2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
吾皇咪一樣賤 唔好諗住借kd洗白奶共仔
吾皇係領頭羊
黃蜂hayward
活塞空氣
無得比
如果無換走Harden再玩個三少重聚就好
實有人屌我,根本個陣應該要trade走榮叔 留登登

都唔知kd定nash私怨撚
你自己想走喎,之前唔肯續約,想走又一直唔出聲,就到交易日先走出黎話想走.而家話人私怨
唔係因為網要打 ball movement
登要有波喺手
夾唔到先走咩
唔係
可能唔係主因,但應該都有啲關係

Harden had seemed off all season — both during games and with his comments after them — and was growing frustrated with the situation in Brooklyn. He wanted everything catered to him the way it was in Houston, especially the offense. Kevin Durant and head coach Steve Nash disagreed. Both, according to sources, wanted the Nets’ offense to feature ball and player movement. Harden, upon being rebuffed, ducked into his shell, at times criticizing teammates and coaches to NBA insiders sitting courtside at games.

https://amp.foxsports.com/stories/nba/james-harden-ben-simmons-trade-inside-story-behind-the-deal
唔係啦,登登自己講唔想好似箭咁打,去到數字人咪又係pass first. 網之前有開3年161M想續登,登自己decline 左.到今季網一直都講唔想trade 登,係就到交易日就一堆登登不满既rumors. 再之後就登同網老細講想走. 唔係登想走,就算網想trade 登都唔會季中咁trade , 點都打埋今年先.
掉錢落海
Bradley Beal opt out
你唔打人咪無事囉
Barnes唔推JR Bogut咪無事囉
肯正視Curry G7表現未?
網用榮換hayward?
榮>>>登
Take my talent to south beach
咁Harden應該都係知KD既立場係企左係艾榮個邊
俾我都唔肯續約
個陣Harden同艾榮不和
都係KD出黎幫艾榮講好說話
你地真勇又何嘗唔係輸波賴足幾年廢鳩停一場/傷左個場均得10分鐘出頭既Role Player
司機Curry G7表現從來都隻字不提
講事實就=奶?
我係公海都講過好多次廢鳩對勇好重要咁我係咪奶勇奶廢鳩?
覺得19年g5 nick nurse 係on9
係可愛打緊run 唔嗌timeout 就無事
你老母 勇士都未嗌
你嗌黎話比可愛抖

點知岀返黎比klay打返個run 拎左g5
如果唔係G5就champ左啦
要去G6 打多場
搞到klay係g6傷左
咪3個pussy 走埋一齊囉. 合體前已經有人質疑個更衣室點搞. 如果真係你咁講.登登係第一季已經不滿緊.問題係佢唔續約但一直講don't worry, 咩想係網打. 到季中交易日前就叫網快啲trade 走佢. 你早啲講想走,網都易啲做trade. 唔係想講邊個啱, 但呢個trade 9成原因係因為登登
老底入猢
都係既
不過我覺得球隊個陣可唔可以夾硬trade走艾榮留一燈
個人覺得陣容上黎講KD+燈係好過KD+艾榮
依家兩條友都係獨食格都唔知點拎冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞