2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
但都唔睇好鷹champ 到,咁換一定要win now,但冇一個足夠等級嘅側翼係贏唔到冠軍,但贏唔到冠軍換Murray 就會限制咗之後可以做到嘅操作彈性
拓柒如果換到og 簽到ayton返黎個陣幾撚尾
側翼補左隻好野 ayton點都勁過nurk
拓邊有錢簽ayton
唔通年年等大魚實俾人笑
屌 眼花睇錯 活塞先岩
如果咁就當拎幾年pick黎賭, 贏就確定核心, 輸就睇下換唔換到pick返黎
但行得幾遠點都係睇hunter huerter 佢哋進步有幾多,我覺得下一年就係睇佢哋有冇機會突破到嘅關鍵,但係而家換Murray 就直接All In,重組嘅機會都冇
Juergen 到頂啦,要練就唔會仲用緊依個教練
而家咁換實好過換hb 再唔上唔落幾年
但都唔睇好鷹champ 到,咁換一定要win now,但冇一個足夠等級嘅側翼係贏唔到冠軍,但贏唔到冠軍換Murray 就會限制咗之後可以做到嘅操作彈性
唔通年年等大魚實俾人笑
但行得幾遠點都係睇hunter huerter 佢哋進步有幾多,我覺得下一年就係睇佢哋有冇機會突破到嘅關鍵,但係而家換Murray 就直接All In,重組嘅機會都冇
huerter 到頂啦,要練就唔會仲用緊依個教練
係架

但最怕當隊波個cap比兩個係rich Paul做agent既球員食左大部份既時候,rich paul 就會食到盡
最多同當年賭輸牙joe 咁啫,慣啦
小市場要打到成績先吸到FA,冇成績又唔變只會更難睇
更加唔好諗冠
勇士想用klay 同kevin love 想做交易,講緊係2弟同騎士3弟差唔多級數
draymond green 唔係唔勁,點都唔係同irving同級,都唔會係巨頭級數,而吾皇都無用,想睇吾皇打無球跑動catch and shoot 3分?
bench勇士果陣好似係執人地唔要既番嚟

無可能人地打起就話人地3巨頭,人地用chemistry 搞隊波,唔係玩組隊控制球隊

吾皇次次3巨頭玩到變2巨頭咁,關人乜事講到勇士陣容咁勁,當初2014 完全唔考慮勇士,2015下年就話勇士勁。唔好同我講救贖騎士,幫隻奶共仔洗底,連騎士身邊球員至老闆都唔信啦,當初係熱火叫人pick 矮仔又話連冠就唔走,唔好當人唔記得咗,果陣有冇一隻字提起騎士?
我覺得佢算好脾氣 喺大腸無地位得幾緊要下
想問聽日香港時間幾多點開始選秀?
8 點
傳得好行
最欠缺進攻球隊配佢其實最好
咁益雷
都仲有成年去傾
parttime仔啲觀念通常係proven star先值頂薪
後生潛力/用錢搶贏其他隊呢啲佢地未聽過
因為2k可以將呢啲野校到變0
咁爆
真嘅話,雷會揀JSJ定Chet?
如果第3pick得返Chet,箭會不會skip Chet然後揀Ivey?
雷一定jsj先啦。加埋其他pick 隨時下年衝po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞