2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
今年兩隊教練賽後調整同臨場調動都好高質
見到Tatum上腦亂打都真係搖晒頭
捉戰犯係捉smart 定 JT
curry叫唔叫得point god
Cp3
無錯
高比歷史僅次佐敦嘅sg
邊有咁易接班人
幾十年先一遇啦
個腦係kb24唔算最大問題,得個腦係先大獲
控球、腳步、完全唔係個皮,仲要有弱手
今日第四節自己post up單打扭到travel真係柒到飛天
Steve Kerr 常規比人屌打仆街
今凑季後賽終於證明係十五大
NBA拉舒碌柒
你話學精神
咪玩啦 Tatum心理質素差撚到
謝哂皮
比Wiggins 守到頹晒,單打過唔到就收波,傳turnover
頭先單防到JT 兩下
Cp3 regular pg
Curry 真正point god
文件playoff比人屌打到仆街
季賽終於證明係十五大
我覺得唉豬換譚 菜真係有機會贏
比見頂守到傻
1on1放左手死閘右邊 jt即刻好似唔識打波咁
估唔到放單邊呢啲學屆戰術會係nba final見到
呢隻都未證明過,打大腸打得好本來我都有j ,但大腸對牛柒到咁我有啲質疑係佢勁定大腸廢
雖然大腸係柒 但midrange本來就係ig強項 再加上佢都算自己帶隊帶左幾年 supporting又冇菜咁強 好多時都真係佢一手帶隊波贏
所以我無話佢錯同有責任
只係當個聯盟差唔多全部人都有做
而你無做到因而缺席比賽
球迷係唔會突然好抽離咁睇球員都係人
只會䑁得你係球隊嘅包袱
上年Clutch 柒到減.今年 regular 單打數據同譚差唔多,但譚係上半季柒下半季爆發.今年水鳥supporting 其實無成績睇咁差,隊波夾得幾好. 塞之前一樣有啡勁譚柒輸,譚勁啡柒贏呢個講法. 呢2隻都係觀望多1,2季好啲
裡外不是人
湖迷嫌佢廢
勇迷嬲佢走
其他球迷食花生笑9佢
你都on9
你迷ig ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞