2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
點值
散咗
兩年都屌夠皮啦
下一件搵番個大波算啦
講防守已經值啦,又幾多個好似佢又有size, switch又跟到下
食餅又得,mid range 小勾手又得
仲要23歲已經29分鐘可以有17 10
俾佢去爛隊做重心打,25 12都冇問題啦
點唔值…
輕鬆double double 既球員 仲要有防守機動唔差
手感好…
不過大腸當佢藍領咁用
唔畀球權佢又想人打到靚數據
咪玩啦….
睇腸打波有時連橋出手都多過佢既點搞姐
你岩 我睇好佢 25 12
不過隊爛隊都係Keep住爛
https://twitter.com/JakeLFischer/status/1539794924136185858?s=20&t=61ho23taFU72id5fELdV_w

咁有趣,
即係要加多個球員, 加2個frp, 2個互換權
可能有得傾, 點睇
成日吹奏。。。對面一加強度已經唔掂
大部分top prospect 咪又係爛隊擦數據開始打起
書人咪又係咁,咁你會唔會話書人唔值頂薪呀
岩 你岩
不過打到 25 12 果陣先再討論
老鷹跟馬刺談Dejounte Murray

馬刺要的是一個媲美Jrue Hoilday等級的包裹,意思是你起碼要給到2個首輪以上,剩下2個則是互換權,基本上就是要接近3首輪的程度

這可能還要加上John Collins
Hawks為咩
我係活塞就即搶
market上面有幾多呢類球員揀, 難得有隊唔簽
仲要上年Cade都喂到Bagley有唔錯既數據, 如果比Ayton佢拍住隨時仲work
而家咪做緊野
多個體能勁攻擊手+真控球點, 加清件25m cap
Murray之後又唔洗renew咩
trade返黎有bird 要續最大問題又係rich paul

2年後嘅事到時先算
同埋 Murray 而家份約先16m, 仲有2年
要托高啲價正常
如果個價去到Holiday級數即係要放棄未來幾年既draft
而換左返黎就預左續佢, 以rich paul手法打得好少少一定call max, 即係個cap兩年後就鎖死左佢同羊

鹿就當holiday奪冠併圖就all in, 鷹係咪要all in真係要諗諗
太陽真係好柒,
ayton換約前係最好既衝冠機會。
太陽竟然為左壓價,搞壞球隊氣氛
Po輸埋比小牛,咁柒真係唔容易
其實ayton max就拎硬既
同年個個都max,睇在眼裡
早一年max 續左,比佢開心下,沖左冠先再諗啦。
而家關係衰左,沖冠收皮,max咪又係要跟
背後目的其實一樣,確定未來核心
鹿就接近冠軍簽返黎會有顯著回報
佢個數據係刺成長落去都係max 硬,邊度都係咁比依個價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞