2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
好彩個下冇傷到
冇得補 呢個陣得番原料加工
Al雖然退化但可以教rob
Brown仲有上升空間
White初黎報到 化學反應會更好
最大問題係Tatum
講真你trade唔走佢 市場上冇同等價值既野
你唯一可以做既係對佢思想改造
佢個腦仲係kb24就一定打唔掂
smart d無腦失腦好致命wor
佢可以專心做pippen
dlo 呢個歲數仲妹過curry
我覺得Bogut>Looney
looney今季搶板進步真係好關鍵
多謝wiseman瞓低咗益咗佢
佢兄弟啱啱先屌佢 叫佢專心打波
Bogut換防出去,會比looney更慢,如果放喺2022我會用looney
成撚日提kb 做乜
好心佢自己練好帶波先
成日左邊過 唔係甩波就俾見頂block
Kerr話佢係全nba體能最好嘅人
場場都跑4公里
攻得番五成每場都交到十幾二十分
White 呢d 要靠雙J 打得起
攻 先有發揮空間
Final 仲要俾人弱點係咁打
依個真係個人preference
好似講廢鳩/kawai定gobear係dpoy咁 睇你prefer籃底震懾力定可以all switch
但無計,雙j無力,攞唔到波打,smart 局住死去,就咁得係覺得佢無腦,但其實佢唔打,都係另一個人失誤,隊波無力根本run唔到play
game5俾見頂睇住黎食
人地守波已經明閘右邊
睇穿晒成日消費kb不如練下波
呢個真
一路都俾人視作underdog褪色勁旅
無人預佢哋入到決賽

季初都只係覺得咖哩上晒身carry隊波
Wiggins 繼續公務員
季中破咗紀錄就西到暈
KT出嚟打唔起

全世界都知佢哋內線弱到紙咁
諗住打佢哋內線就無死

季尾爆咗Poole 同GP2
但點睇個bench都唔會話強
點知curry入咗 PO好似上身咁帶住隊波一路係咁過
生仔buff太早用咗 好似vanvleet咁遲啲生就可能贏咗
成撚日flop搞到失晒位
因為咁輸咗幾多3分
佢fg final 雙35%,唔係入到10幾20分就好
重點係日日口講 但做就第二套
Pivot foot triple threat first step fadeaway
冇一樣實現到出黎
防守俾人攻兩球即刻down哂 mentality 都冇埋
兩睇
Bogut 進攻組織好d ,但防守會比人switch 黎單打,所以死亡五小唔會出佢
Looney 反而打到clutch time 都會出佢守波
而且出勤率Looney 高好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞