2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
傾掂數就續咗約啦
Knicks Hope To Create $25M In Cap Space By Trading Alec Burks, Nerlens Noel

Hornets Trying To Trade Gordon Hayward With One Draft Pick

邊隊會食依幾件又老又傷
30m雷應該都冇cap食再用黎再轉手
Hayward for wb
Lakers are interested in signing Nicolas Batum. Nicolas Batum expected to receive interest from Lakers, Jazz, Suns, Celtics and Bulls in free-agency, but anticipation is he’s leaning toward re-signing on a new two-year deal. H/T @chrisbhaynesnba
下年先完約 仲有成年傾
Jerami Grant 交易到拓荒者
.
拓荒者付出:
交易特例(21M)
2025年公鹿首輪(1-4順位保護)
2022年二輪No.36 (交換
2025年及2026年二輪籤
.
活塞付出:
Jerami Grant
2022年二輪No.46 (交換
成日有交易傳聞既Grant

估唔到1個首輪就搞掂
換cap space搶ayton
唔係傳腸得登放Cam都要留大麻頓咩
Playoff 腸主教練咁樣disrespect ayton
畀我一定走
問題Ayton 無得選擇
大腸搞到咁薑,下季就算見返都面阻阻
Ayton:你得到我個人,得唔到我個心
Ayton 同 Cunningham 係perfect match 😞
腸個態根本睇唔起A頓咁
俾我都想走啦
同little唔會撞位咩
舊年打完鹿剩係同橋續
身為狀元居然無得提前續
仲要話佢唔值MAX
個心已經屈住屈住咁打左成年
little係swingman
Grant 生涯都係打4號多
咁佢真係唔值既
點唔值
拓想用今年7號簽換埋og
用咩先
齋用小年7號睬你都傻

今年PO 實opt out
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞