2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
都聽咗呢句6-7年 Reg Season防守係會蛇王 但打法老練咗好多 佢咁養生應該打到最少Kareem咁42歲
收皮啦
JB係老屎忽咋,乜撚野大佬格
應該講緊啡
其實佢而家捧到咁高,某程度上佢唔洗好似以前咁要做大佬二佬
咪又係係屋企睇波
有po 打再講
仲要食多1年龜
woggins進攻養生 落力防守
lbj進攻落力 防守養生
唔洗球權先啱佢,成隊勇playoff 佢球權先排第5,佢係勇要做既野已經簡化到變role player
都聽咗呢句6-7年 Reg Season防守係會蛇王 但打法老練咗好多 佢咁養生應該打到最少Kareem咁42歲
wiggins進攻養生 落力防守
lbj進攻落力 防守養生
唔係吹到換lavine咩?
同隊咪岩
其實簡單啲講
就係佢有超巨級身體條件 但做緊頂級3D
都唔係咩壞事其實
lbj 放養Wiggins咁多年,終於可以叫Wiggins歸隊
如果佢時時都係12 G6打塞咁嘅mentality Goat都真係有得諗下

佢比人個感覺好似樣樣野度過曬 好算死草同太合理
我覺得性格都有影響
Wiggins有能力,但輔助性格(毒丁)
所以佢同勇都好好彩

如果今年勇輸波都幾頭痛
三大將開始老,Wiggins個位要再換一個star?
今年贏左,可以打多年遲d先再諗
又要經歷一野比廢老trade 走?
諗撚到了,curry 未有奧運未試過為美國贏到國際賽嘅最高榮耀
JB對眼有火
Tatum發揮唔好,自己都down埋
但其實講實力同天賦JB定JT高
我覺得JT柒在成日掛kobe嘴邊
又整個24係件波衫
隊波肯好似勇咁交稅咪唔係壞事囉
試吓其他隊有個球員成30m一年,都會要求佢step up 啦
真係要爭既話下屆36 歲入都夠贏啦
第一年睇波?6次輸入面

07 對prime刺 隊波二哥係Varejao/Big Z 你搵個人帶個隊波入finals黎睇下

11 真柒 組完團輸比 Dirk

14 第二柒 比刺復仇比Kawhi守死

15 無Love 無Kai V 對浪花打J ?

17,18 對5星宇宙湧 邊團抱大啲 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞