買電視機 / 換電視機 集中討論區 (97)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
如果唔要SONY,有無差唔多價位既其他牌子推介?我爬舊POST好似巴打都唔多推SONY水貨
唔係用佢個架唔受保😱
大陸水貨沒有出55A95K

65A95K $32xxx

頭post#21-23已經有寫
是否10k budget, 要求65吋?
你又話唔介意Sony水貨缺點?

就係因為Sony水貨缺點, 好多巴打接受唔到先比較少人買

水貨我都係主推LG OLED同Samsung
曾經有個case姐

你X8500F識唔識自己拎番落黎?唔識就冇計
我睇吓搵唔搵得番個原裝腳先
我用nb 架
睇吓點拆先
我唔介意Sony水貨缺點 GA....想要SONY因為用左佢超過10年。。對上三部電視都係佢
不過都想睇吓其他牌子,同價位會唔會有更好選擇
點解唔買番Sony行貨?
SONY Store而家有trade in電視優惠,問下價都好
割韭菜多
價錢問題啦~~
想買靚D 咪諗水貨
諗緊Sony XR-50X90J 定係三星 Q80B 比較好?

有冇巴打比意見?兩部都係QLED?
部a90j係咪setting 有問題
咁藍
1. 同價位冇咩更好選擇~
2. 上65X95J吧, 應該就快沒有貨
3. 下一代65X95K水貨要21K
4. 又唔夠BUDGET上65吋OLED
好毒
有幾間avlife 不定期有滿$1000減$100優惠 睇吓8月派消費券 有冇機會做呢個優惠
step巴用sony電視都唔用sony soundbar ?
有冇師兄識搞水貨samsung , 用yotube 禁語音搜尋,唔俾人用google assistant , 要用佢samsung bixby, 但個bixby 又唔支援廣東話
step巴 想問問qn95b玩ps5有冇野要較先出到4k120
1. rtings評分A7000唔高, A9冇位放
2. Sony要另購sub, 後置, 成本高, 效果普通
3. Q990B有水貨,價平成套11.1.4
4. 本身都有考慮bose 900, 不過成套成本高

我有排都未買,電視未壞
請問如果6k 樓下 要50‘
係咪lg up8100 最好
水貨行貨都一樣,香港行貨Samsung都用唔到Google Assistant
HDMI 要開增強模式
可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞