(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
即係爆唔爆呀 巴打們 爆住少少先,條女ig睇到樓豬同咗條臭雞去東京

求分享
tg: superon9999
即係爆唔爆呀 巴打們 爆住少少先,條女ig睇到樓豬同咗條臭雞去東京

條女真係樓主所講咁靚?
爆左樓主實棄故啦

你估咁多李嘉欣咩。。。。mk妹一個

巴打,唔好爆出黎,爆左乜都冇得睇,樓主亦好難會再寫落去。

等樓主狠下心腸決定分手,你先再講吧。

條女真係樓主所講咁靚?
爆左樓主實棄故啦

巴打backup定
棄得故,真係同條臭雞去東京
無得救,衰過太監,無撚用

可能佢想無限中出加出賣女友呢
睇完只係覺得佢當你人肉atm
真係愛你就唔會咁啦 18歲其實都唔再細 唔好俾藉口自己
醒下啦
就係要爆出黎等大家公審條女 樓豬先可以決絕分手
先唔講佢脾氣問題
我唔明點解一個中學生要洗咁多錢
仲要覺得條仔俾錢佢係理所當然
3個月就用哂$8000?
普通中學生洗費邊洗咁大
話自己窮就自己煮 帶翻學校食啦
交通費又半價
究竟係買啲乜先要洗咁多錢
細細個就鍾意名牌
仲要覺得條仔俾錢佢洗係應份
啲價值觀完全扭曲哂

冇錢咪去做pt囉
以前中學雞一個月都揾到二千多啲
仲會有錢多出黎可以儲
有正常途徑賺錢唔去做
仲要有仔都諗住出黎做ptgf賺錢
呢啲咪叫臭雞囉
佢同你以前幾千就屌得既臭雞冇分別

我都覺 又要用iphone又chanel銀包

回應下啦等我

iphone 同銀包果D就係我自己買既,佢冇開過聲叫我買。其實一個月洗二千幾其實真係唔算多既。加上文中都有提到佢有買過衫比我。整身份證之類果D又要交下錢。3個月用8000蚊其實都好正常。人點都要買下野既。

至於講到香港女仔點解成日要做雞唔做pt。其實只要掉返轉你就會明。有得行易D既路,又多錢D又快D,點解仲要令自己辛苦D。做完又冇人會知。

講到話比錢條女洗,可能你會話,點解要比?其實你唔比,大把人排住隊比。所以而家D女仔先會有呢個諗法。就好似返big 4咁。點解咁辛苦咁少錢都咁多人返?因為你唔返大把人搶住去做。如果呢個世界個個都唔肯OT,你估big4仲可唔可以咁壓D員工價?

個世界就係咁,你唔做,大把人做。冇話岩定錯。

所以我覺得港男成日晒時間去屌D女拜金都係冇咩意思。慳返啖氣搵下錢好過。

遊戲規則就係咁,你唔玩就唔該quit game

一個大學生住緊hall
衣食行油鹽乜9洗衣粉沖涼液都自己比錢買
我一個月慳慳地都只係2000蚊一個月
大洗少少weekend同人出下街shopping high tea 都只係大約3000
中學生係屋企住同食仲要weekend比你包起唔洗洗錢
咁都8000蚊3個月其實真係離譜喎
就係要爆出黎等大家公審條女 樓豬先可以決絕分手

support
睇到條女話分手做PTGF已經棄咗故, 不斷嘈交嗌分手無限LOOP, 都廢時睇

不過見到咁多人屌條女, 想留言屌鳩樓主, 根本報應嚟

差成十年想騎住後生妹一世 會唔會諗多咗? 一次玩吓就畀到你, 想做正牌 思想仲要咁幼稚就慳D啦 有錢你買到一時三刻既玩具, 但想得到女人真心愛你一世 唔係靠錢就得架

點解話報應 係因為見到叫PTGF其中有個pink lin pink鮑有錢妹, 你開完鮑即block。我就真係好撚憎D仆街為開鮑扑人, 你仲要屌完即block

被一條女撚完 算少事啦

BTW 睇過樓主D踢爆IG女神做雞post, 玩吓D雞係有一手既, 但拍拖做人就差好遠
以前既你令到我地知道咩叫臭雞
不過你睇下而家自己做緊d咩啦
醒啦rubbish

可能佢想無限中出加出賣女友呢

中出都嫌佢臭西
等睇起底 幫你教好條臭雞
做廢男做到咁 棄故算數
支持爸打爆料 等隻臭雞唔好遺禍人間
一係樓主棄故先爆個ig出黎
到時乜都private 哂

咁快d back up 定ig d 相
芷純:「講真,有邊個男仔可以好似你咁。拍左拖咁耐,都可以同岩岩識果時一樣秒回 。出咁多次街,冇一次唔車我,送我返屋企 。有邊個可以做到您呢份堅持 。所以你話我點會鍾意其他人 。」

佢咁講搞到好似有種感覺係....因為你做到呢啲野佢先同你一齊咁

似貪佢有車多d
我都試過同一樣嘢
當無意中睇到自己女朋友出軌
同第二個男仔傾到男女朋友咁嘅whatsapp記錄
嗰一刻真係心如刀割
從此唔敢再相信愛情

我ex連電話都唔俾我睇

咁快d back up 定ig d 相

直接放埋出黎啦。

當日rubbish爆晒做過ptgf既女出黎以正風氣。令到個班女臭名遠播,無得搵毒撚埋單。

爆埋呢隻高級雞出黎,救救其他無辜男人,順手救埋rubbish。唔好俾佢埋到單。

一視同仁

條女真係樓主所講咁靚?
爆左樓主實棄故啦

其實都估到個結局係點架啦,得兩種可能性。

1 ,good end,Rubbish斷纜抽身唔復合,隻雞埋其他人埋單 / 做真。飛雞

---- > 爆相令件事更完美 !

2,bad end,Rubbish仍然俾人搵笨,隻女照出軌。變成Green Rubbish

---- > 屌你真係癈鳩無眼睇,爆相又何妨 ?

老實講,我都幾確定rubbish行唔出爆佢隻雞相呢一步。因為你睇下佢頂綠帽大到可以覆蓋汕尾以南華南以北地區都唔除就知。

巴打。你為男人,為讀者,為樓主就放佢相出黎啦。真架

條女真係樓主所講咁靚?
爆左樓主實棄故啦

其實都估到個結局係點架啦,得兩種可能性。

1 ,good end,Rubbish斷纜抽身唔復合,隻雞埋其他人埋單 / 做真。飛雞

---- > 爆相令件事更完美 !

2,bad end,Rubbish仍然俾人搵笨,隻女照出軌。變成Green Rubbish

---- > 屌你真係癈鳩無眼睇,爆相又何妨 ?

老實講,我都幾確定rubbish行唔出爆佢隻雞相呢一步。因為你睇下佢頂綠帽大到可以覆蓋汕尾以南華南以北地區都唔除就知。

巴打。你為男人,為讀者,為樓主就放佢相出黎啦。真架

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞