(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
問問問 唔通佢會應咩
Stalk多幾日咪知 點解樓主你咁無腦
我係女人都覺得條臭西好賤
無錢就對唔住,有錢就嗌分手,話佢係雞都侮辱左d雞,起碼雞唔會欺騙感情,又多勞多得
你真係好撚rubbish
衰都要講:樓豬係抵死嘅,俾隻臭雞大返轉頭幾次都唔分手
其實淨係話有潔癖要del msg已經on撚9 你又繼續信佢真係痴撚線
樓豬真係人如其名
睇到個電話都就黎比我揸爛
其實淨係話有潔癖要del msg已經on撚9 你又繼續信佢真係痴撚線

有潔癖都唔會做ptgf啦 咁既藉口都講得出
無錢就對唔住,有錢就嗌分手,話佢係雞都侮辱左d雞,起碼雞唔會欺騙感情,又多勞多得

人地起碼知自己做緊雞
佢做緊都要大聲鬧番人係雞

條臭西幾撚時比人中出即飛
之後落仔落到無仔送終
俾純姐當狗咁玩

人地起碼知自己做緊雞
佢做緊都要大聲鬧番人係雞

條臭西幾撚時比人中出即飛
之後落仔落到無仔送終

臭雞最鐘意雙重標準
屌未試過睇個故嬲到要係咁留言
樓主真係好廢
有冇人都想棄故
樓主真係好廢
有冇人都想棄故

same here
想睇樓主係咪真係同條臭雞去日本
樓主真係好廢
有冇人都想棄故

好似睇緊重複嘅內容咁 啊姐我已經無乜耐性
睇得出樓主真係on9
如果唔係都唔會用依個user name
rubbish你好撚蠢
成日衰衝動 見到一有異樣就即問
繼續偷偷監察咪好 係都要自爆
話唔定 望望下你會爆到更加多你唔想知既野
樓主真係好廢
有冇人都想棄故

same here
想睇樓主係咪真係同條臭雞去日本

佢又要吊癮,如果真係同臭西去日本,即刻棄故,之後祝佢地含家幸福埋呢幾年
我:「我地今晚睇戲好冇。」

芷純:「可以,最好係屋企附近,聽日要返學。」

無幾耐,我又見到佢ig貼返我之前叫佢del既相出黎。

我:「岩岩嘈完交您又貼呢d 野。」

芷純:「唔想再嘈,我鍾意貼咩就貼咩。最憎比人管住晒,唔鍾意咪unfollow 囉。唔好講咁多廢話。」

我:「唔敢。」

芷純:「總之我鍾意貼乜就貼乜。」

我:「咁可唔可以唔好再同男仔單獨出街。」

芷純:「ok。」

芷純:「我叫你食飯你唔理我,咁我搵人食下飯好閒姐。」

我:「咁你平時話攰唔出,唔通我都要約人出咩。」

芷純:「你自己話分手,跟住你話唔會出 咁你諗下都分左手,叫你n次你都唔出唔通我跪係地下叫你出?」

我:「算啦,我唔岩,總之同我一齊果時唔好就我。」

我:「我剩係想問。你以後係咪仲會同佢傾計。」

芷純:「唔會。不過我都麻煩你1日你同我一齊都唔好再偷睇我手機plz🙏🏻ps我唔會睇你手機。」

我:「我唔睇,我信您。希望您會對我坦白,唔好做對唔住對方既事。」

芷純:「同埋唔好再成日check 我whatsapp 有冇online,我好反感,唔好再chur 我應你應我慢,我慢慢返屋企做功課已經冇晒時間,唔得閒晚晚講電話。仲有咪撚再掉我電話。」

唔知點解曾經佢覺得好sweet既事,今日竟然會變左令佢煩既野。

我:「咁您得閒果時打比我都得掛。」

芷純:「我知您好鍾意傾電話,不過我唔係好鍾意。唔洗做功課?你係唔會明中左學生有幾辛苦。」

芷純:「再者,係咪女朋友你都鍾意傾架啦,你以前咪又係成日同d 女傾幾個鐘。」

我:「您以前明明話好鍾意傾。」

芷純:「要講以前既你慢慢講飽佢。以前冇咁多野做。」

我:「其實您仲鍾唔鍾意我。」

芷純:「鍾意。」

我:「咁可唔可以對我既態度似返個對自己鍾意既人既態度?」

芷純:「事實你就係鍾意傾電話姐。」

我:「我鍾意聽到您把聲。」

芷純:「咁你以前同人傾姐係鍾意人地把聲?」

我:「我同以前果d唔係晚晚傾,同埋點解您要講一d我同您未識果時識既人,係咪我未識您果時做過既野都叫做唔岩?

芷純:「同d 女拍片好撚岩?」

我:「咁係咪我都要計下您未同我一齊果時同人做過既野?」

芷純:「首先我唔會同唔係男朋友或者屋企人去旅行。都唔會同d唔係男朋友既人幾乎日日傾計。」

我:「我最後講一次啦,我掛住您,所以想同您傾。」

芷純:「我問緊你同個條7頭shitty 妹。你係咪請佢去旅行?」

我:「唔係。佢有似返錢我。」

芷純:「證據?我唔覺得你會收返人錢喎。」

我:「我唔係您係咁怪我做咩。我問您幾句您就發晒嬲咁。

芷純:「又係你自己話隨便問。而家又唔滿意?真係唔識同你溝通,88。」

我:「您問但係唔好怪我得唔得。呢d 全部係識你之前既野黎。」

芷純:「怪您咩?條女咁柒。無野需要怪你。就算你屌左條女都係咁話姐。屌完都唔知會唔會生aids。講到條女咁神聖話人唔係ptgf。咪有係玩個個tag。」

我:「我從來冇幫過佢。您鍾意屌佢隨便屌。您其實想我點?」

芷純:「搞咁撚多野,傾計傾到去旅行。唔係鍾意人會搞咁多野?好撚好笑。」

我:「您想我點。您係咁屌我以前既野我冇野可以做到。

芷純:「所以你要對我好十萬倍。」

我:「我會架啦。」

唔知點解果時既我會咁,比芷純拎住我以前d野黎鬧我,我發覺自己已經唔記得佢對我做過d咩。
屌你就算條女冇偷食都飛得啦,又串又煩又臭脾氣,樣同身材正又點,咁撚樣嘅性格點過人世呀,有錢佬都搵個識服待佢嘅女啦,佢根本唔愛你,至少我睇到呢度都feel唔到

仲有樓主你呀,成個太監服待主子咁撚樣,成30歲人比條𡃁妹當你狗咁撚,坦白講睇到呢度真係覺得你唔似男人,你連男人應有嘅尊嚴都冇,同隻狗冇分別
愈睇愈覺得芷純好似我
rubbish你好撚蠢
成日衰衝動 見到一有異樣就即問
繼續偷偷監察咪好 係都要自爆
話唔定 望望下你會爆到更加多你唔想知既野

見到d msg都眼火爆啦,仲咁冷靜咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞