(講故) Rubbishptgf賤男週記 

1001 回覆
517 Like 52 Dislike
今日仲未有文
我想問而家睇緊既人係咪女仔多
ig dm我話好睇既全部都係女仔黎
d男既係咪睇完頭半part走晒

日日入黎幾次都好失望
今日入左黎幾次啦 文呢
文呢?
突發事件,去左旅行。8 月1 號先可以再update大家

同新女?
到時每日up多幾篇ok?
希望樓豬唔好爛尾

? 嘩,同佢去?

同新女?

同新女都好過呢條臭西,真係同臭西去,真係唔會再追文,咁撚on9,再睇哂時間

希係唔係同芷純
都唔記得係第二間房喊左幾耐。我行返去我房,望住訓著左既芷純,心入面好想相信佢。但係一諗起佢對個男仔d對話,我又拎起左佢個電話,想再睇清楚。

點知我開鎖既時候發覺我既指紋已經比佢洗走左。

我叫醒左芷純:「點解要洗走我指紋?」

佢好唔耐煩咁同我講:「你到底想點呀?」

我:「您岩岩先叫我信您,轉個頭您就del 我指紋,咁點信?信任係咪要慢慢build up 返先?」

佢好嬲咁起左身:「屌,算撚數,我忍撚夠,唔撚想再過呢d 生活。on 撚鳩鳩。」

佢落左床執晒佢d野,換左衫就走左。

我坐左係到,冇追出去。或者我已經習慣左。無數次既分手,同佢一齊,我隨時要預備比佢放棄。

我坐左係房好耐,都聽唔到開門聲。我心諗,唔通佢未走?

我行出廳,見到佢企左係門口到喊。我想過去安慰佢,但係奈可,真係做唔出。

我行左去門口,開左門比佢。

我:「拜拜。」

我行返房,見到空洞既房間。又忍唔住喊起上黎。

冇幾耐,芷純佢msg我:「我走啦。

我冇應到佢。

過左十分鐘,佢又再send多個msg黎。

芷純:「對唔住。我唔想走。」

我:「希望您以後會開心,過返d 您想要既生活。」

芷純:「唔係丫。我唔想好似而家咁。」

我:「咁您想點?」

芷純:「你真係好想分手?」

我:「係您自己岩岩話分。」

芷純:「我覺得你都想分。始終都係等個人講姐。我覺得你唔會再放得低呢件事。」

我:「放低係要時間,信任都要時間去build up 返,但您轉頭就改晒pw 咁,叫人點去信?」

芷純:「咁我而家返去,你早d 訓。」

我:「我真係好攰,每一次都係您走,每一次都係您講分手。您當我係玩具?悶就搵我,得閒又搵下其他仔。」

芷純:「岩岩係你自己開門我走。」

我:「咁您想我點?係咪要我跪返係到求您唔好走?」

芷純:「唔係。」

我:「您想要既生活,我比唔到您,您去搵佢啦。」

芷純:「我係您屋企樓下等左您二十分鐘我先坐的士走

我:「係我錯,我冇去追你丫麻。」

芷純:「唔係,對唔住。估唔到去長洲lock 完個鎖就分手

我:「係您自己話要分。」

芷純:「我唔想分。」

我:「唔想分您會即刻執野走?唔想分您會飛的返屋企?唔想分您會鬧我?岩岩咁耐我有冇鬧過您一句?我之前答應左唔再鬧您。所以我點都唔會鬧。我見到您同佢傾計果種開心我就知您根本唔想同我一齊。」

芷純:「我同您而家傾計一樣咁開心架。我真係唔想好似而家咁。不過我知您冇可能接受到同我一齊。」

我:「您唔好將d 野推落我到。您今晚唔返黎您以後都唔好返。」

雖然我真係好嬲佢,但係講到底,我又點會捨得。所以我內心都係好想見到佢會返黎,我想見到佢著緊我。

芷純:「我返到屋企啦。我好攰,我想訓下。」

我:「我講多次,您今晚唔返以後都唔好返。」

芷純:「您唔好咁好冇。我真係好眼訓。」

我:「你真係好野,我開埋口叫你返你都可以話眼訓唔返,你真係好唔想分喎。」

芷純:「唔係。係你開門叫我走。」

我:「唔係返丫麻?算。我對您好失望。」

芷純:「bb。您係咪唔愛我啦。」

我:「您返定唔返,唔好咁多廢話。」

芷純:「我想知您係咪唔愛我。」

我:「唔係,咁您返唔返?」

唔知點解,我好似變到求緊佢返黎咁。

芷純:「咁您仲會唔會信我。」

我都唔記得左我問左佢幾多次返唔返。最後佢訓著左冇再應我。

我唔明白點解我開埋聲叫佢返黎佢都可以唔返。

果一晚,我自己一個訓極都訓唔著。我所相信既人,同愛情,係一晚之內全部都冇晒。

或者我真係將所有野諗得太美好。

自問叫盡天下雞,屌盡天下女既我。其實只係一個愛情初哥,咩都唔識。

https://youtu.be/9hWe4zWx2jk

不再相信天使 卻信凝望你時
本性難移 凡心會動過不已
只要戀愛幾次 誰還能像幼兒
不會懷疑 無知到像個天使

若插翼難展翅 情願因你脫下純白羽衣
戀愛難 不想更難
苦戀那時 不得已

慢慢地學會痛心
慢慢地學會化身
普通人 還怎能
無償地 拚命愛別人
慢慢地習慣碎心
慢慢地明瞭情感的陰暗
才可跟你走得更近

天國跟我很遠 情人留在眼前
不會團圓 迷戀也有福 不敢抱怨
不會視而不見 純真總被歲月去污染
反正 誰都會有這一天

我相信每個人第一次拍拖既時候都係咁天真咁去相信愛情,相信自己既伴侶。但係純真都會比歲月污染。
push到8月1
睇到燥
佢係唔係已經上咗人地屋企
上得山多終遇虎

無錯

無錯

個20分鐘 其實係等人車佢上人地屋企
所以叫極都唔返黎
真係好on9
呢啲女,由頭到尾都係雞黎
就算佢冇俾第二個人屌,都只係你隻私家雞

無錯

個20分鐘 其實係等人車佢上人地屋企
所以叫極都唔返黎

我都係咁諗
不如開盤估下樓主係咪同芷純去
開門叫佢走做得好!
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞