(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
An 機開web wtsapp 電話會有通知,不過好彩條女係用iphone
https://lihkg.com/thread/289453/page/1?ref=ios
#25條女

冇留心,都話個post幾百正評

兜口兜面拎住個channel 銀包喎清

文中有講過,佢係著super star , ptgf褲, 吊帶背心,同埋點會拎背囊

THIS WO

少肥 但好似幾索
比帽你帶都唔分
https://lihkg.com/thread/289453/page/1?ref=ios
#25條女

文中有講過,佢係著super star , ptgf褲, 吊帶背心,同埋點會拎背囊

THIS WO

少肥 但好似幾索

Rubbish 叫親都走肥架喎
點解條女做到咁
樓主仲可以同佢去旅行
好撚想屌醒你
點解條女做到咁
樓主仲可以同佢去旅行
好撚想屌醒你

裝睡的人是最難醒的
#25條女

THIS WO

少肥 但好似幾索

咁都叫少肥 有撚病

THIS WO

少肥 但好似幾索

咁都叫少肥 有撚病

連登仔食開排骨
Btw衣著外表match
#25條女

THIS WO

個手臂
Match
一句講哂 樓主係咪同條臭雞去旅行?

我估 唔係

因為條臭雞同緊依家呢個男人一齊

我估rubbish係自己一個去女痕 日本

我估 唔係

我估9成9係
唔係既話佢一早講左啦
估到啦係咁話攰 原來去派帽
去揭露呢個真相真係需要好大勇氣

我估 唔係

我估9成9係
唔係既話佢一早講左啦

係喎 又好似7月去東京喎
我想問下 rubbish, 你呢條女好喺邊度呢? 你俾得起錢,條條女都可以俾到佢做嘅野你。佢唔係雞,係連雞都不如。
睇到炆 條女咁樣都可以求佢返黎
只能講愛情真係
加速好唔好
唔知係咪個男仔唔應佢,佢終於記得我呢個人。

佢終於send左個表情比我。

芷純:「。」

真係好野,叫果條撚樣唔好嬲就send幾次。我呢?剩係得一個。睇到之後真係好心酸。

呢個時候,我見到佢細佬msg 佢。

細佬:「dinner? 」

我心諗,點解佢細佬會msg佢?

望真d,原來細您後面係多左一點。姐係佢個contact入面有兩個細佬。一個係細佬,一個個細佬. 。

芷純:「夜d ?」

細佬。:「幾夜。」

芷純:「今晚你自己?」

細佬。:「是。」

芷純。:「佢會過黎?」

細佬。:「不。」

芷純。:「我今晚要食母親節飯。」

細佬。:「ok。」

芷純。:「可以夜d。」

好快,芷純就del左段msg。

呢段對話,我睇到眼都大埋。到底呢個係咩人?

點解芷純會問佢今晚係咪自己?問佢會唔會係到果個佢又係邊個?

點解d對話咁似偷食既對話?係人地條女唔係到既時候上人屋企?

我cap低左呢段對話。問左幾個fd。佢地個個都一至認為芷純同呢個人既關系一定唔簡單。

我成晚係到問自己發生咩事,心中ff左無數個故事出黎。佢會唔會係呢一年都做緊人地sp?我諗唔到原來去說服自己。芷純唔係冇朋友架咩?點解而家又會上人屋企?

佢唔係剩係save我同佢屋企人contact架咩?

點解而家又會多左呢個人?

我成晚都訓唔著,就係諗呢個問題。

終於我都忍唔住去問清楚。

我:「可唔可以打比你?」

芷純:「有咩係到講。」

我:「點解你要呃我?你電話入面個細佬根本係個男人黎。你呃我話個男仔冇搵你,其實一直有搵。」

芷純:「你點解會知?」

我:「個細佬係咩人黎?」

芷純:「你hack 左我電話?」

芷純:「哦,我知啦。我以後唔會咁on9 唔logout web 版whatsapp 。」

我:「點解你呃人仲可以咁理直氣壯?」

我終於忍唔住打左比佢。

我:「個細佬係邊個黎?」

芷純:「你都話分手啦,關唔關你事呀?」

我:「你上人屋企?你偷食?」

芷純:「你都on9。你尋晚係咪msg 左個男仔?」

我:「係又點?我屌佢唔得咩?」

芷純:「呢d 係我地兩個既事,你走去煩人做乜?你有病?」

我:「對唔住喎煩到佢。」

芷純:「我地有咩事你都唔應該去煩到我朋友,你覺得你搵佢,佢唔會話返我知咩?我教精你咋,人地笑你傻仔咋。」

聽到呢到我真係心痛無比。聽住自己女朋友為左一個外人黎話我。

我:「你為左佢屌我?」

芷純:「唔係為左佢,我最撚憎人搞到我d 朋友,無論邊個都係。」

我:「明明係你自己錯先。你答應左我唔再搵佢。」

芷純:「我冇錯。而家我又唔係偷食。傾計都唔得?」

我:「明明您上星期先話您自己唔岩。點解而家又話自己冇錯?」

芷純:「我係冇錯。總之我冇偷食,你要話我偷食既隨便。仲有,果個細佬係我d 朋友,佢係果d gay gay 地既人,我同佢阿媽好熟,成日上佢屋企。果個佢,係指佢阿媽。唔係你諗咁。」

芷純:「仲有,我係同果個男仔食飯only,食完我就走左。」

最後,我咩都問唔到,反而就比佢屌冇我個幾鐘。當時我雖然好唔開心,但另一邊係咁說服自己,既然我真係搵唔到佢偷食既證據,會唔會我真係怪錯左佢呢?

唔知點解,我比佢既理直氣壯令到我覺得自己唔信佢係我唔岩。我開始為佢諗唔同既借口。

芷純:「總之我冇偷食,你信就信。唔信就算。」
唔知係咪個男仔唔應佢,佢終於記得我呢個人。

佢終於send左個表情比我。

芷純:「。」

真係好野,叫果條撚樣唔好嬲就send幾次。我呢?剩係得一個。睇到之後真係好心酸。

呢個時候,我見到佢細佬msg 佢。

細佬:「dinner? 」

我心諗,點解佢細佬會msg佢?

望真d,原來細您後面係多左一點。姐係佢個contact入面有兩個細佬。一個係細佬,一個個細佬. 。

芷純:「夜d ?」

細佬。:「幾夜。」

芷純:「今晚你自己?」

細佬。:「是。」

芷純。:「佢會過黎?」

細佬。:「不。」

芷純。:「我今晚要食母親節飯。」

細佬。:「ok。」

芷純。:「可以夜d。」

好快,芷純就del左段msg。

呢段對話,我睇到眼都大埋。到底呢個係咩人?

點解芷純會問佢今晚係咪自己?問佢會唔會係到果個佢又係邊個?

點解d對話咁似偷食既對話?係人地條女唔係到既時候上人屋企?

我cap低左呢段對話。問左幾個fd。佢地個個都一至認為芷純同呢個人既關系一定唔簡單。

我成晚係到問自己發生咩事,心中ff左無數個故事出黎。佢會唔會係呢一年都做緊人地sp?我諗唔到原來去說服自己。芷純唔係冇朋友架咩?點解而家又會上人屋企?

佢唔係剩係save我同佢屋企人contact架咩?

點解而家又會多左呢個人?

我成晚都訓唔著,就係諗呢個問題。

終於我都忍唔住去問清楚。

我:「可唔可以打比你?」

芷純:「有咩係到講。」

我:「點解你要呃我?你電話入面個細佬根本係個男人黎。你呃我話個男仔冇搵你,其實一直有搵。」

芷純:「你點解會知?」

我:「個細佬係咩人黎?」

芷純:「你hack 左我電話?」

芷純:「哦,我知啦。我以後唔會咁on9 唔logout web 版whatsapp 。」

我:「點解你呃人仲可以咁理直氣壯?」

我終於忍唔住打左比佢。

我:「個細佬係邊個黎?」

芷純:「你都話分手啦,關唔關你事呀?」

我:「你上人屋企?你偷食?」

芷純:「你都on9。你尋晚係咪msg 左個男仔?」

我:「係又點?我屌佢唔得咩?」

芷純:「呢d 係我地兩個既事,你走去煩人做乜?你有病?」

我:「對唔住喎煩到佢。」

芷純:「我地有咩事你都唔應該去煩到我朋友,你覺得你搵佢,佢唔會話返我知咩?我教精你咋,人地笑你傻仔咋。」

聽到呢到我真係心痛無比。聽住自己女朋友為左一個外人黎話我。

我:「你為左佢屌我?」

芷純:「唔係為左佢,我最撚憎人搞到我d 朋友,無論邊個都係。」

我:「明明係你自己錯先。你答應左我唔再搵佢。」

芷純:「我冇錯。而家我又唔係偷食。傾計都唔得?」

我:「明明您上星期先話您自己唔岩。點解而家又話自己冇錯?」

芷純:「我係冇錯。總之我冇偷食,你要話我偷食既隨便。仲有,果個細佬係我d 朋友,佢係果d gay gay 地既人,我同佢阿媽好熟,成日上佢屋企。果個佢,係指佢阿媽。唔係你諗咁。」

芷純:「仲有,我係同果個男仔食飯only,食完我就走左。」

最後,我咩都問唔到,反而就比佢屌冇我個幾鐘。當時我雖然好唔開心,但另一邊係咁說服自己,既然我真係搵唔到佢偷食既證據,會唔會我真係怪錯左佢呢?

唔知點解,我比佢既理直氣壯令到我覺得自己唔信佢係我唔岩。我開始為佢諗唔同既借口。

芷純:「總之我冇偷食,你信就信。唔信就算。」

算啦巴打,咁都冇偷食, 689都係好人啦...
屌,睇左咁撚奈你地嘈交不斷loop嘅內容,睇到反撚哂白眼。先唔講條女雙重標準喎,成日抽尻rubbish叫雞、比錢呀lam水又得,到人地提起佢d衰野就屌哂鬼咁,真係想一刀插死條女。之後,要錢又唔直接講,又扮撚哂你地嘅關係唔想建立係金錢上,名乎其實嘅又要做雞又要攞貞節牌坊,點解樓主可以咁忍得,到底你條底線可以有幾撚低

分完又一齊,真心想問你地分得手未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞