2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
唔係勇迷都恥笑佢
反佢還反佢
未好返哂就岀搞到斷ACL
呢到 反唔哂佢

學佢自己自嘲咁講
入勇士個刻 佢個生涯叫比人低左
https://youtu.be/IHOConM6RQE

NBA快啲剪
想睇今年嘅Curry play
唔加入湧
佢可能一世冇冠
算啦 kd同勇士咪好似曾經深愛既情侶 依家分左手變左ex
今年新人應該屌晒鬼
ad 玩電競?
下季俾我係cod見到你地一槍一個

“Get It Twisted if you want too! I'm due time he'll remind you once again why he's HIM!!! And I can't wait for it to be unleashed!”
都係各取所需KD1718個兩年final的確打得好過curry 但佢都知金洲icon始終係curry咪去第二度證明自己
聽聞係green 同kd 不和
lue 自己都話死守curry
數據論既咪你啱,有睇波既咪curry先係最好
斷完acl 冇哂爆發力
巔峰組得巨頭,成就係應該要降grade
kd 自己串 curry 又串under armour
唔係佢做咁多本來可以好來好去
奪冠後遺症 冇哂爭勝心
包夾次數嘅數據
Curry包夾嘅次數係KD 20倍
包夾KD得2次同3次
Curry係41次同62次
所以顯得KD數據靚好多

但curry數據其實都好好
真係差過KD少少
但對比返今年 playoff數據 差無幾
對於呢啲「官方數據」,聽下就算
以前打壓既時候,就數據話curry冇被夾
而家發現係佢搖錢船,就出呢啲數據(而家連吹罰都冇2016-2019果陣咁痴線)

以前想做kd 既時候,又堆數話佢好後生做左乜乜
再以前做lbj 既時候,又勁多條件式限制數據吹奏
再再以前又強行制造jordan 2.0,好多被冠為飛人既都被強行吹奏
而家排第59 60好撚慘
Simmons 啞狗呢啲咪做壞哂規矩囉 郁啲就話唔打 人地出咁高人工比你 又成日輪休 入場既球迷又冇得睇 完全冇左果個責任心 你睇高比少少傷都會上場 就係唔想球迷失望 所以我覺得KD真係算係咁 果下唔出場勇士真係會輸 雖然最後都係傷左 但起碼真係為左隊波做啲野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞