2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
同looney調轉份約啦
當時既Wiggins對灰狼黎講既價值就係咁多
大概認為佢天賦同能力已見頂
所以今年勇捧盃 對佢地呢對波黎講算係吐氣揚眉
有被認為高估既狀元 有d鬱鬱不得志差d無波打既
有件重傷兩年幾乎要退役既
件新仔又落選rookie challenge
仲有一堆被認為會同勇士一齊沉淪既綠葉
最重要係無人認為可以拎fmvp既大佬

佢地呢口烏氣吐得好暢快
2016贏到 fmvp就係廢9
懷仔嚟?啲emoji仲咁得戚
佢體能仲keep到咁樣場場玩捉二因都幾勁
勇士仲有樣顛既係側翼呢個位
由barnes 到iggy 再到wiggins 呢個位冇廢過
助攻助守 必要時有3有D有追魂鍋有海報
green 尾兩場就係,頭幾場睇到燥守又唔得,籃底都唔敢射
不過今場green有返全盛8成功力
Kerr有講佢今年做負重做得好勁
本身以為Celtic好韌,話哂打左兩round game 7 先入到final. 但 game 5,6 明顯 真係burnout. 雙j 真係差d. 反而打到最後smart 同al都仲係最有火
算啦,冇人會記得佢,淨係話佢得返4,5成功力
唔係話唔俾佢關心社會
但連波都打唔好真係唔知點支持佢
老老實實 大家覺得 tatum 係咪勁過啡
唔關佢事 可唔可以唔好咁得戚
可唔可以humble少少
curry投射無以前咁屈,但鏟籃勁多超多,同埋防守應該係生涯最好,好難再好似以前咁重點打佢
廢鳩點會守唔得,係有比rw 屈板,但成個系列計,防守貢獻我覺得大過見頂.
我反而覺16 防勁d
d防守 rotation 同夾擊快好多
不過無looney 呢d 高佬,會輸板
hb個垃圾都拎黎講
如果當年hb 有得好似牙頂咁保底
就唔使比人笑73亞了
佢防守係好有用,但佢攻得翻5成都係事實
Celtics對鹿同熱火兩個series嘅對抗性再加打足14場
唔burnout都好難
我唔記得咗
仲要防守比人針
好似game3 輸緊仲要比brown 同 smart 強姦 (坐落隻腳 & 比人批到心口)

都繼續落力守
上年冇佢連playoff 都入唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞