買電視機 / 換電視機 集中討論區 (97)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
等其他巴打介紹囉
可以去馬
唔該巴打
比以下條片佢睇, 大慨都OK了
https://www.youtube.com/watch?v=1xE0ueadKfA
盛澤師傅終於黎裝番好部電視
嘩, 巴打屋企好靚, 好整齊
應該都係完美主義者~
HT-A7000 + SW5
OPPO藍光機
搵緊邊度買最抵
巴打, 我剛買左細鋪COMPUMARK, 55X90J有貨, $11200, 送貨加$100, 貨到現金便可

巴打, 我剛買左細鋪HDLIFE, 55X90J有貨, $10980, 送貨加$100, 貨到現金便可

《雷神奇俠4》睇到喊到嘔
巴打, 我剛問左細鋪HDLIFE, 55X85J有貨, $8480, 送貨加$100, 貨到現金便可
AVOUTLET, COMPUMARK, HDLIFE都安全, 放心購買
你夠BUDGET就X90J, 唔夠就X85J吧
under 10k 65吋 行貨 睇Netflix
請問最好選擇係咪Samsung 65AU8000?
差不多啦~
你最後想去邊買?買邊款?
去咗成人生活問,停咗產,無貨了
PRICE.COM問以下5間, 唔好問其他, 怕你中招買左水貨
AVOUTLET, COMPUMARK, HDLIFE, AVHOME, 時機電業
如果問埋細鋪都沒有貨, 請轉買新款65BU8000, $129XX
請問AU8000同BU8000有咩分別?除咗2021同2022款
主要分別就係2021同2022款
BU8000系統OS版本新D
BU8000 Bluetooth 5.2, AU8000 Bluetooth 4.2
BU8000支出SmartThings
其餘一樣
我發現左一個問題,就係部電視機無乜頻道睇,計計埋埋都係得7個台可以揀,連明珠台都冇左嘅。

可以點set多啲台睇吓😐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞