(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
大家好,又係我rubbishptgf,因為冇ac,所以用左我ex隻ac黎用。
仲記得一年前我開左post諗住寫故,去講下我係ptgf tag既經歷,不過果時寫寫下遇到我前女友,所以停左。
同佢一齊之後,佢成日都鼓勵我再去寫返,不過一直怕寫左出黎佢會唔開心所以冇寫,雖然佢口講唔介意。
今次出返黎,唔係想爆咩料,只係想分享下經歷。寫完呢個故之後,我亦都唔會再出現。

唔知我係乜水既可以google下or睇下我ig
https://www.instagram.com/rubbishptgf_/

不過識唔識都唔重要,睇完全文,你地就會清楚
上半段係講我頭一年係ptgf tag約女既故事
下半段係我同我ex既故事
如果鍾意睇既,就放低正評支持下
暫時寫左三萬幾字,希望出文唔會太慢
LM
「我地玩完架啦。我地冇可能架啦。我呢一世都會憎你。永遠都唔會原諒你。我真係好後悔晒左我既18歲係你條仆街身上。」
呢句說話深深打入我個腦海入面。令我諗返起我呢兩年黎既事。或者佢講得冇錯,我諗我真係一個唔值得原諒既仆街。

我叫Rubbish,行年27。係一個好普通既香港80後有錢仔。
冇錯,係香港,有錢仔真係一街都係,無論你咩人,你身邊總會有一兩個有錢仔朋友。我屋企一家四口,老豆就做生意養家,阿媽就家庭主婦,阿哥就大我幾年做ibank搵好多錢。而我細細個就已經去左外國讀書,不過我同好多外國留學生一樣,一年都會放假返黎五六次。所以係香港既日子其實唔少得過係外國。

可能因為細個老豆成日掛住做野,我同屋企人既關係都唔算好好,但又未去到好差。本身性格亦都比較內向,所以咁多年黎朋友唔算好多,女朋友更加只係得一個,係果時係外國讀書識。一齊住左幾年之後就散左。可能正因為咁,令到我唔敢再拍拖,好怕再受傷,始終失戀既感覺真係好難受。係外國最後讀書果幾年都係我自己一個人過。自己亦早已經習慣左一個人生活。我亦都好似d剩女咁,好自豪自己可以唔怕孤獨,好好享受單身既生活。成日都會同我d fd講,單身不知幾好,拍拖咁辛苦都唔知為乜。

其實一支公成日放假返黎有咩做?其實我份人平時真係好毒,除左出街同d fd 踢下波打下波,就係留係屋企打下機,彈下結他唱下歌咁。其實我間唔中都會唱下歌比女仔聽。好多人都話我唱得好聽,不過我其實唔太鍾意用呢樣野去討好人,對人唱歌,只係我唔識表達自己,想用唱歌黎比人地了解我多d。二來我係一個好怕羞既人,就連我女朋友都冇聽過我唱歌。睇落我其實同一般男仔冇分別,但係我有一個好不良既喜好,就係叫雞。

自我15,16歲識得上141個網開始,我就識得去叫雞。除左拍拖果幾年我冇叫過之外。上至澳門,大陸,台灣,下至香港一樓一,酒店妹,cc咩都玩過。不過我既最愛,就係香港既一樓一。澳門雞雖然高質,不過價錢唔平,而且次次去都要搭船,唔方便。

不過我既最愛,就係香港既一樓一。澳門雞雖然高質,不過價錢唔平,而且次次去都要搭船,唔方便。
大陸叫雞性價比當然無得比,不過去一轉都好花精力。台灣妹基本上唔洗錢已經食到,不過搭得飛機過去鳩都已經凍埋。
至於香港既cc 大部份都係垃圾黎,超過一半都係agent 女,剩低果d 一係就豬西,一係就hea 做。
酒店妹間唔中有好野,特別係泰國妹,不過都要睇下好唔好彩,間唔中仲要比d agent 掉包。
點解我最鍾意一樓一?好簡單,平,靚,正。一樓一同m 記七仔一樣,總有一間係左近。500蚊以內就可以有全套,又可以不停禁鐘仔睇岩先入,仲有唔少靚女。45分鐘內含吹奶啜沖涼dup骨乜都有。
可能你會問,有錢仔都要叫雞,唔撚係掛?冇錯,雖然我唔算靚仔,但總叫正正常常,亦都有高登仔180既身高,不過溝女其實真係好煩。我份人又大男人,又要面,你叫我放低面子去追女我真係做唔出。而我亦都唔想拍拖住。
23歲果年我岩岩係外國畢業返黎香港。靠關系入左好多畢業生都想入既big 4 水記到做。其實大家都知做呢行,忙到隻狗咁,搵錢又少,咩生活都冇晒。不過有一樣野係好,就係多女。年年新入職既人都一車一車咁送入黎。當中更加有唔少高質靚女。由於岩岩入職果時唔係peak season,日日返工就係公司內置既即時通訊到同D女吹水。

又話我好毒既?點解又會成日同d女傾到計?
好簡單,當d 女知道左你係有錢仔之後其實就自己會痴埋黎。其實佢地唔係貪你d錢,而係覺得同呢d人做朋友會有價值d。
點解?因為有錢仔身邊總有d有錢女fd, 有錢女總會有班靚女fd,而靚女身邊亦都會有靚女。就係咁一層一層咁識上去。
冇錯,呢個世界就係咁現實,連做朋友都要去計算好多野。其實大部份人識朋友都會係咁,只係大家冇講出黎咁解姐。

當時既我亦好似見識左一個新既世界一樣,始終我本身女仔fd都唔多個,突然間有咁多女埋身,其實真係唔係好慣。生活即刻變得多姿多彩。
係做big 4既呢一年入面,我亦都鐘意過一個女仔,奈何佢已經有男朋友。果一次係我單身咁多年以黎第一次心動。其實一個人毒左咁多年,一早以為自己已經看破紅凗塵唔會再鍾意人,果陣其實有d開心,發覺自己個心原來未死。我終於開始覺得,叫雞,可能唔係我真正需要既野。
返到黎之後,其實一d 想去禁鐘仔叫雞既意欲都冇。富士sweet,錦邦yoyo,新基小小,呢d香港141一樓一名妓全部都已經食過無數次。對住公式化既服務,我開始意識到,我需要一d更加真實既野。

之後既一年我去左試玩好多唔同既野,落club,交友apps等等。雖然當中都比我遇到唔少幾特別既人,不過我始終覺得差咁d野咁。冇錯,係女友 feel,係初戀既感覺,呢種感覺係ons比唔到我。左諗右諗,突然間係我腦海中出現一個我好多年前見過既字,PTGF。
係到簡單講下咩叫ptgf。ptgf 全名係part time girl friend,呢個名,係香港獨有,係援交既一種。ptgf主要扮係個客既女朋友,陪佢行街睇戲食飯。一般既ptgf 通常都唔係提供性服務為主,而係sell 女友 feel。

其實ptgf 呢個名詞係好多年前已經有。當時leedeelive 年代其實已經有唔少ptgf,不過果時既ptgf 好多都有做開cc。所以感覺上比唔到人女朋友既感覺。而當時既我亦覺得玩ptgf 既人好on9。比咁多錢黎同人行街唱k 食飯?我比幾舊水去141乜都玩到喇,有冇咁撚水魚呀。不過叫左十年雞之後我先終於明白到ptgf 既價值係邊到。m記,冇錯係平靘正,但係食得多都會悶。。。

於是我上左google search 香港 ptgf,都唔記得搵左幾耐,終於比我搵到ig ptgf 呢個地方。其實對於我呢d 80後黎講,ig 真係一個好陌生既平台,主要係因為80後都係玩facebook大。仲記得當時成個ig ptgf tag 只係得2000 個post 左右,而且男女比例係50/50。開post 既女都係d 13-17歲既學生,真係聽到個歲數都好撚引人犯罪。雖然我叫左咁多年雞,不過當時既我都仲係好震驚,冇諗過而家d ptgf 可以細個成咁。可能我係80後,我地細個果時科技冇咁發達,手機冇得上網,冇app 可以用,可能正因為咁令到當時既女仔比起而家既乖d。
我亦都從來冇諗過會有咁多未成年既女仔去做ptgf。
Pish
留名
留名 支持樓主
係個tag到碌下碌下,見到好多唔同女仔開既post,真係花多眼亂。
「15歲,樣中上,少肥,155cm高,拖攬錫,400/ hr 。」
「13歲,樣ok,no bj no ml。」

一個一個未成年少女開既post就好似商品咁明碼實價咁列晒出黎。對於呢一個新既世界我未好適應到。我唔知點解香港既女仔會變成咁?
由於rubbish我膽子小,而且(犯法)既野我係從來都唔做既,所以我target既都係一D成左年既女。其實我揀女好簡單,最緊要靚同走肥。
最後,終於比我睇中左一條女。

「16歲,樣靚,瘦底冇波,170cm高,45kg,拖攬錫,800/ hr 。」
叫左咁耐雞,我一早就唔會再信D女對自己個樣既描述。冇圖冇真相,梗係即刻msg 佢問佢拎相睇睇先喇。
「你好,想約,睇下相。」
好快佢就回左我:「u first。」

me first? what the fuck ? 我叫左咁耐雞都係第一次比隻雞問我拎相。家陣我叫雞定你叫鴨呀?不過算,入鄉隨俗,第一次玩,我就跟下你地意思。

之但係跟還跟,做左十幾年高登仔既我又點會咁on9比張真相佢睇,我即刻就搵左張靚仔既假相send 左比佢。雖然係假相,不過身形同五官都唔算差太遠,我諗應該可以呃到人。

「幾靚仔wor 你。haha。」
「你想約幾時同做d咩呀。」
所以話女人真係好撚現實,睇完張相即刻聲氣都唔同晒。你都幾著數架喎,又想搵錢又揀靚仔。今時今日做女真係好撚幸福。
我:「你send 張相黎睇下先啦。」
好快佢就send左張相黎。
個樣好pure,幾靚。長頭髮,眼大大既清純學生妹。加埋又高又瘦呢樣已經無敵。

平時叫開果d 後生女援交妹,最細都係係廿歲。試問邊有機會去見到呢d 咁細個既學生妹。同埋當時既我,心目中15,16歲既女仔仲係好純品,唔會去做呢d野。

約ptgf,其實不外乎行街睇戲食飯唱k。

行街,一街都係人,想摸想錫都唔方便,所以no way。

睇戲,咁黑可以方便摸同咀條囡,不過其實戲院都算多人,唔係好自然。

食飯?我屌你老味,我自己約fd 食唔撚好?

所以考慮完之後,我都係決定約條囡去唱k。一黎唱k有成間私人房比你可以盡情玩條女,二黎有d k 房係有獨立廁所,方便條女同你可以有進一步既行為。

其實搵得ptgf就預左貴價唔飽, 600蚊一個鐘,包摸同錫。我同一般有錢人一樣,個人比較膚淺,心諗佢開得咁高價,本住貴野一定係好野既心態。相信佢應該係對自己好有自信,一於就約佢!就係咁,我就約左我人生第一個既ptgf,亦開始左呢一年幾既淫亂生活。
lm
如果有圖片會更加好
其實好想比你約一次 見下你真人
#1 乳香女神
果日係2015年既7月7日。我約左佢係旺角新之城到等。學山雞話齋,叫雞最興奮既地方,就係隻雞未到果時。雖然rubbish 我叫左成十年雞有多,不過地道既學生妹都係第一次,仲要得16歲!心情難免都係有d 緊張。

呢種感覺就有d似我第一次叫雞既心情,係好多年都未有過。其實我大學畢業出黎做野之後已經好少去mk。仲記得讀緊書既時侯最鍾意就係同女朋友同班fd 出黎mk 行街睇戲食飯。果時雖然冇乜錢,不過簡簡單單行下潮特,信和呢d 地方已經好開心。所以mk 比我一種好青春既感覺,係呢到約我第一個既ptgf 係最好不過。

等下等下,望望時間,其實已經夠晒鐘。不過港女遲到我就預左架喇,再者今次係第一次搵ptgf,本身都冇咩期望會真係約得成,所以我都懶得去吹佢。
無幾耐,終於收到佢msg:「我到啦。你係邊呀。我著黑色裙同白色t shirt。」

周圍望望下,終於見到佢。目測條女應該真係有170,瘦底,著住件黑色tee 白色短裙,加埋對白色波鞋仔,遊走係淫同純情之間。真係剩係對腳都可以玩成晚呀。再望真d 個樣,簡單d 講,睇得出佢冇化妝,絕對係一個素顏靚女,長頭髮版既super girls heidi。

雖然我當時內心極之興奮,不過為左保持儀態,我扮到好冷靜咁,同佢揮左下手,頭都冇回就慢慢行入去k 房等佢自己跟入黎。

入到房坐低左之後,個waiter 仲要係到鳩up 一大輪唔撚走,我真係好想叫佢快撚d 出返去,咪撚阻住我食囡。個waiter 出左去之後,氣氛終於變得冇咁odd。我亦都扮晒nice 咁同條女吹下水,始終冇理由一黎就好似變態佬咁抽水摸人架。需知我搵ptgf 既目的唔係剩係要性愛。
「hello」佢有d怕羞咁對住我講。
我:「你叫咩名呀?」
「我叫阿lam。」
我:「你都幾高架喎,你打藍球架?」
阿lam:「唔係呀,我打排球架,我有打排球校隊架。」
我:「乜你成日係呢個tag約人架咩?」
阿lam:「約過幾個囉,唔算成日既。」

同佢傾左一陣計,雖然大家有問有答。但係都發覺唔多對路。始終呢d 靚妹出得黎搵快錢通常都只會hea 鳩你,之前玩援交其實已經早有經驗。佢地好少會主動去攬去錫人。唔似141 d會主動去做。

不過冇理由第一次約ptgf就要蝕比佢架麻,所以我決定出手唔撚再同佢講咁多廢話!

我一手攬撚住佢條腰,佢真係好瘦,一d肥肉都冇。估唔到我攬住佢之後佢好識做咁主動挨埋黎,睇黎好有經驗。真係好有女友既感覺啊!差唔多六七年冇拍拖既我再一次感受到有女果種溫暖。真係好耐冇試過咁樣攬過人。

試問叫雞又邊會比到呢種女友既感覺你呢。冇錯,D 雞雖然都會攬你,不過攬既地方都係時鐘酒店呢d 地方,又點會好似係街係k 房比到呢d 咁真實既感覺你。

攬女最重要既環節,當然係索下條女既體香。攬緊佢既時候一路就係到聞佢條頸同頭髮,屌,真係好撚香。香到我反白眼。呢種香比香水香十倍!係學生妹既少女乳香,係香水永遠都做唔到!真係索一索舒根活樂,聞一聞,格外醒神!比多多錢都抵。

攬左冇耐,我就開始上下其手,左摸右摸,基本上摸佢邊part佢都唔會避。不過佢咁瘦成咁,其實同阿sa 一樣都係平過我。不過小弟我自己就唔太好大波,亦都唔算好enjoy 摸女既過程。所以隨心咁摸左幾分鐘交下戲就算。

之後就去到最重要既環節。就係打車輪。而家d 學生妹經驗真係老到,我只係望住佢同佢對望左一秒,佢已經知我想點,一野就車埋黎。濕滑既舌頭係佢咀入面交疊,不停係到啜佢d 口水。好撚甜呀仆街,真係仲high過射精。真係估唔到我有生之年仲可以攬住件咁高質既學生妹係到打車輪,果刻真係感動到想喊出黎。

不過我為左保持形像,所以車左五分鐘左右就停低左。正如我之前講,我搵ptgf 係想搵gf feel, 冇理由剩係入黎剩摸剩錫唔撚交流架。於是我就收起淫狼既一面同佢傾計。決定深入了解下呢條女。。。

其實出黎玩左咁多年,都知道出黎玩最忌沉船。但係有得沉船其實都唔一定係壞事,起碼證明左你個人仲有感情。一個叫得雞耐既人會睇到所有女都有個價,可能唔會再相信女人。所以我好少有對女仔再心動過。不過而家係面前既,一個活生生既16 歲學生妹,的確令我再感受到心跳既感覺。就係咁,第一次搵ptgf既我就沉左船。。。

一個沉船既人一定會問條女一個問題。就係點解佢會出黎做。冇錯,呢條問題的確好白痴。但其實沉船既男人,十個有十個都會問。點解?因為男人天生都會有種想做英雄既天性。個個男人都會想救條女出火海,想去做條女例外既一個。
不過D做慣做熟既女都會好識玩,識得作一d好令人同情既原因。例如屋企人病左,要搵錢交學費等等。一d少d經驗既毒撚聽到,當然會比佢地呃到,覺得條女好慘,一定要幫下佢咁。其實無論係咩原因都好,係真係假,個出發點係幾偉大都好,做雞既人,就係因為價值觀出左問題。唔值得任何人去可憐。不過當時既我仲未真正了解ptgf…
Ptgf有樣野唔同,就係佢地服務唔會公式化。你約十個可能十個既服務都唔同。正因為佢地經驗唔多,所以好多時都會對住個客講真話。
我:「其實點解你要出黎做既?」
阿lam:「冇呀,見暑假咁得閒,又有好多野想買,咪出黎試下lor。」
我:「你屋企冇比錢你洗架咩?」
阿lam:「有,不過一個月得個幾千,邊夠洗呀。」

屌你咩我心諗,你16 歲幾千蚊都唔撚夠?阿叔我16歲果時一個月得一千蚊都冇呀。
我:「其實講真,你咁索,應該大把狗公,大把仔溝啦,是但搵d 狗公買下野比你都夠晒啦。」
阿lam:「你都傻既,你估d 狗公個個都肯洗錢咩,佢地得把口架咋。想佢地出錢,難啦。出黎約下人仲快手。」

作為高登仔既我當然想起下佢底細。於是我就叫佢比左佢既電話我,等我下次再約佢可以方便d。始終靚妹都係靚妹,一d戒心都冇,即刻就比左佢自己既真電話我。

就係咁,兩個鐘就過左,埋單1200$ 加埋唱k果兩舊,真係夠玩兩次酒店妹!不過我覺得好滿足,剩係學生妹既乳香已經值回票價啦。

行到出門口。我問佢:「你去邊呀?洗唔洗車埋你?」
阿lam:「你有車架?好呀,車我返油唐呀唔該。」

港女有車點會唔上,我心諗,今次你仲唔上釣?又係我show 車既時候。

同佢一齊行左去朗豪坊停車場,未行到架車果時當然要禁定條車匙開著架車頭燈閃一閃條女型下先啦。
心諗,今次條女實濕啦。
點知佢話:「又係波子呀?點解個個都渣波子架。。。」
我:「乜你識好多人都渣波子架咩。」
我當堂唔知比咩反應好。唔係掛,今時今日一個靚妹仔竟然坐波子當食生菜。以前我讀書果個年代,d女學生不知純幾多,好多連私家車都未坐過。
不過諗心一層又係既,以前科技冇咁好,最多都係玩下icq msn, 想識出面既朋友都唔係咁易。今時今日,個個拎住個電話,交友app都十幾個,女仔要識d大過d既人真係話都冇咁易。所以真係有d覺得而家既男學生好慘,睇住自己心愛既女同學比d大人搶走,自己又冇能為力,距離真係差好遠。

雖則話就話佢坐過唔小靚車,不過女人就係咁西賤。當佢知道我有d錢渣波子之後,對住我既態度都唔同晒,仲不停聊我講野,比頭先熱情好多。
於是我就同佢講:「不如你唔好做等我包你啦。」
一個沉船既人,最想就係私有化條女,唔想比佢再約其他人。
佢:「咁好?係咪真架?」
「梗係啦,你剩係約我咪夠lor。」
佢:「好丫!我都唔想約咁多人,其實我好怕比人知道我有做ptgf,不過你知我唔會含,唔會扑架何?」
果時我仲好on9 相信,只要約多幾次,用真誠打動佢,一定可以扑到,甚至可以令佢鍾意我:「我冇問題呀,我都唔洗扑野既,你陪我出街就得架啦。」
就係咁,佢答應左比我包佢。

返到屋企,第一時間就梗係起晒佢d facebook 同 ig 真身出黎啦。結果一如所料,真係一d 都唔難。今時今日既靚妹,一個電話已經link 晒 facebook ig。梗係即刻save 低晒d 相黎 j 先啦。雖然話就話佢答應左比我包,不過玩左咁耐既我,又點會信佢講野。於是我開左一隻新既ig ac,去dm 試下約佢,仲主動send 左張好靚仔既相比佢睇。果然,佢好快就應左機,仲話聽日就得閒約。果時我真係好嬲,我生平最憎d 女人講大話。
於是我打蛇隨棍上問佢:「加多500蚊可以bj?」
佢竟然話:「可以,只去殘廁。」
「包埋口爆?」
佢:「yes。」
果刻我真係好震驚,一個咁細個咁靚女既學生妹,竟然可以為左幾舊水,去幫一個陌生人係殘廁口爆。呢個到底係咩世界?冇錯,可能因為佢見到張相好靚仔所以先接。雖然叫左咁多年雞,不過當時既我仲係好難接受到香港既細路女已經係咁樣樣。於是,我決定去做一件好仆街既事。我要去教訓下佢,等佢唔敢再咁做。

我開左一隻新既ig ac,將佢之前send 比客既果張相同d對話貼出黎。
冇幾耐,佢就msg我。
「屌,我比人貼左出黎呀」
我:「下,唔係掛,邊個咁仆街?」
「我唔知呀,條仆街cap 左我圖,而家唔知點算好,好驚。」
我:「你唔係話唔再約人比我包架咩?」
「對唔住呀,我岩岩等錢洗,又唔想煩到你,所以先諗住約佢架咋。。。」
我:「哦,唔緊要啦,等我搞,包係我身上。」
講真,有時都覺得自己幾醒, d靚妹其實真係好易呃,真係唔怪得之點解咁多女細細個就比人呃左個西。
等左無耐,我就用返果隻ac del左張相佢。
我:「搞掂啦。佢del 左張相啦。」
「下?點解佢會肯既?」
我:「哈哈,好易姐,我嚇下佢話報左警佢咪驚到del lor。」
「真係唔該晒你呀,你真係好好人。。。」
我:「你以後約人小心d啦。出面好多壞人架。」
「唔敢約啦。。。剩係約你算啦,出面咁多pk。」
我:「係咪架。咁我過兩日約你去海洋公園啦。」
正如我所講,我想要既,係戀愛既感覺。同女仔去主題公園,就最適合不過。

之後既幾日我都成日msg佢同想同佢傾下計,不過feel到佢都係hea應我。
有時返工無聊就會禁佢既ig黎睇,見佢ig 都算多人follow,有成4000人左右。見住一個細過自己咁多年既女仔。生活多姿多彩。而且正直暑假,係你返緊工既時候,佢係到玩緊,開心緊。心入面覺得個距離感好大。好想自己都可以唔返工同佢一樣放緊暑假。

佢同時下既靚妹都一樣,都係鐘意d潮野,好似supreme果d咁。對於我呢個廿幾歲既毒撚,根本連supreme 係咩我都唔撚知。試問我又點樣可以同佢地傾通到呢。果幾日其實真係好失落,我諗我真係沉左船。

兩日之後我一早就去左佢屋企樓下車佢。原來佢住係油唐果頭d公屋。見佢著住件白色t shirt,同熱褲,妝都冇化其實已經好靚。落左車之後,我冇刻意去拖佢同攬佢。因為我唔想破壞我既形象。我想認認真真去認識眼前呢個人。
沉船既人其實就係咁on9,總會係隻雞面前扮聖人。
佢:「其實點解你會約我黎op既?」
我:「我想搵返D戀愛既感覺。其實我搵ptgf只係太寂寞想搵人陪下架咋。我唔係因為想扑野先約人。」
佢:「haha,好呀,咁你以後多d約我陪你啦。」
我係銀包拎左千二銀比佢,當係佢陪我兩個鐘既錢。一路我都冇拖過佢,同佢玩左唔少機動遊戲。不過唔知點解,我一d拍拖既感覺都搵唔到。可能因為同佢既話題真係唔係太岩,亦可能因為當我知道佢會為左錢去幫人口爆。差唔多玩左個幾鐘,我見氣氛有少少odd。
我就同佢講:「不如走啦。」
「下?咁快?你玩夠拿?」
我:「我見又熱又攰,廢事行啦,今日都夠皮。」
佢:「做你客都幾抵架喎,比左錢又唔拖又唔攬咁,仲要咁快散場,你好多錢洗咩,哈哈。」
我:「冇野做咪當幫下你地d學生妹lor。」
原來我滿心期待既一日,就係咁,好普通咁完左。
因為我覺得我同佢係兩個世界既人。佢亦都唔會對我有興趣。而我,只係因為岩岩玩ptgf,未試過約d咁後生既女仔,所以先沉左船。但係我話晒都叫出黎玩左咁耐,都深知一個道理,出黎玩,留精不留情。
其實好想比你約一次 見下你真人

仆街一個,有咩好見
LM
頂 又係你
Lm 窮撚毒丁 樓主已將性同愛 拆分黎玩
係咪真係當時既市價黎?
係咪真係當時既市價黎?

yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞