(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
雖然打女人唔啱
但依條臭雞打得好撚啱
好撚仆街
我:「好,唔落丫麻?我車埋你返屋企。」 笑撚咗,霸氣盡失

不過終於挽回少少尊嚴 ,其實啲女就係咁賤,你對佢好佢永遠唔show你,你夠膽羞恥佢,踩到佢地底泥咁,條女反而越鍾意你
等睇樓豬又心軟
終於似返個男人
屌你老味 睇到好撚火
好彩最後中和下
但留名睇心軟
無限loop
大快人心

等睇Rubbish又俾條女屌返
轉變得咁快,樓主係咪諗住迎合讀者所以改文?
Btw想像唔到點樣可以再一齊多半年
打條臭雞果度真係大快人心
忍唔住睇多次
睇到呢一刻先真係有種大快人心嘅感覺。

呢啲賤人恃住你對佢好,就食到盡一盡,自己做錯仲屌返人轉頭,真係狗都不如。

真人真事,我寫係跟返我同佢d對話記錄黎寫。

好快又會做返狗

好快又會做返狗

屌 一定俾佢撚到仆街

好快又會做返狗

咁 你 仲 唔 快 啲 出 文
樓主懇請你答我一條問題先,究竟芷純同條仔有冇野?

邊一條 有兩條

邊一條 有兩條

芷純同條仔係咪有路?

邊一條 有兩條

芷純同條仔係咪有路?

邊條仔,文中有兩條仔
正一臭雞
on99

邊一條 有兩條

芷純同條仔係咪有路?

邊條仔,文中有兩條仔

屌咁佢有冇偷食?有定冇?
咪遊花園啦
D女真係好高章
反客為主....

好快又會做返狗

我屌你呀 爭氣d得唔撚得呀
有錢你驚冇女人咩
死攬住條臭雞唔放做乜9姐
呢一巴打得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞