2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
橫睇掂睇,
頭大熱門始終 BANCHERO 潛力最大最即用

個HOLM 太瘦,驚佢對位對著ZION 同字母,分分鐘斷開兩截
Chet真係瘦得好緊要,揀佢果隊真係要做好心理準備短期內會total loss。
當去年Mobley已經俾人話瘦,Chet應該係營養不良至饑荒級數。
Banchero 冇去 Magic 試訓都照pick 咁癲
你up乜鳩 我而家講緊打到3-1反輸問題係湧自己身上 唔好賴話傷左隻bogut就一定冇機會champ咁
蝗係點係另一回事 73勝打到返黎本身就係靠klay curry green做核心 然後而家係三隻核心都冇人傷既情況下輸final就開始賴傷左隻bogut
本身隊波就係season有73勝既能力而73勝本來就唔係靠bogut 去到final又無啦啦話自己隊波本來就唔係巨頭隊所以本身實力就係差過騎???
佢地冇組我respect我都冇問題 係問題本身入final你地真係覺得湧實力上係低騎兩級所以輸final係正常??
Green唔係巨頭級數如果係其他隊到同數據上就係 但Green係湧入面有幾重要係人都知 就算佢唔係巨頭 佢果年final都打到巨頭級 g7要靠佢攞32分就明顯已經係有問題
無啦啦講咩吾蝗搞到雙巨頭你up乜鳩
全盛Green頂級防守加組織
進攻唔勁但都合格 攻(組織)防係湧既靈魂人物
都唔係巨頭
2016明明人地個年仲入選埋all star 防守一隊
All nba team 2隊 都唔係巨頭
希望細AI退休之後會返去勇做助教
湧狗學人講傷

15年ki love夠有傷 你唔講?

讓兩粒star 都贏到兩場
cade 拍ayton 真係會追黎睇
似有睇頭
Jeremi grant 1個1st 1 個2nd
邊度都比得出啦

做爭冠隊三當家好過啦
According to Wojnarowski, a projected top three of Jabari Smith to the Magic at No. 1, Chet Holmgren to the Thunder at No. 2, and Paolo Banchero to the Rockets at No. 3 looks “increasingly firm.”
真心想magic pick Banchero
因為火箭真係同佢唔夾
拓可以用te硬食幫活塞清cap點樣邊度都做到
難聽講句
佢去箭嘅話,佢同Sengun一齊死
頭三預測

1. Chet Holmgren
2. Banchero
3. Shaedon Sharpe
乜撚
下季係2022-2023
player option識唔識
Smith係safe choice
但Banchero如果養得掂,上限會高過佢
用7th pick換到og就係
活塞最想要係薪資空間所以真正價值唔係pick,而呢樣野好似得拓荒者俾得出因為拓有交易特例
我估Doncic 其次Embiid
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞