(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
樓主明知ex有上連登,咁打呢篇週記既動機再明顯不過
一個就垃圾 一個就臭雞 真係登對
我都睇到好撚攰
芷純死臭西,一時就西哂面咁講分手,一時又做死狗氹返樓主
佢撚緊你咋
樓主明知ex有上連登,咁打呢篇週記既動機再明顯不過

死屎喇臭雞 一日做雞一世都只不過係雞
不如比條女個年月日時
我想睇下呢條女個內心性格你點
唔撚係真係一齊去左東京啊嘛?
唔知你仲留佢做乜鳩
睇到好燥 佢對你做既野隨時對個個都做緊。
條女最多既就係藉口
你做乜都唔得 佢做乜都得
垃圾 仲臭過雞 18歲有無腦
唔撚係真係一齊去左東京啊嘛?
唔知你仲留佢做乜鳩
睇到好燥 佢對你做既野隨時對個個都做緊。
條女最多既就係藉口
你做乜都唔得 佢做乜都得
垃圾 仲臭過雞 18歲有無腦

樓主仲垃圾 30歲咁既思想
條女係咪精神分裂次次都話分手轉個頭又話bb好掛住你對唔住 最尾又係鬧返你

為錢嘛
文呢
肯定為錢。。因為唔係咁 唔會咁反覆
我踢完波之後佢終於都訓醒。我車左佢黎我到訓。

第二朝一早,我地一齊沖完涼準備出去食野。我特登沖快d走左出黎想再睇下佢電話。

結果如我所料,果個男仔仲有搵佢。

男仔:「放學未丫。」

男仔:「我放工啦。」

男仔:「訓啦我。Gd nite」

雖然我睇唔到芷純有應佢,不過我都幾肯定佢地有繼續傾計。試問經過上次件事之後,如果芷純冇再理佢,試問個男仔仲點會單方面msg佢成個星期?

再者,芷純唔係答應左我會block左佢架咩?

我忍唔住msg左佢:「你仲搵我條女做乜?」

佢好快就回左我:「屌,拍真情咩而家。」

我好驚芷純會隨時會出黎,所以我拎左佢手機scan左web版既whatsapp等我自己可以隨時睇到。賤係賤左d,不過我相信係男人都會想知道個真相係點,唔想做傻仔。

冇幾耐,芷純就出左黎。

我:「佢仲有搵你咩?」

芷純:「我估到你真會睇架啦。」

我:「你又話佢再搵你你會block 左佢?」

芷純:「你知我一向都唔會block 人架,再者,你都有眼睇我冇應佢架喎。」

我:「冇應佢佢會keep 住msg 您成個星期?」

芷純:「人地係咁我都控制唔到架,出去食野啦,我好肚餓啦。」

我:「點解你係都要搵佢姐,我真係好攰啦。」

芷純:「你唔信就算啦,出去食野啦好冇?」

我坐左係到冇再出聲,因為我知我再問落去都冇結果。或者我都唔想再聽到d大話。

芷純:「你食唔食呀?」

芷純:「ok ,你唔出去丫麻?咁我走架啦。」

就係咁,佢又再一次走左。

佢走左之後我即刻開住電腦睇佢whatsapp。

果然冇令我失望,落左樓唔夠5 分鐘,佢已msg條仔。

芷純:「你係邊丫。」

男仔:「屋企。」

芷純:「我好肚餓丫。」

男仔:「食野?想唔想搵我。」

芷純:「可唔可以唔好咁問。」

男仔:「想唔想見我。定係唔想見我。」

芷純:「都話唔好咁問囉。」

芷純:「你食左野未丫。」

男仔:「未。」

芷純:「你做緊咩丫。」

男仔:「我都唔知自己做緊咩。」

芷純:「岩岩起身?」

男仔:「唔係,岩岩你條仔msg 我果時起。」

男仔:「我而家出去食野,你唔想過黎就快d 返屋企。」

芷純:「唔等埋我。」

一路睇,個身一路震。從來冇諗過自己女朋友一出左門口就可以變左第二個人。我接受唔到眼前見到既野。

好嬲,我真係好嬲。

男仔:「我一路都等緊。」

芷純:「我而家返屋企放低d 野,之後黎搵你?」

男仔:「好,我等埋你先食。」

芷純:「幫我睇下有咩巴士坐。」

見到佢地連去邊都唔洗問,睇黎應該去過好多次。

男仔:「坐296c。出門口話我知。」

見住佢地一路傾,我一路係間房到行黎行去,坐都坐唔定。我諗緊好唔好出去撞佢地。我好想打鳩呢條仆街。

最後我決定出去,拎住部電腦,用電話射個wifi出黎,渣住車,一路去睇住佢地去到邊。

我覺得好冇面。自己條女同人出街,我仲要好似隻狗咁跟住佢地。

芷純send 左張坐緊巴士既相比佢:「黎緊啦。我好肚餓。」

仲記得以前芷純講過,佢十年都唔會坐一次巴士。估唔到會為左呢個人,山長水遠,去深水步,一個佢平時覺得好cheap既地方。

男仔:「一陣陪你食野。」

芷純:「陪我食?你食左啦?」

男仔:「未,去到邊。」

芷純:「太平道。」

我一路睇住佢地對話,一路係到google map想渣去果條街。不過渣渣下我發覺好難搵。所以直頭落車拎住個電腦係到周街搵。成身人都未試過咁狼狽。

芷純:「到左啦我。」

男仔:「你影張相黎睇。」

見到芷純自拍左張全身既相比個男仔。著住件吊帶背心。

我同佢一齊左咁耐,出街之前,佢從來唔會自拍我睇,我見到呢一幕真係嬲到想一拳打爆個mon。

男仔:「我叫你影條街呀。」

見到條仔當我芷純撚狗咁撚,真係好心痛。街上面開始落住大雨。

我決定放棄走返上車。

我終於忍唔住去msg芷純。

我:「見到你係ssp,幾開心丫。」

芷純:「你跟蹤我?你慢慢。」

我:「你搵仔丫麻。」

芷純:「食飯only。你都叫我走啦,仲想點?」

我:「玩得開心d。」

離開左深水步,心入面有無限既幻想,佢地而家做緊咩。

返到屋企之後,我繼續開住個whatsapp黎睇。

芷純:「唔好嬲啦你。」

男仔:「。」

唔好嬲?呢兩日點解佢唔可以同我講一句唔好嬲?

相反,要去叫呢個男仔唔好嬲佢?咁我係咩?

見到芷純不停咁發表情比個男仔炸佢。但係個男仔就不停咁blue tick佢。當佢狗咁撚。

芷純:「。」

m

係我心目中,一直好cool,唔會show d男仔既佢,竟然不停去炸一個唔理佢既人。
https://lihkg.com/thread/289453/page/1?ref=ios
#25條女

冇留心,都話個post幾百正評
LM
唔明點解可以同隻臭雞糾纏咁耐,平時又懶係大男人,應該要火既時候又成隻鵪鶉咁

仲要到樓主講分手時佢反話樓主隨便講,屌佢完全唔撚知醜
https://lihkg.com/thread/289453/page/1?ref=ios
#25條女

兜口兜面拎住個channel 銀包喎清
#25條女

文中有講過,佢係著super star , ptgf褲, 吊帶背心,同埋點會拎背囊
#25條女

文中有講過,佢係著super star , ptgf褲, 吊帶背心,同埋點會拎背囊

THIS WO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞