2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有kd帶住, 勇零敗入finals
Curry做唔做到呀?做唔到就收嗲啦739亞軍

利申curry fans, j緊個fmvp
最弊kd 好多次都回應得差
例如 話金州係歷史弱隊 自己加入唔係超級球隊
算啦,KD之後帶唔到隊拎冠既話,
歷史地位肯定低過Curry,而且佢事實上真係259。
Thunder單野,佢一日做唔到lbj咁返去champ一次,一日都係259
同西書一撚樣
點解關西書事
西書點講都留到最後啵,仲要激情三雙
超音速先係 kd 母隊
心儀球員無LBJ份
一個完約拍下籮友降薪入勇,一個明知kd 走都簽長約留隊, 就算走換波叔都留返2個frp比雷. 邊忽一樣.
KD想返OKC,Presti應該都唔會肯,
比個259返黎做大佬,無辦法服眾
Kd當時呃9雷霆會續 ,
轉個頭free走,渣都冇。
冇斬死佢都算係咁
How about pg 依件啱啱續完就trade me
我覺得佢只要唔喺勇而又拎多次FMVP都夠洗底
Beal 換 Lowry 同 Herro 有無得諗

巫師多個好PG (好過靠neto, ish smith),又有個時間線同其他班底夾嘅Herro

熱火就甩走Lowry 張約,佢下季打得,下下季都未必。Herro又要max 約咁不如用beal 去試一季
閪肯打中鋒 做到green ge野已經可以好屈
(做到的話)
Herro 放到就放
傷完腹股溝 好難斷尾
chet 會唔會太瘦
續完=要好多野先換到,艇比左SGA +frp,雷都好開心啦
咁係合約精神方面好有問題姐...
你咁講都係結果論
你試下個個唔係PG 係D連登仔討厭既球員
實畀人屌爆佢259
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞