2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
垃圾bogut講到all star
以要維持競爭力角度睇
搵人接登點都易過接榮
係wor
醒唔起依家無咩人敢接艾榮
驚佢下季又有新搞作
邊個話bogut is all star?highlight 紅字比我睇到電
係網角度就肯定想留哂,上季雖然sample 細,但3星一齊打其實效果比想像中好. KD 搭榮定登上季playoff 都打出左竸爭力. 網已經all in 左, champ 唔到已經算輸,今季榮有打針問題又唔會trade 到咩好野. 而且登唔續約又想走唔trade 完季唔續就變空氣, 搞到咁邊有得怪人私怨,
我想問wiseman咁有無得拎戒指
有咩問題
而家傾唔掂數
換到嘢咪好
算鳩數啦 屌果時love同榮咪一樣帶傷打
大拿拿兩場俾你調整自己把握唔到就係到賴賴賴
吾蝗條賤精係黑左你廢鳩一下 但你隊波唔係廢到冇隻bogut就輸硬咁 你隊波season 73勝唔係黑8入final
大佬 邊有可能冇隻bogut就大影響到g7 手感得17分 klay得14分

https://www.espn.com/nba/playoffs/2016/story/_/id/15983799/2016-nba-playoffs-kevin-love-cleveland-cavaliers-elbow-head
https://www.espn.com/nba/playoffs/2016/story/_/id/16273911/kyrie-irving-cleveland-cavaliers-hurts-foot-expects-good-game-7
無可能 trade走榮 KD肯定嗌trade me
依家網最尷尬就係KD死攬個兄弟
又無空間簽其他野黎安撫佢
傾唔掂咩數
穆斯榮其實想要錢定想要冠
榮叔同標叔互換吧
佢地想搵位懶 總之唔黃既冠就係黑
冇green 我當3:2
但主力核心明明都係晒到仲有兩場機會贏就champ
依家係到懶傷 懶黑…
到講返2015 時 騎傷love 傷ki 時
又會話傷病係球賽一部分
你傷手感廢鳩就話姐
而家又唔係話冇左bogut湧個體系會崩潰 season戰績又有幾多係靠bogut打返黎
Bogut係playoff果時有得變陣咁大把既一個人 講到好似隊波要圍住bogut打先可以champ咁

你話輸畀龍個年就真係冇野好講…
因為真係傷晒主力
依啲情況就算盡情懶 我會覺得冇問題
因為真係輸9硬….
落後3-0又真係無一隊可以贏返轉頭
不過都係呢兩句
係咪銀仔叫廢鳩打人?
係咪銀仔用手掣控制Curry後手傳波、最尾連炒幾球3?
永遠都唔會講呢兩樣
個年講照顧勇又受得少咩
咁同樣地有bogut都唔係包你贏硬
既然係咁就唔好講到就係輸左隻bogut

兩隊波都係3條煙
然後我諗冇人會話果時supporting係猗勁過湧掛
Draft係咪香港星期五朝早?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞