買電視機 / 換電視機 集中討論區 (97)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
果位巴打想你買果部PAN記JZ1000H, $13XXX左右
呢層你問佢了
我只玩過ANDROID TV, GOOGLE TV, WEBOS, TIZEN OS
55X85K幾錢? 佢同X85J沒有分別, 只係新款價錢貴
55X90J都沒有??
開app撳個制就得,打機開機自動轉input。我唔知可以點再好用啲。作為一部電視我無投訴
早排買咗Sony X85J ,想問吓有冇人用Netflix嗰陣時喺呢個介面好似我咁?其實應該點樣處理?
以我所知, 55X85K要8月先上市
是否中間果D線? 下次用小畫家圈出黎嘛
CALL SONY保養, 多數換PANEL, 如果冇PARTS就換同級新機
Yes,唔該你 睇嚟真係要call Sony
電視轉款交接期, 好多熱門款都未必有貨
辛苦你了~巴打~
有3年保養唔怕啦~
請問50BU8000同BU8500有咩分別
While the BU8000 has a floating stand that's height-adjustable, the BU8500 has a Simple Plus-Narrow Stand. All the rest is the same.
只係腳座唔同
BU8000

BU8500
即係掛牆就兩部都冇所謂
YES
頭先睇左
實物真係都係咁(雖然我覺得有得setting 較好啲)
買左A95K未?
stepmic巴打,我覺得自己好廢
睇戲可以點廢?
想問下 55''
budget$3000-6000
平時睇下youtube同netflix
距離1.6m
而家睇啱TCL P725 同P735
除左哩兩部之外仲有冇咩好推薦
唔識介紹panasonic機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞