(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
劇情無限loop
嘈交->心軟->相安無事->無啦啦是旦一邊發癲

人生係咁架啦,我而家唔係作故仔,係悶d架啦
樓主懇請你答我一條問題先,究竟芷純同條仔有冇野?

邊一條 有兩條

芷純同條仔係咪有路?

邊條仔,文中有兩條仔

你答
1.芷純同細佬. 有冇野
2. 芷純 同果個 接放學的賤人 有冇野
3. 根據你呢家所知 你地一齊嘅時候 你有冇
4. 呢一刻 你地仲有冇拉扯 有冇關係
第一次睇故睇到嬲 要打幾次長回覆狂屌
屌你做翻個男人啦
第一次見人咁冇尊嚴
又貼錢貼名牌管接管送 都俾人當狗撚
咪再玩ptgf玩到沉船啊
正正經經識個好女仔
唔好一黎就話人知自己係有錢仔
郁手唔係好認同 不過真係幾爽
最尾叫佢落車以為真係分手 點知樓主又扣起佢手機
唔係真係要分 只係逼佢屈服 即刻
車一巴都嫌少
希望今次樓豬唔會再咁戇鳩
又無限輪迴衰心軟
打得好!打得妙!我支持您
留名
睇到眼火爆。
最後同女朋友的死亡輪迴,同我好似,狗都不如。
noktung.c

chntntcx

呢個係邊個
屌,真係sad撚到地裂
係咪同shitty妹去
差唔多屌左佢兩個鐘。我條氣終於都順返晒。

芷純:「求下您比返個電話我。」

我:「好。」

芷純:「可唔可以拎埋電腦,唔該晒。」

怪就怪我上次太心急咁快自爆左web whatsapp呢樣野,而家想睇都唔知點睇。

諗下諗下,終於比我諗到個方法。我download左software可以記錄所有係電腦打過既字同password。亦可以定時cap圖。

我諗呢個方法一定可以睇到d野。

最後我都比返個電話佢同借左個電腦比佢。始終我真係好怕女仔喊。

打左佢一巴確實令我下返啖氣。但係由果日起,呢樣野就成為左我既罪名。所以芷純之前做過既錯事都唔再成立。因為係佢眼中,打人就點都係錯。

幾日之後,我拎返部電腦。我開返d cap圖黎睇。原來果日佢拎返d野上樓之後,已經即刻whatsapp同個男仔講野。

我:「果日比返電話你之後你仲有冇搵佢?」

芷純:「冇。做咩?」

我:「點解又要呃我?你到底同佢想搞到幾時先安落?」

芷純:「點解你會覺得我有搵佢呢?」

我send左張圖比佢睇。

芷純:「我以後唔會再用你d 野。」

我:「你行得正企得正怕咩人睇?仲有,您唔係答應過我即刻block 左佢架咩?」

芷純:「我未我覺得就算我block我都會開返首先我唔係鍾意佢 我係有潔癖。」

我:「點解你做人可以咁無口齒?」

芷純:「咁我而家block。不過我真係好驚你,我唔知你幾時又會傷害我。」

我:「傷害?你鬧左我幾個星期呢d 唔係傷害?」

芷純:「鬧你有幾傷?鬧你會痛架咩?傷得過你打人?總之你打人就錯晒。」

芷純:「我諗住好似以前咁。但原來我係會好驚。驚你對我做d唔知咩野。其實你掉我手機個次我已經諗住分手。到你真係打我。我真係好驚再去見到呢個人。」

我:「你永遠剩係記得人地錯咩,你就唔記得係邊個傷害呢段感情先。」

芷純:「同人傾計有咩錯?我又唔係你定婆,拍緊拖我仲有選擇權架。點解唔可以同人傾計?」

我從來都估唔到呢句說話會由自稱好專一既芷純口中講出黎。

芷純:「我最接受唔到係你打我同搶我手機。嘈左幾個星期都係因為佢。」

我:「你都知架何?咁點解你一開始唔block 左佢?要比佢存在係我地生活之中呀?」

芷純:「而家講緊我地。你唔會明比人搶手機係咩感受。」

我:「你唔鍾意我你坦白同我講,我唔介意,但唔好呃住我去搵第二個啦。」

芷純:「總之我冇錯,我冇偷食,講完。我以後唔會再promise 你任何野,廢事你話我反口。」

由果日起,我地之間已經冇左承諾同信任。就係因為果一巴,芷純變成受害者。佢用我打佢呢個原因,去推翻我地過去所有既生活習慣同承諾。

芷純:「以後既星期五我想係自己屋企過。條路我自己揀。跪著都要行完唔想煩到你又要你又咁早起身,唔想次次嘈交都變成我錯既痛腳。」

我:「覺得煩我點會車左您一年都繼續車。」

芷純:「你家陣車左一年啦咩?最多咪九個月?」

我:「以前您話過就算要自己返學,您星期五都要過黎。點解而家要變成咁。」

芷純:「唔啦,你屋企離觀塘太遠,咁早起身自己去好辛苦。」

一個一個既承諾比佢用唔同既原因去改變。

面對佢既改變,我無所適從。果一排我差唔多每日都係到道歉。我開始比佢搞到唔記得左原來錯果個係佢先。

每一日,我都會send好多msg比佢,話比佢知我呢個月所受到既傷害同有幾唔開心。

每晚我都會自己一個係到睇返以前d msg同相。睇返以前佢對我有幾好,睇返佢答應過我既事。

或者,係佢眼中,我只係一個可有可無,隨時都可以犧牲既男人。

https://soundcloud.com/user-196464690/s8m5yv8mocbn

誰知我身龐大如大島 心卻很細心
誰親兩親我總會想嬲 不介意被困
無從容納我 應該一早放生 無謂加諸不幸
怎麼你捨得我血肉淋淋 吊在魚網上娛賓

縱使罕有得如近乎絕種的某種遠親
你的眼中我不過某種海錯與山珍
隨時能屠殺若不必講究良心
為一刻快感吃掉誰也未曾臉上留痕
個個於你始終次一等

誰像你這麼狠 一心只想找祭品
誰人也可犧牲 因貪取一點養分
但你很吸引 任我多不忿 終輸給獵人
然後總推說你是人 你是凡人
犧牲我乃是求生本能
屌你就算條女冇偷食都飛得啦,又串又煩又臭脾氣,樣同身材正又點,咁撚樣嘅性格點過人世呀,有錢佬都搵個識服待佢嘅女啦,佢根本唔愛你,至少我睇到呢度都feel唔到

仲有樓主你呀,成個太監服待主子咁撚樣,成30歲人比條𡃁妹當你狗咁撚,坦白講睇到呢度真係覺得你唔似男人,你連男人應有嘅尊嚴都冇,同隻狗冇分別

睇上面張圖真心唔覺正 可能rubbish情人眼中出西施 吹太大
窮到咁都學人有公主病第一次見
同rubbish講過兩句野既女好慘 過左咁耐係咪都比隻臭雞拎出黎鞭屍 好痴線 全世界都得罪佢咁

好一句「窮到咁學人有公主病」
睇見你地無限輪回真係笑而不語
比人洗腦咁
無曬尊嚴,成為一部ATM
之前條仔同居先俾錢佢洗,而家女又冇得食,錢又繼續俾
差唔多屌左佢兩個鐘。我條氣終於都順返晒。

芷純:「求下您比返個電話我。」

我:「好。」

芷純:「可唔可以拎埋電腦,唔該晒。」

怪就怪我上次太心急咁快自爆左web whatsapp呢樣野,而家想睇都唔知點睇。

諗下諗下,終於比我諗到個方法。我download左software可以記錄所有係電腦打過既字同password。亦可以定時cap圖。

我諗呢個方法一定可以睇到d野。

最後我都比返個電話佢同借左個電腦比佢。始終我真係好怕女仔喊。

打左佢一巴確實令我下返啖氣。但係由果日起,呢樣野就成為左我既罪名。所以芷純之前做過既錯事都唔再成立。因為係佢眼中,打人就點都係錯。

幾日之後,我拎返部電腦。我開返d cap圖黎睇。原來果日佢拎返d野上樓之後,已經即刻whatsapp同個男仔講野。

我:「果日比返電話你之後你仲有冇搵佢?」

芷純:「冇。做咩?」

我:「點解又要呃我?你到底同佢想搞到幾時先安落?」

芷純:「點解你會覺得我有搵佢呢?」

我send左張圖比佢睇。

芷純:「我以後唔會再用你d 野。」

我:「你行得正企得正怕咩人睇?仲有,您唔係答應過我即刻block 左佢架咩?」

芷純:「我未我覺得就算我block我都會開返首先我唔係鍾意佢 我係有潔癖。」

我:「點解你做人可以咁無口齒?」

芷純:「咁我而家block。不過我真係好驚你,我唔知你幾時又會傷害我。」

我:「傷害?你鬧左我幾個星期呢d 唔係傷害?」

芷純:「鬧你有幾傷?鬧你會痛架咩?傷得過你打人?總之你打人就錯晒。」

芷純:「我諗住好似以前咁。但原來我係會好驚。驚你對我做d唔知咩野。其實你掉我手機個次我已經諗住分手。到你真係打我。我真係好驚再去見到呢個人。」

我:「你永遠剩係記得人地錯咩,你就唔記得係邊個傷害呢段感情先。」

芷純:「同人傾計有咩錯?我又唔係你定婆,拍緊拖我仲有選擇權架。點解唔可以同人傾計?」

我從來都估唔到呢句說話會由自稱好專一既芷純口中講出黎。

芷純:「我最接受唔到係你打我同搶我手機。嘈左幾個星期都係因為佢。」

我:「你都知架何?咁點解你一開始唔block 左佢?要比佢存在係我地生活之中呀?」

芷純:「而家講緊我地。你唔會明比人搶手機係咩感受。」

我:「你唔鍾意我你坦白同我講,我唔介意,但唔好呃住我去搵第二個啦。」

芷純:「總之我冇錯,我冇偷食,講完。我以後唔會再promise 你任何野,廢事你話我反口。」

由果日起,我地之間已經冇左承諾同信任。就係因為果一巴,芷純變成受害者。佢用我打佢呢個原因,去推翻我地過去所有既生活習慣同承諾。

芷純:「以後既星期五我想係自己屋企過。條路我自己揀。跪著都要行完唔想煩到你又要你又咁早起身,唔想次次嘈交都變成我錯既痛腳。」

我:「覺得煩我點會車左您一年都繼續車。」
....

rubbish 你而家仲放唔低佢?

佢咁都冇偷食?真係當人on 9咩

佢永遠都係受傷者,無論做錯乜野事都係你逼佢。

其實好簡單,

第一.佢唔捨得你啲錢。

第二.佢唔想做衰人,想幫自己搵個合理理由一邊食你嘅著你嘅,一邊出去溝仔。

第三.你真係縱壞左佢。

一個人嘅脾氣係好因人而異嘅,你容許得佢完全無理取鬧,佢習慣左點對你都唔會有後果,就唔會再珍惜你嘅容忍。同樣亦唔會珍惜你對佢有幾好。

BTW, 女人講唔介意你睇佢手機你都好信?
女人講唔會出去識其他男仔你都好信?

咁根本唔會係一個18歲嘅女仔黎。你佔有欲太強,安全感太弱。

有啲野你越想捉實佢,佢只會走得越快。

如果你唔係要佢唔同男仔傾計,而係設法同佢有多啲共同朋友,不論男定女嘅你都打好關係,咁佢背叛你果陣就多好多顧慮,唔敢隨便就出軌。(因為佢要面,唔想做衰人)

不過呢啲女人,今日唔走,他日一樣會跟第二個走。

你而家算走得快好世界,唔係個個好似你咁好彩,唔夠一年就睇清對方嘅真面目。

邊一條 有兩條

芷純同條仔係咪有路?

邊條仔,文中有兩條仔

你答

樓主肯答未

邊一條 有兩條

芷純同條仔係咪有路?

邊條仔,文中有兩條仔

你答

樓主肯答未

其實大家都大概知答案
不過佢真係無需要答你
個故本身已經開始悶 佢再答埋你仲邊有人睇

邊一條 有兩條

芷純同條仔係咪有路?

邊條仔,文中有兩條仔

你答

樓主肯答未

其實大家都大概知答案
不過佢真係無需要答你
個故本身已經開始悶 佢再答埋你仲邊有人睇

就算得返少少希望我都希望樓主答我冇
因為我真係覺得佢好慘
棄故
實在太垃圾
成30歲都咁低能
如果你無車無錢? 一早走左啦
Overall 正常人一睇就知係偷食

你簡直影衰哂全香港男人
垃圾
忍唔住再留言,我係女,睇到樓主終於星佢一巴出返口氣果下真係大快人心,點知咁撚快又變返狗
盲既都肯撚定條女有偷食啦,你仲唔飛Q左佢,仲忍佢忍到無晒尊嚴?!火都黎
屌你老母好心你地咪撚分手啦 兩個又出黎害人
睇見隻臭雞就覺得好撚嘔心
終於振夫綱
樓主當時太愛條女 俾條女話幾句就洗哂腦以為自己係最錯個個
真係睇到好嬲 快啲斬纜啦!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞