2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
冇話下年拆
打多2年再拎唔到冠就要拆

講真,Final前兩個都打得好好
Final,JT真係打得比較差
綠軍MVP係 AI horford
但佢已經36
呢個陣可以打到一年
替補要再加強
換KD返黎衝兩年吧
等佢打到27/28先再考慮啦
今年都成日搵curry打

但curry防守真係好積極,季前又大隻左
真心癲
當年一球3分收curry頭 好好地發展落去已經夠上神台,球風靚 當年周街fans, 之後就開始鳩 又唔可以話佢自甘墜落, 係不停做on9野 下年退休去選美國總統 我都信
其實問題係JT smart brown呢3個組織都mama 同唔熟打陣地 你見呢幾場勇士個節奏唔算快 一來佢地老左 但換防做得好
on9先換
組織好又要防守有smart level,應該得holiday 不過貴smart好多
咁呢樣都佩服佢 身型真係好講紀律

你睇Hardrn肥到

如果D77都操下唔敢想像
鹿如果唔係無左Middleton 綠應該過唔到
訓左無睇 請問綠軍要重建未
好多人好自然印象覺得curry係防守負擔 但依2年真係唔覺佢係容易俾人針對嘅點
雖然依一年勇係6年finals最弱一年 但佢同looney防守上嘅進化反而覺得係勇喺整體防守方面勁過73-9勇
有curry 做model 仲有教路
佢應該會留
8折curry 7折klay 6折green都有champ
可想而知當年既全盛湧係咩架在
抵5年資深湧迷威
講緊要拆雙J啦
好tough喎
成日tough shot射air
Game 5,6 綠軍都好多TO 同低級失誤
不過始終年輕
Brown我覺得做齊佢既野
Smart final 比唔到DPOY貨
JT就真係比期望中低,諗住進攻冇都可以防守彌補
今年輸傷中間頓同horford回春
冇傷原陣點夠打
唔覺得curry係8折 我覺得呢個curry先係心態技術都最成熟
今年係最強curry啦final個stat係之前3次最高,防守又好左,啲閃電手勁到仲有8折
Smart狂Flop煩到
應該要好似足球咁插水有黃牌
諗起鹿拎冠前一年話要 trade 走字母
Klay 7折都俾多左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞