(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
佢脾氣勁撚臭 樓主同佢拍左幾耐

一年,我脾氣仲差

一年,我脾氣仲差

洗左一大筆係條細路女度

一年,我脾氣仲差

洗左一大筆係條細路女度

沉船係咁架喇
LM
今晚仲會唔會更
社會係殘酷,女性都係現實
社會係殘酷,女性都係現實

Quote from RUBBISHPTGF 沉船求生手冊 dated 2016-08-18
又話一日十篇
f5
條臭西好撚煩膠 正一死港女
大家都係雞姐 不用分這麼細
最初果陣真係好正

但去到一半我已經想打佢老母臭閪

學生大撚晒 冇錢大撚晒

係到發窮惡 on99
揸車條片好似聽到一句芷純把聲

睇睇吓覺得好煩,成日搵嘢嚟嘈
個港女格現形
其實芷純都係細佬女左d,rubbish都話肯幫,跟住芷純又話分手去做ptgf 不過我都同意rubbish話芷純價值觀錯,中五六好多partime做m記又好咩都好,省省地都夠用,不過我諗做一個鐘ptgf都賺到一星期生活費

冇話錯唔錯,你係一個靚女,你知道自己有本錢,你仲會唔會行一條辛苦d既路?

可能你同佢地相處得多覺得唔錯啦,我覺得價值觀扭曲得好嚴重。有d搵快買名牌仲誇張我中學個陣ptgf仲未普及到依家咁大部份同學要錢既都係做parttime,當時身邊都有識人仲讀緊書屋企已經冇比錢,日日會捱面包返工但都唔會話出賣自己身體
當做過ptgf咁易賺錢,仲點會做返幾十蚊一個鐘既pt工

呢樣真

睇有冇原則囉我覺得 個人幾窮都唔會想比麻甩佬錫一兩個鐘賺錢
我明白點解佢之前條仔會打佢
芷純形象破滅
我明白點解佢之前條仔會打佢

先唔講佢脾氣問題
我唔明點解一個中學生要洗咁多錢
仲要覺得條仔俾錢佢係理所當然
3個月就用哂$8000?
普通中學生洗費邊洗咁大
話自己窮就自己煮 帶翻學校食啦
交通費又半價
究竟係買啲乜先要洗咁多錢
細細個就鍾意名牌
仲要覺得條仔俾錢佢洗係應份
啲價值觀完全扭曲哂

冇錢咪去做pt囉
以前中學雞一個月都揾到二千多啲
仲會有錢多出黎可以儲
有正常途徑賺錢唔去做
仲要有仔都諗住出黎做ptgf賺錢
呢啲咪叫臭雞囉
佢同你以前幾千就屌得既臭雞冇分別
先唔講佢脾氣問題
普通中學生洗費邊洗咁大
交通費又半價
細細個就鍾意名牌
啲價值觀完全扭曲哂

冇錢咪去做pt囉
仲會有錢多出黎可以儲
有正常途徑賺錢唔去做
呢啲咪叫臭雞囉

我都覺 又要用iphone又chanel銀包

得罪講句 香港真係冇好女人
開始以為係個好女仔
點知都係一樣
先唔講佢脾氣問題
普通中學生洗費邊洗咁大
交通費又半價
細細個就鍾意名牌
啲價值觀完全扭曲哂

冇錢咪去做pt囉
仲會有錢多出黎可以儲
有正常途徑賺錢唔去做
呢啲咪叫臭雞囉

3個月$8000真心唔係多
每個月都係2700左右
學費每個月都600~700
然後食飯塔車電話費等等都係錢
唔知你有冇試過帶飯
我最早期都係保溫飯盒帶飯
但真係頂唔順......焗到LUNCH會臭
iphone同銀包係樓主主動送既
我覺得冇得好講

btw條女皮氣係差既
但樓主都動不動就鬧又係唔抵幫
樓主都唔係皮氣好
火星撞地球
講真佢17歲好多野一定唔會明
年齡差成十年一定係有代溝
尤其佢冇經歷過你經歷過既野
而且呢個年紀正正青春期反叛期
一定唔受管
先唔講佢脾氣問題
普通中學生洗費邊洗咁大
交通費又半價
細細個就鍾意名牌
啲價值觀完全扭曲哂

冇錢咪去做pt囉
仲會有錢多出黎可以儲
有正常途徑賺錢唔去做
呢啲咪叫臭雞囉

回應下啦等我

iphone 同銀包果D就係我自己買既,佢冇開過聲叫我買。其實一個月洗二千幾其實真係唔算多既。加上文中都有提到佢有買過衫比我。整身份證之類果D又要交下錢。3個月用8000蚊其實都好正常。人點都要買下野既。

至於講到香港女仔點解成日要做雞唔做pt。其實只要掉返轉你就會明。有得行易D既路,又多錢D又快D,點解仲要令自己辛苦D。做完又冇人會知。

講到話比錢條女洗,可能你會話,點解要比?其實你唔比,大把人排住隊比。所以而家D女仔先會有呢個諗法。就好似返big 4咁。點解咁辛苦咁少錢都咁多人返?因為你唔返大把人搶住去做。如果呢個世界個個都唔肯OT,你估big4仲可唔可以咁壓D員工價?

個世界就係咁,你唔做,大把人做。冇話岩定錯。

所以我覺得港男成日晒時間去屌D女拜金都係冇咩意思。慳返啖氣搵下錢好過。

遊戲規則就係咁,你唔玩就唔該quit game
先唔講佢脾氣問題
普通中學生洗費邊洗咁大
交通費又半價
細細個就鍾意名牌
啲價值觀完全扭曲哂

冇錢咪去做pt囉
仲會有錢多出黎可以儲
有正常途徑賺錢唔去做
呢啲咪叫臭雞囉

回應下啦等我

iphone 同銀包果D就係我自己買既,佢冇開過聲叫我買。其實一個月洗二千幾其實真係唔算多既。加上文中都有提到佢有買過衫比我。整身份證之類果D又要交下錢。3個月用8000蚊其實都好正常。人點都要買下野既。

至於講到香港女仔點解成日要做雞唔做pt。其實只要掉返轉你就會明。有得行易D既路,又多錢D又快D,點解仲要令自己辛苦D。做完又冇人會知。

講到話比錢條女洗,可能你會話,點解要比?其實你唔比,大把人排住隊比。所以而家D女仔先會有呢個諗法。就好似返big 4咁。點解咁辛苦咁少錢都咁多人返?因為你唔返大把人搶住去做。如果呢個世界個個都唔肯OT,你估big4仲可唔可以咁壓D員工價?

個世界就係咁,你唔做,大把人做。冇話岩定錯。

所以我覺得港男成日晒時間去屌D女拜金都係冇咩意思。慳返啖氣搵下錢好過。

遊戲規則就係咁,你唔玩就唔該quit game

供需問題
需多過供
自然會賤價求出貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞