(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
到底條女餵撚咗你食懵仔丸定你犯賤底鍾意俾人當你係狗咁撚?
人肉起底 搵到條女ig

ching ho ball
識得條女 同學
條女係咪落左你降頭
你一決絕小小 條女淆底就氹你兩句
你一心軟受落 下一秒佢就180度轉變
識得條女 同學

條女真係咁正?
識得條女 同學

求Ig
人肉起底 搵到條女ig

link呢

求ig

想知

喂,你唔好爆住啊,起碼都等個故事完晒先啦,好唔好啊?我都好想知,但我更加想睇晒個story啊唔該
哦,原來係佢

佢講野好低b架

成日以為自己好可愛咁

上次同佢食飯,d野黎哂,佢先同人講話要換

搞到我都覺得唔好意思
唉,不過我明,當你真係好鐘意一個人就會甘願比人當狗撚同無限量忍讓
唔好爆ig plz, 想追故
[member]唔好爆啦,隻臭雞睇住[member]

想睇下隻臭雞咩料
痴撚線, 連條褲都不如
樓主on撚9
其實我想講個女仔一定係知你走唔到
所以食住你
你同佢講分手唔好心軟
佢一定會驚
但可唔可以真係唔好心軟
個女仔根本就係貪錢mk妹

岩岩岩 超級agger
唉,不過我明,當你真係好鐘意一個人就會甘願比人當狗撚同無限量忍讓

係 不過咁多次 都應該心死啦
即係爆唔爆呀 巴打們 爆住少少先,條女ig睇到樓豬同咗條臭雞去東京
比你地笑死 條褲果度
即係爆唔爆呀 巴打們 爆住少少先,條女ig睇到樓豬同咗條臭雞去東京

條女真係樓主所講咁靚?
爆左樓主實棄故啦

條女真係樓主所講咁靚?
爆左樓主實棄故啦

Backup先
其實係個好典型細路女, 對拍拖有無限幻想(即係男友會百般苛護百般遷就).

成長環境(有個似乎唔太好嘅老豆)會令佢對其他人嘅態度好敏感, 即係話佢兩句就會直接認為係鬧緊佢, 當然rubbish啤氣差講多兩句就會從最初唔係鬧變成真鬧.

前度用個供養佢嘅方式同佢拍拖, 再加埋做過PTGF接過客, 價錢觀已經嚴重扭曲.

其實睇得出佢係會想做個好女友(初拍拖階段個表現), 我又唔會話佢初頭想扮嘢埋岸, 呢個年紀冇咁快識諗搵人埋單. 不過有D嘢就難改嘅, 拍拖耐咗個人亦都懶, 懶去keep住個小綿羊女友型像.

呢種女仔, 除非佢突然開竅, 否則一定兩日一少吵, 三日一大吵, 同嫩口細路女拍拖個代價就係咁.

不過rubbish本身拍拖方面都係on9架啦. 其實我相信呢條女佢發緊脾氣時你唱下歌佢就成個軟晒, 唱歌你強項啦? 唔嘈交時你識氹女仔, 所以與其話唔識氹, 不如話嘈交時會將自己放到高高在上, 唔肯落台, 非要對方先認輸不可.

個人本身又大男人到離撚晒譜, 仲要係小學雞扮大男人先惡頂, 呢方面不過其他巴打都有講, 唔再講啦.

高質回覆

條女真係樓主所講咁靚?
爆左樓主實棄故啦

你估咁多李嘉欣咩。。。。mk妹一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞