2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
所以唔食wb啦,同艇 ny trade 都好過lakers未計KD 意願
17-18球季,冇Curry、由KD帶隊戰績係15-7,成季58-24
16-17球季,冇KD、由Curry帶隊戰績係16-4,成季67-15
帳面上Curry帶隊靚啲,但果季本身勇士戰績就差啲,所以好難講邊個好啲,但無論如何都唔會得出KD帶隊好過Curry嘅結論。
仲有18-19呢

同埋17-18 雖然係58-24,但當中有1-6 係冇kd and curry貢獻出嚟
根本cupcake條友就係吹大左 今年連譚都輕鬆炒網啦
佢就係pp tmac level
咁又唔好講到佢tmac level
cupcake起碼係雷霆都打過final,西決都入過兩次
Sor 我唔應該攞cupcake同tmac比
始終tmac全盛期都冇入猢刺痴冠
真係得cupcake d咁撚低賤既人先做得出入一隊歷史級球隊厄champ
Lakers 出動 Russell Westbrook + Talen Horton-Tucker + 2026年選秀,換取 Pacers 的 Malcolm Brogdon。

Pacers 拒絕了。
湖真係當人戇尻
如果16年勇Champ嘅話唔覺得KD唔會去勇佢只會更加覺得留喺OKC唔會有機會champ
正一仆街冚家產 斷腳真係抵撚死 毛都唔留一條養左你咁耐 勇士個大腿就抱實 仲要signandtrade留左個wiggins比人champ埋 傻閪
對鞋幾靚
16年個冠軍純撚到仆街喎
呢啲真係史無前例地仆街+賤
當年吾王走都叫trade到幾個pick比cavs

嗰頭打輸嗰頭入對面隊都算
仲要咁樣對自己母隊
哪兒來的信心騎士
近廿年最強黑哨finals
但凡bogut 唔傷,騎士有黑哨都冇用
都係嘅 不過如果你係勇GM 16年勇冠嘅話Barnes要頂薪 KD又有意嚟 又要預Draymond Green可能要頂薪 你會點做
我覺得似Steve Kerr貪方便直接行plan B(直接俾個波KD單打)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞