二人桌遊成魔之路(選)

743 回覆
185 Like 7 Dislike
board game arena 新出左wingspan, 可以online 試下玩先
試完覺得steam版好玩啲
digital 版個gameplay 真係快好多之前開左個五人局玩左三個幾鐘
兩個人玩Ark nova都幾正
次次大家都走唔同路線
想覆桌嘅誘因都幾大
玩唔停
Ark Nova真心幾正,星期日又開咗舖,到宜家可能都有玩咗十舖,每次都仲有唔同卡combo可以試

Upgrade的路線都仲可以繼續試下
想問下對文字需求大唔大
諗緊等唔等佢個繁中
一開始大
因為都幾多rules要睇說明書
但玩落就嚟嚟去去都係嗰啲嘢
有冇人玩過That Time You Killed Me.個concept好正,有三個棋盤代表過去現在同未來.類似簡化版既4D chess.佢仲加左好多module增加重玩性
重諗住要等好耐 忽然間就同我講送貨
You are not alone
又大盒,真心無諗過
你check晒啲件未? 我發現我有塊game board唔係英文 入左query俾pledgemanager睇吓點搞
咁大獲,我淨係個盒有d凹左
今晚再Check下件先
我係bellfaire件板唔知係啲咩文黎 唔係英文 其他野全部齊
Send埋query去tabletop tycoon等覆
Btw啲野quality都算ok
住緊邊度?
...吓 點玩3粒鐘
我好少少,之前五人局實體玩咗2小時45分鐘,淨係玩ee同oe個expansion,因為啲雀隻隻啲技能都水蛇春咁長,我地又唔熟,大家都係玩過一次base 版,所以個個都站長
不過個場之後先知玩錯咗個啲"once per turn"變咗“無限per turn"變咗無限生蛋,sip 牌,成場都好忙
岩岩去左旺角一間好出名賣桌遊既店 搵樓主介紹既農家樂 拎上手自己睇左30秒左右 完全冇講過野 個店主就開始串我問我有冇睇過說明書 要睇4個鐘 問我有冇預咁既時間睇 我見過其他ching都話俾佢串過 我冇諗過我粒聲唔出 都會中槍
槍街
做咩咁睇唔開
佢咪就係出名態度差囉
我冇諗過完全唔講野都會中槍我又唔係問佢點玩
我以前同fd去,我介紹d game畀佢,條友聽到我講解知我有玩開係咁叫係老細
你拎上手睇已經係錯左
以後都唔會再去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞