(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
條女話po過個銀包上連登
起唔起到底?

起唔起到底?

上面有巴打搵到link啦同ac
起唔起到底?

上面有巴打搵到link啦同ac

一開波咪講左係用佢個a/c出文囉

巴打咁撚堅嘅, 其實點搵出來?
條女只不過喺十鳩幾頁後搭咀問兩句.

其實有得seach曬一個ac嘅所有comment出黎

留名學野

咁真係唔好亂咁留名

巴打好癲
我覺得個紫純好煩膠囉
好似雙重人格咁對樓主忽冷忽熱
俗語話事不過三 我諗正常男人係經過三次之後都會忍唔住同佢分手囉
你應該早走早著啦
不如大家比樓主寫埋個故先啦
唔想冇尾
你地咁樣講我驚嚇到佢潛水
唔想冇尾

樓主可能忙緊做柴可夫
唔想冇尾

樓主可能忙緊做柴可夫

佢唔係話寫佢前女朋友咩
點解你地講到佢地仲一齊緊咁?
樓主回應下,你唔係仲同緊芷純去旅行呀嘛?又沉返落去?

繼續睇文,我會keep住用手機update
唔洗大家等到8 月

敢問樓上 點樣解讀樓主既答覆
唔想冇尾

樓主可能忙緊做柴可夫

佢唔係話寫佢前女朋友咩

睇下第25頁 #605
唔想冇尾

樓主可能忙緊做柴可夫

佢唔係話寫佢前女朋友咩

睇下第25頁 #605

係咪殺咗隻臭雞嗽? 係咁講分手真係人都癲
啱啱追晒
好似跟巴打拍左場拖咁
講下自己嘅感覺先
其實呢段感情好早已經變左質(你地不停拎以前嘅野互屌嗰陣),再勉強一齊都係晒氣。
你喺佢面前做狗,證明你真係好鍾意佢,某程度上你係幸福嘅
我覺得你要屌佢嘅,就怒屌到佢驚你為止,你屌完又心軟呵返佢又,只會令佢唔驚你,佢都睇你唔起
你每咁重覆一次,佢就更睇你唔起,最後佢公然偷食,爭在未喺你面前俾人屌,呢方面係你自己造成
點都好,呢篇係篇好文
加油
送俾你鳩拍蠔嘅傳聞,幾啱你
btw,你都唔完全係一個賤男
至少唔係對女賤
On9條女有邊次鬧交唔係因為錢
唔想冇尾

樓主可能忙緊做柴可夫

佢唔係話寫佢前女朋友咩

睇下第25頁 #605

樓主一開波都話用ex隻ac
同埋樓主都話自己醒咗
我諗唔係同臭雞去掛

巴打咁撚堅嘅, 其實點搵出來?
條女只不過喺十鳩幾頁後搭咀問兩句.

其實有得seach曬一個ac嘅所有comment出黎

留名學野

咁真係唔好亂咁留名

巴打好癲

想知有咩方法

唔想冇尾

樓主可能忙緊做柴可夫

佢唔係話寫佢前女朋友咩

睇下第25頁 #605

樓主一開波都話用ex隻ac
同埋樓主都話自己醒咗
我諗唔係同臭雞去掛

真係要等樓主寫完個故 最後解畫
RUBBISH比番D男子氣慨出黎飛左隻臭雞喇
會唔會之後樓主做左單大鑊野 條女先會話佢仆街?eg約人之類
會唔會之後樓主做左單大鑊野 條女先會話佢仆街?eg約人之類

條女一直都係等位入樓主 之後自己就變左受害者 等人可憐佢
呢個月黎,我已經習慣左佢將以前既承諾一個一個咁打破。所以我亦都冇再出聲,我好清楚我改變唔到佢。

其實有時比佢撚到嬲嬲地,真係好想去約返件ptgf報下仇,去搵條女傾下計。但係原來當你好鍾意一個人既時候,你係做唔出呢d野。

當你同一個新人傾計,你都會諗返本身果個有幾好,新果個咩都比唔上佢。放一條幾靚既女係你面前你都唔會想屌。

呢d係好自然既感覺,唔需要去特登忍住唔去做。我唔知道佢有冇鍾意果個男仔,但我覺得佢已經唔鍾意我。

之後既weekend佢又過左黎。一朝早起見到佢係到禁緊電話。因為之前鬧交佢del左我contact再save返,而家我係佢電話個名已經唔係叫老公。

我:「改返好冇丫。」

芷純:「點解要改?我覺得叫b 幾好。」

我:「改返啦。」

我開始有d唔耐煩。我想拎佢個電話。

芷純好惡咁望住我:「放手。即刻放手。」

我冇理佢,我拎左佢個電話上手。

不過佢而家個電話已經再冇save我指紋。

芷純:「你咪攞唯,開到你咪開。」

面對住呢個月黎所受既屈辱再加上佢既態度。我情緒已經開始失控。我捉住佢隻手想用佢隻手指解鎖。

佢好有力咁渣實拳頭,唔比我拎到佢隻手指出黎。我一路用力佢就一路打我咬我。由於比佢咬到好痛。於是我一手禁住佢係床到等。

芷純話晒都成170咁高,我又要掛住拎佢隻手指黎開機又要阻止佢攻擊我,真係好吃力。

我同佢兩個就好似失左控咁係間房到互相攻擊大家。我地兩個件衫都爛晒。我自己都打左佢隻手幾臂女幾拳。

我地足足係到拉扯左十幾分鐘。成間房d野都比我地掃跌晒。

我:「你有野唔見得光呀?」

芷純:「我冇野唔見得光,不過先係唔比你睇。」

我:「我肯定你仲有同果條仔傾計。」

芷純:「我冇。」

我:「咁開黎睇下囉。」

芷純:「我係唔開,你而家打我迫我開,我一定唔會開。」

我:「你條仆街偷食。」

芷純:「我冇偷食。偷食洗撚個個星期黎搵你?你傻撚左呀?你估你自己好撚靚仔呀?你估你比好撚多錢我呀家陣?」

聽到呢d咁傷人既說話,我終於都忍唔住。

我:「走啦屌你,我以後都唔撚想見到你。你比撚返晒d 野我。」

芷純:「好呀,比撚返晒你囉。」

我好嬲咁將佢好鍾意既果條ptgf褲一手掉左出街。

芷純搵極都搵唔到條褲。

芷純:「你收埋左我條褲係邊?」

我:「掉撚左落街,自己落去執啦。」

我拎返我比佢既錢,電話同銀包。芷純最後著左我條波褲就走左。

我將佢既ig facebook既pw全部改晒。呢d pw全部都係用我之前係自己電腦裝既software黎睇到。

望住成間亂晒既房。我慢慢冷靜返落黎。我唔知點解曾經相愛既戀人會搞成咁。

芷純:「對唔住。整到你傷曬...我知一定好痛。希望你快d好返。呢一年你係對我好好。雖未能同你行落去,但希望你會搵到對你好既女仔,感恩,再見。」

見到芷純send左段msg黎,我內心更加後悔。於是我渣左車去佢屋企,拎返晒d野比佢。

我:「D野放左係您門口,ig fb既pw改返。好對唔住。」

我放低左d野係佢屋企門口就走左。冇幾耐,芷純走左出黎攬實我。

我地兩個一路喊一喊攬實對方。

或者我地兩個真係太硬頸,永遠都唔肯為對方讓步。

芷純:「仲痛唔痛丫。」

我:「唔痛。您呢,我頭打左您隻手幾下。」

芷純:「冇事丫。您一定好痛。」

我:「點解您唔嬲我既。」

芷純:「因為仲鍾意囉。」

聽到佢咁講,我更加內疚。

芷純:「你快d 返屋企啦。」

落左樓之後我msg左佢。

我:「咁我地而家係咪仲一齊?」

芷純:「我想要返條褲。」

我:「條褲我掉左落街,執唔返。」

芷純:「總之我要返,有褲就有野講。拎唔返就算。你做野永遠唔諗後果。所以以而家要你感受下。總之你搵返條褲比我。」

我:「咁點解頭先你又攬住我話仲鍾意我。」

芷純:「因為我以為袋入面有我條褲。」

果時我都唔知點算好。事關條ptgf褲一早就絕左版買返。我成點30 樓咁樣掉落樓,仲點搵得到?

不過冇計,我好清楚芷純有幾硬頸。所以我果晚就係屋企附近既草叢到搵,希望有奇跡出現。

我由凌晨12 點差唔多搵到3,4點。終於比我係一個屋企附近既橋底搵到。

老實講,我真係唔明點解我同佢既關係,會比一條褲黎決定。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞