買電視機 / 換電視機 集中討論區 (97)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
佢話個code陣係可以用一次
A80J係入門,JZ2000係旗艦。無可比性

JZ2000仲有獎攞

https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=347&t=6481948
系統功能都沒有可比性
弱智系統+萬年複雜設定頁
未買呀 C2 定A9K 好
我依家先發現OLED果隻色幾sharp
預先恭喜巴打入手靚機
恭喜巴打入手靚機
未買呀 C2 定A95K 好
我依家先發現OLED果隻色幾sharp
常用既Netflix, Disney plus 同YouTube 都係撳個制就入到app

同埋都有Apple tv 啦,唔明你係咁攻擊個系統有乜意思

揀電視當然以畫質先行,JZ2000有自家組裝既panel,光過A80J又有散熱器,仲有atmos喇叭同5年保養
人人有APPLE TV同CHROMECAST?
要另外比錢補完已經係缺點, 又要用HDMI插口
過多幾年可能Netflix, Disney plus 同YouTube都用唔到
買電視要睇整體PACKAGE, 系統長遠維護, BUGS修正都好重要
另外JZ2000H應該用A90J比較, A90J都一樣有散熱器, 拎獎
a95k係咪7月31前訂有多一年保?
YES
巴打直上超旗艦啦?
係 我估之後轉送超市禮券 睇你想要邊樣
如果係65吋, 加1年保唔都平, 要$2000/1年
我冇攻擊架,我成日都話如果價錢真係個問題咪買Pan記囉,一分錢一分貨姐
Samsung嗰隻係咪連盛記都唔返貨?
1. S95B大陸沒有出, 加上鎖區
2. 東南亞國家都沒有出
3. S95B以我所知只有美國出左
我係水尾買,機價九折、送三年保、送$3000超市現金券、有PS5即時購買現貨權(須即時決定不能後加)、送四位數字Sony store現金券、送原廠架、soundbar優惠(冇要到)
本來想買55A80j,但係A90j有heat sink 又光啲,大家覺得值唔值得比多幾仟上A90j呢? thanks
即係個天都要我入A95K
非常好既DEAL~
一定值得,要入手要趁而家,因為已經停產
唔需要為左個高色域比咁多錢換, 等多1-2代先啦~
有錢例外
我覺得大尺寸更重要, 差不多級別情況下
IN MASTER SERIES WE TRUST~
錢係要黎洗
量入為出~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞