(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
琴晚追post追到依家終於睇哂,睇埋你打個篇信覺得好心痛呀 我同我男朋友拍拖兩年,有時雙方都會為小事發脾氣嘈交,但每次嗌交都會更加了解對方,真係做錯都會向對方認錯同埋改。雖然我覺得樓主唔稱得上係好好既男朋友,但芷純直頭係離哂譜。樓主打文其間不斷話後悔,係自己唔夠好,見到其他人係咁插芷純,我都諗佢係咪有咩苦衷。但睇到呢到真係好無奈,到底佢咁咩咁好令你咁執迷不悟???
唉屌幾時醒
其實你有冇諗過
我地都想笑柒你呀樓主

空姐cheap唔cheap我唔知
但你條女一定cheap
唉屌幾時醒

早幾日
其實你有冇諗過
我地都想笑柒你呀樓主

空姐cheap唔cheap我唔知
但你條女一定cheap

樓主一樣cheap
佢當你係客咋
一開始 佢知道你搵咩type既ptgf,就做畀你睇,等你沉船 就再畀多幾成力去扮演一個你心目中既好女朋友。
等到你送野畀佢,佢就知道計劃通,可以開始當你atm咁用。

之後唔洗講啦,咩都用男女朋友做藉口,將所謂既壓力發洩係你到。
佢提過幾多次分手?真正珍惜段關係既,連個分字都唔會敢貿貿然打出黎,因為怕傷心到/ 收唔返。佢次次鬧交都發完你脾氣,你諗住開始解釋/ 澄清就嗌你唔好嬲你確定唔係畀人撚緊狗?
出黎食飯咁簡單唔好傻啦
我諗佢口中所謂冇偷食,係未扑野/ 中出咋
約完一個又一個,之前仲話化妝同Fd出街

佢日撚日強調咩100%愛你錫你
佢係100%就唔會有時間陪其他仔啦
啲project/ 功課咁啱係同你嘈交之後嗰日要交?求其搵個狗公幫佢做都得啦

知唔知點解阿lam老是常出現?因為知道你點駁都冇用,食左就係食左。佢ex又存在感咁高?因為男人唔鍾意畀人比下去,佢set個standard畀你去超越咋,超越佢想要既野既下限

難為你一路打一路幫佢講說話
利申絲
浪費左咁多時間同精神係一個唔識珍惜自己既人身上
放心過一排你醒左就會好撚憎佢 用碌鳩保證

係我眼中rubbish係個痴線佬 希望你醒返之後做返痴線佬應該做既野
你比呢條女食撚左你咁多錢可能你唔志在 但花係呢d人身上真係一蚊都嫌多 自己諗啦
唉屌幾時醒

早幾日

最緊要識醒
成日見到個臭西講野好地地 無啦啦又發脾氣 鬧完人又扮可憐咁bbbb 是咪精神分裂
好撚心鎖住佢入醫院咪撚出黎害人啦
睇啲咁嘅死mk社會敗類都考唔到大學㗎啦。窮人就係一世窮,做空姐咁無大志,根本騎牛揾馬,想揾有錢佬埋單,樣?大把人好睇過佢亦唔見得佢有幾靚,又黑又大隻,仲要唔係model 個種格,完全無氣質,唔講都唔知張圖拎緊名牌銀包,因為佢唔配,慳啲啦,價值觀錯曬,覺得自己靠賣樣賣身就可以得到世間財,同2000尺港女有高潮有咩分別啊咪又係雞。有少部分ig女神有啲自己屋企有錢又有條件,屋企有錢自己又有個人能力,先追潮牌嗰啲姐,佢無咁大個頭就唔好帶咁大頂帽啦。
睇啲咁嘅死mk社會敗類都考唔到大學㗎啦。窮人就係一世窮,做空姐咁無大志,根本騎牛揾馬,想揾有錢佬埋單,樣?大把人好睇過佢亦唔見得佢有幾靚,又黑又大隻,仲要唔係model 個種格,完全無氣質,唔講都唔知張圖拎緊名牌銀包,因為佢唔配,慳啲啦,價值觀錯曬,覺得自己靠賣樣賣身就可以得到世間財,同2000尺港女有高潮有咩分別啊咪又係雞。有少部分ig女神有啲自己屋企有錢又有條件,屋企有錢自己又有個人能力,先追潮牌嗰啲姐,佢無咁大個頭就唔好帶咁大頂帽啦。

佢根本就係臭雞
rubbish 介唔介意講下佢DSE幾多分? 見佢吹到咁大,想睇下拎咩分咁把炮。
rubbish 介唔介意講下佢DSE幾多分? 見佢吹到咁大,想睇下拎咩分咁把炮。

前排DSE放放榜就出呢個POST
我估應該都有關係
相信追落去會有講
條女話po過個銀包上連登
起唔起到底?

我估應該都有關係
相信追落去會有講

文中咪講左讀緊form 5

我估應該都有關係
相信追落去會有講

文中咪講左讀緊form 5

咁佢收皮啦,F5 可以有幾忙?...
Rubbish 有冇去驗身
越睇越嬲
有潔癖del msg
細佬個fd要叫 細佬.
冇偷食
呢d講出黎自己都忍唔住笑既野點解都仲會信

無限loop
一鬧完交 就對唔住呀bb 其實我好愛你
係咪有精神分裂
唉屌幾時醒

早幾日

遲醒好過唔醒
由呢個故仔初段想屌鳩你唔識拍笨晒左個女仔
到依家想你快d 飛撚左個臭閪佢
睇到好撚嬲
屌 條女除左屌完一大輪歪理
後補一句BB我仲好鍾意你之外
真係睇唔到佢對樓豬既鍾意同愛囉
愛包包愛錢 嫌棄你既臭雞
同佢講心有乜用
燥到做開CD-ROM都要係咁留言
醒未啊巴打 條臭雞成撚個智障咁撚樣 愈睇愈想大巴大巴車落佢塊面度 睇到佢啲想法同價值觀真係呆撚哂 真係一種米養百種人 真係無撚講錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞