(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
臭雞芷純
屌你老母 拖撚到2046仲嘈緊交都算
你而家講去旅行 食撚屎啦
到左第二日既晏晝,佢終於msg返我。

芷純:「sorry 我岩岩先起身。」

我:「點解您可以訓得著?」

芷純:「我好攰。」

我:「點解可以我叫左您咁多次都唔返?定係因為上左人地到走唔到?」

芷純:「我真係係屋企,我太攰,冇其他。」

我:「我都好攰,我成晚冇訓就係等您回我,點知原來您一d 都唔care。 」

芷純:「對唔住,我好攰,我唔係唔care

我:「做咩off 得咁快?驚人見到您在線上吹您應佢?」

芷純:「你講d 咩丫

我:「尋日我on 您電話一陣佢已經係咁炸您啦。」

芷純:「佢而家冇搵過我啦。」

我:「實信您啦,我冇啦啦彈左出黎,佢會唔搵您問清楚?」

芷純:「我尋晚真係訓左。」

我:「咁您而家醒左,返唔返?」

芷純:「我唔知您而家點諗我 我覺得您唔會再信我。」

我:「我點諗您?我諗既你就係錯左都要掉低我走左去,我開埋口叫你返黎你都唔返,而選擇去訓覺既你囉。」

芷純:「我從來都唔會睇你手機。」

我:「邊個當初大大聲話唔介意人睇?再者。你冇睇過咩?」

芷純:「我到底要講幾多次對唔住先夠?我知你以後只會一直提。」

我:「您唔洗講,尋晚返左黎已經夠,不過您冇。」

芷純:「我尋晚覆覆下您msg 訓左。」

我:「咁而家醒左,返得未。」

芷純:「我而家都未起身。你都訓陣啦。我到陣黎搵你。」

我:「您真係好野,咁叫緊張?」

芷純:「我咪話左等陣黎搵你囉,我未起身,得未?」

我:「我冇野好講,去到而家您都情願訓多陣先。我終於睇清我有幾重要。」

芷純:「對唔住。我冇話唔黎,但我真係好攰。可唔可以轉返wechat 傾?」

我:「點解?驚比佢見到?」

芷純:「唔鍾意用whatsapp。」

我:「唔鍾意用?同佢傾就得,同我傾就唔鍾意用。」

芷純:「點解係都要比較?」

我:「我係想比,我想知佢有咩好。」

芷純:「冇。」

最後佢都係選擇訓多陣先黎,黎到果時已經差唔多四點。

果半日,我同佢好平靜咁渡過左。可能因為我已經太攰。

芷純:「我返到屋企啦,您唔好再嬲啦。」

我:「您可唔可以貼過我地合照係ig。您之前發脾氣del 左。您唔識拒絕人,貼左咪唔洗拒絕。」

芷純:「果個人冇我ig 架。」

我:「可唔可以貼。」

芷純:「好。我唔想您唔開心。」

我:「您可唔可以block 左佢。」

芷純:「佢冇搵我,我block 佢唔到。」

我:「我好愛您。比您想像中多好多。」

芷純:「我知道。」

我:「聽日如果有時間既,可唔可以黎接我放工丫。」

芷純:「我會。原來plan 左黎接您架,比您搶先講左。而家冇晒驚喜啦。」

我:「您係我身邊就夠。」

芷純:「我知您好攰,我知您好唔開心。」

我:「我冇嬲您。」

芷純:「點解唔嬲。我寧願您嬲我。」

我:「因為我從來都覺得您搵人傾計都係因為唔開心先會咁。。。所以我都有責任。如果我對您好d 可能就唔會咁。」

芷純:「唔係,係我問題。對唔住。」

我:「對唔住講一次就夠,信我啦,我冇嬲,我冇事,您唔好自己諗埋一邊。」

芷純:「我真係好對您唔住。講真架。」

我:「如果累了 我們就回到第一天見面的時候 想想當初見面的感覺、那種默契。」

我:「我晚晚訓前都會睇下我地d 相同去過既地方,我對您唔會變架。」

芷純:「bb。您真係比我想像中更愛我。對唔住,我知我做錯左。岩岩您送我返屋企,我望住您走果時個背影,我好內疚。」

我:「做咩而家好似您仲唔開心d 咁。放我錄歌您聽丫。」

芷純:「我嬲我自己,我未原諒到自己。」

我:「唔好嬲自己。您已經好好。」

芷純:「我冇野好。我真係好愛您,冇人好似您對我咁好。我真係好想做您老婆架。」

我:「我都好想做您老公。所以先咁驚人搶走您。」

見到芷純不停咁道歉同自責。我心入面已經原諒左佢。我同自己講,人誰無過。有邊個靚女會唔鍾意撚狗公架,係人都鍾意人錫鍾意人氹架啦。調轉我係靚仔,有好多女埋身,我都未必可以個個都say no.

而且芷純又得18 歲,我叫個18 歲既靚妹去定性,未免要求太高姐。我18 歲果時都係on99 咁。所以我決定原諒佢同佢重新開始。

我:「bb 我地七月去東京好冇。」

芷純:「我地唔係講好去沖繩架咩。」

我:「我見您同果個男仔講話您最鍾意東京丫麻。」

我:「您做緊咩丫,好似好忙咁既。」

每一次佢慢左覆我,我就會覺得佢同緊人傾計。
樓主回應下,你唔係仲同緊芷純去旅行呀嘛?又沉返落去?
樓主回應下,你唔係仲同緊芷純去旅行呀嘛?又沉返落去?

繼續睇文,我會keep住用手機update
唔洗大家等到8 月
樓主,我係絲打都睇唔過眼,老老77,係,Rubbish本身都玩女食女無數係賤男,但係呢條女呀芷純真係如樓上巴打們所講咁,佢一d都唔純,仲勁多大話,你所有懷疑都係好合理的,我係女都覺得佢一定身有💩,你真係唔好再理佢啦,放過自己,加油!

我相信每個人第一次拍拖既時候都係咁天真咁去相信愛情,相信自己既伴侶。但係純真都會比歲月污染。

不能認同更多,sad but so true
睇到好傷心 好忟 好鄧你唔抵
比個抱抱你 去玩得開心啲
樓主真係on99
初戀都要醒啦下話 仲求人番黎
rubbish真係好傻 希望你唔係同佢去 唔好再沉迷啦
希望樓主唔係同臭雞去旅行
終於追到live
後半part好有戀愛ge感覺,勾起自己好多回憶

樓主快d出文,皮已正
都估撚到係咁發展
得罪講句 你散左係好事
越睇條女越戇鳩
樓主應該同臭雞去旅行啦
早排先問完租唔租車好
有人問係咪同臭雞去又唔回應
未追晒但係想留言支持下
其實啲嘈交情節同分手x1000次都好似
自己都真係諗法太小朋友得黎又大男人
唔同嘅係,我無樓主咁有錢,
但我都係做盡一切付出一切,
結果最後都係帽左
樓主應該同臭雞去旅行啦
早排先問完租唔租車好

唔好啦 明明樓主話sad ending既
屌 睇到好撚燥
點解世上可以有啲咁仆街既人
樓主應該同臭雞去旅行啦
早排先問完租唔租車好

可能一齊返先係sad ending
樓主應該同臭雞去旅行啦
早排先問完租唔租車好

樓豬個故真係愈睇愈燥,不過機會俾一次好喇,唔好再多
樓主應該同臭雞去旅行啦
早排先問完租唔租車好

樓豬個故真係愈睇愈燥,不過機會俾一次好喇,唔好再多

呢個世界一個願打一個願捱真係維持到呢段不良關係 rubbish 個故的確學到唔少野
好正呀!加油😁
佢難得咁自責識道歉
似真係做左啲對唔住你既事
樓主唔係仲同條臭雞去旅行啊?
自己買左機票散下心好喇
翻黎香港慢慢放低佢再識個好女仔啦
到底條女有幾正?正到樓豬成30歲人連做人既尊嚴都冇撚埋
睇睇下覺得你好撚煩
但係其實自己都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞