:「講真,有邊個男仔可以好似你咁。拍左拖咁耐,都可以同岩岩識果時一樣秒回 。出咁多次街,冇一次唔車我,送我返屋企 。有邊個可以做到您呢份堅持 。所以你話我點會鍾意其他人 。」

佢咁講搞到好似有種感覺係....因為你做到呢啲野佢先同你一齊咁
分左手都好既 再一齊真係驚你地出事
唔知之後發生咩事
但如果你一次你分咗手
就係佢欠左你
過咗一排你就唔識唔開心
有條問題好想樓主,最後芷純同個男仔究竟有冇野?
一做ptgf,就唔可信架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞