(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
屌未試過睇個故嬲到要係咁留言
樓主真係好廢
有冇人都想棄故

睇到好嬲
啲野一直重複
條女得寸進尺
唔明樓主點解咁忍得
其實淨係話有潔癖要del msg已經on撚9 你又繼續信佢真係痴撚線

咪就係囉,我係女都睇到反撚晒白眼,條女真係令人勁燥底
屌你就算條女冇偷食都飛得啦,又串又煩又臭脾氣,樣同身材正又點,咁撚樣嘅性格點過人世呀,有錢佬都搵個識服待佢嘅女啦,佢根本唔愛你,至少我睇到呢度都feel唔到

仲有樓主你呀,成個太監服待主子咁撚樣,成30歲人比條𡃁妹當你狗咁撚,坦白講睇到呢度真係覺得你唔似男人,你連男人應有嘅尊嚴都冇,同隻狗冇分別

完全同意囉!!睇到好火爆!!!
好想快啲睇到一篇文係樓主狠狠飛左條女
rubbish你真係好撚廢👎
明明已經hack到入條女WhatsApp乜柒證據都未有就爆響出黎
唔怪得你比人食住
屌,睇到好燥
純?純個閪咩 咪又係雞!
樓主真係好廢
有冇人都想棄故

睇到好嬲
啲野一直重複
條女得寸進尺
唔明樓主點解咁忍得

嬲到要留言+1
臭雞講分手講一萬次就得,rubbish講過一次佢就屌到飛天,仲有不斷拎返以前唔關事既野講,話人shitty雞,生aids嗰啲,你唔照下自己塊西先
不過樓主都唔抵幫啦,盲目都癡線,如果唔係之後有咩U TURN 你千奇唔好講到自己情聖咁負左隻雞

姣婆遇上脂粉客 一個願打一個願挨
唔睇了 樓主請帶眼識人
我好想拜條女做偶像,偷食仲可以反客為主屌到條仔道歉

rubbish我封你做男人之恥
樓主抵撚死。
唔係因為你做左咩對唔住條女,
係因為你懦弱到垃撚圾既程度。
好悶 棄故了
睇到好燥
講嚟講去都係嗰幾句
成日講返以前叫雞啲嘢
幾時先會屌返佢 你都係雞嚟咋
依加仲要踩翻落個氹到
同臭雞去旅行
嬲到忍唔住留言 屌你老母你係同條臭閪去旅行嘅話你死全家
老母生花柳生到中風老豆生尖銳生到肺癌你出街比車撞到生腎石呀屌你老母真係好撚嬲
點解呢個世界可以有啲咁嘅閪人同啲咁嘅太監
一開頭都覺得rubbish唔啱在先(交收冇同你講都鬧) 但睇到依家完全逆轉咗 貼錢做狗 係咪傻㗎
垃圾
樓豬真係唔死都冇撚用
比隻雞當狗咁撚仲要肯捱
樓主真係好廢
有冇人都想棄故

睇到好嬲
啲野一直重複
條女得寸進尺
唔明樓主點解咁忍得

第一次追故留咁多言
純姐成日拎返樓主你啲過去黎要脅你對佢好啲咁
佢有咩資格要人對佢咁好
其實佢咁煩膠,唔怪之佢之前比條仔打啦
最慘係樓主你又肯比佢撚
佢講分手咪成全佢囉
等佢搵過第個有錢佬包佢啦
你係狗炸 比人撚嫁炸 得閒嗲你 你條尾擺到幾撚快
真係好少可會睇故睇到咁嬲咁燥底
除咗屌你垃圾之外都唔知㗕咩好
真係好少可會睇故睇到咁嬲咁燥底
除咗屌你垃圾之外都唔知講咩好

睇佢開頭講果啲野就知無可能發生
旅行好玩嗎?

睇佢開頭講果啲野就知無可能發生

我都覺
同埋睇佢形容好撚正架嘛
相...唔係差但同想像有出入
唔好再衰衝動!要靜觀其變
樓主咁大男人都俾條女玩撚到咁?
有D似以前既我,去到個地步要求佢留底。
果陣好似唔俾人在乎咁...
但我發現只要唔好睇得佢咁重要,佢將會係番轉頭求你果個。
即使我對佢幾差都好,佢都求我唔好唔要佢。
所以人就係咁犯賤,越得唔到既野,就越吸引。
最後都係我唔要佢,佢好傷心,我個心早已經唔識痛,因為曾經俾佢傷到千瘖百孔,麻木左,希望樓主都快好番
之後我出左黎車佢去睇戲。

係車入面佢不停重覆返頭先既野。所有以前做過既野,都比佢當成罪名。差唔多比佢鬧左我兩個鐘先返屋企。

我開始比佢鬧到麻目左。

我:「睇唔睇戲丫今晚?」

芷純:「可以丫。不過我今晚要做group project 您可唔可以拎個mac 機比我?」

於是我就去左佢屋企車佢。其實差唔多次次約佢我都冇早少少講我到左。因為佢次次都會遲5-10 分鐘落黎。

果日亦都一樣。

我講笑咁同佢講:「其實點解您次次都話落黎都唔係即刻落既?」

之後佢塊面即刻轉黑:「又點呀屌?又唔滿意呀?」

我:「唔係呀。我講笑問下姐麻。」

芷純:「講咩笑呀?我一向最憎人講笑架啦。煩唔撚煩呀你?」

佢一路係到屌我,我一路係到解釋。呢一個月黎,面對佢既無理取鬧已經夠晒。

我唔明白點解做錯野果個係佢,但係要我受氣。

芷純:「係都要搵野嘈,你煩唔撚。。。」

我終於忍無可忍,一巴車左落佢到。果一次,係我人生第一次打女人。

我:「仆街! 你屌撚夠未呀?屌屌屌,好撚過引呀?

我一手搶左佢手上面既電話。

佢比我打左一巴之後,個樣即刻又惡樣變成好可憐既喊樣。唔知點解我條氣順返唔少。

芷純:「對唔住呀。」

我:「仆你個街,你去死啦屌你老母。你去做雞啦。」

我:「你有冇良心架屌你老母,我對你咁撚好你咁對我?食屎啦屌你!」

我將我呢幾個月黎既冤屈一次過屌晒出黎。

我停左架車係路中心:「落車,即刻落車!我以後唔撚想見到你條仆街。」

芷純一路喊一路摇頭。比著以前我一定會心軟。但係我真係太嬲。

我:「冇錢呀?拿,比你自己飛的返去。」

我掉左一百蚊去佢到。

我:「落車啦仆街。」

佢死都唔落,坐左係到狂喊。

我:「好,唔落丫麻?我車埋你返屋企。」

芷純:「您可唔可以比返個電話我。今晚我個group project d 同學旨意我一個人做晒架。我做唔到我死得架啦。」

我:「走啦仆街。」

芷純:「您比返我啦求下您。我做完即刻比返個電話您。」

我:「您一係而家落車,一係我而家就掉爆個電話佢。您自己揀。」

芷純:「唔好呀。我落啦

佢落左車之後,我即刻就飛車返左屋企。

其間,佢不停用佢細佬個電話打比我。

芷純:「你可唔可以幫我呢個忙。您唔比我真係會死架,我地成group 人靠晒我架唔。如果呢份功課係我自己既話我唔介意。」

我:「收皮啦,我唔會比您,係咁。」

一次又一次cut佢線令到我條氣順返好多。因為我諗起以前嘈交,佢就係咁係咁cut我線。

芷純:「您真係唔比返我丫麻?」

我:「係。」

芷純:「咁聽日頭條見。」

聽日頭條見?姐係點解?我果時係到諗,會唔會係爆我係rubbishptgf?

應該又唔會丫,佢又冇證據。唔通係自殺?

我就唔太信佢會為份功課自殺。諗返起以前貼d ptgf出黎既時候,都有d ptgf話會一死以謝天下。不過當然最後咩事都冇。

所以我決定等一陣。果然不出我所料,芷純好快又打黎。

芷純:「您可唔可以比返我丫。」

我:「得,您drop 撚左空姐個course 咪比您。」

芷純:「您唔好為難我得唔得。您想我做咩都得,但係唔好為難我。我答應左您唔會做空姐。我以後返學自己返。您比返我啦。真係冇時間做架啦。」

我:「您block 撚左個狗公佢,del 埋ig 張相。」

芷純:「好。您想點都得。您可唔可以原諒我。」

我:「您講我知您做錯d 咩先啦屌你。」

芷純:「我唔應該鬧您。我唔應該成日發你脾氣。我唔應該同人傾計。所有野都係我錯。」

我:「錯?咁你點補償?」

芷純:「我唔知點還,不過我會還返晒d 野比您。D 錢 同電話。」

我:「您欠我就係錢同電話?」

芷純:「我想對你好d ,不過您而家咁憎我,我諗您都唔想再同我一齊架啦。」

我將我咁耐以黎所有既氣,係一晚發洩晒出黎。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞