2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
支持
下季維持穩定表現
唔洗咁認真啦 啲勇迷一定要貶低kd 喺勇士嘅貢獻
JB無守死
係JT連Curry都打唔爆
咁cupcake係廢wor
連h barnes都不如
Barnes同cupcake大家今年都係一樣一場playoff都贏唔到 但Barnes今年起碼冇輸先
勇酸靜左一日又開始圍爐取暖
反龜個啲好睇
連潮人post都道晒歉啦
屌你今年潮人post好精彩
J爆>輸到爆廠狂捉戰犯>互咬>輸到認命>道歉大會
我覺得網就算啦,得番單打獨鬥一招,後備又成班老弱殘兵,仲有咩拎出嚟?
等Ben出嚟打中鋒
真愛囉咪
驚閪人笑咩
佢有返 rookie 嗰年既表現既話網已經可以爭冠
ESPN Sources: Kenny Atkinson has decided he won’t become the Charlotte Hornets’ head coach and will remain with Golden State as top assistant. After being offered job during the NBA Finals, further conversations led Atkinson to believe it would be best to remain with Warriors.
Mike D'Antoni and Terry Stotts were the other two finalists for the job, sources said. Charlotte will have to restart process now.
以為屈體能可以盲拳打死老師傅
點知有個跑半緊癲狗跑到班後生謝哂
最頂唔順係成日捧到JT上天
利申:塞迷
19年個個勇迷求佢復出 最後斷埋腳 都仲要比勇迷嫌無地班勇迷真係仆街含家剷嚟
啡休赛期能3年1.1亿美元提前续约,但他几乎不可能接受

根据薪资专家Yossi Gozlan的报道,在今年休赛期,杰伦-布朗有资格与凯尔特人签下3年1.1亿美元的提前续约合同(因布朗合同还剩2年,若提前续约,规则下只能签到这个数字)。

不过,布朗似乎不太可能会接受这份合同,因为这份合同的数据远低于顶薪。

在2024年,布朗将成为完全自由球员,届时布朗能够获得超级顶薪。

2022-23赛季,布朗合同2805万美元,2023-24赛季,布朗合同2999万美元。

佢值得更好
睇完今季boston jb真係唔會比tatum 差...
唔記得轉返繁體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞