2022-23 NBA休季討論區(1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Ayton去刺對佢自身成長一定有幫助
睇kawhi俾波蛇調教之後去速龍carry兼champ
KD 係咪ON 9,
籃網攪到咁既局面,根本就唔關管理層事,主要係irving 呢條仆街過往喺度攪攪震。

換著你係老闆,一個唔知佢會唔會落場既球員,你都唔會比長大約佢啦
吓?
今年係網自己唔比人跟客場學人逼針玩防疫打到季中,全隊打哂疫苗個班就中哂防疫協議輪住冇得落場

一早開季比人跟客場咪算登、kd 間中有pt榮幫手隨時唔洗咁幸苦,登都唔會走

自己管理層擺架子抵撚死啦
一句到尾,irving 肯打針,一早所有問題都可以解決。

佢攞政治拉落打針度,要為唔打針而失業既美國人發聲,唔阻佢;
但掉返轉頭諗,佢唔打針呢個行為,亦唔見得對自己個籃球團隊公平,特別係你仲要係隊中主力之一既時候,影響更大。
真 明明係條防疫例on9先搞到榮無得出
而家個個講到佢唔想打就唔打咁款
全nba得我閪一個咁撚有性格
逼針撚
美國人唔打針都踩親你條尾
姐係香港人唔打針就堅持,為份工打針就要俾連登仔笑
榮叔唔打針阻到你睇波就正仆街
預左會有拉落香港情況度講,我亦唔想拗

irving 唔打針呢單野,nba行內已經有好多人表左態,誰對誰錯,自己衡量。
就係去到佢level都肯咁做先有用嘛
正如誠仔帶頭擺工
好過你幾十萬普通人擺
網隊自己管理層搞屎棍
人地唔打針但冇話唔打波,懶係醒咁禁人跟隊打客場,唔比人跟隊訓練

仲好意思話人今季出席率唔夠,咁撚無恥都係第一次見自己雪鳩人再屈鳩人出席率唔夠
明顯榮叔贏哂

季中成班打針撚一車車咁中鳩哂安全協議停賽
打左針都中中完同冇打一鳩樣
你睇下第一波第一個中武廢個個Gobert咪又係乜鳩事都冇
呢啲係球員既權利,佢唔打針唔比出場,佢係冇出糧
同埋佢係可以打客場,係球隊唔比佢打,唔係佢唔打

而且NBA生態,球隊trade球員係可以唔洗理球員意見,呢樣又對球員公平,IT又有冇人對佢公平,係NBA講公平真係得啖笑

而家你咁唔鐘意佢唔打針,可以一早trade左佢,自己唔做嘢怪落個球員到又好公平
果時個風向係谷人打針,而家過咗未冇人理
支持艾榮有性格出聲反針

迪祖都respect
第一日irving已經係可以打客場啦
係網自己輸到仆街先叫佢出返黎
咁鍾意逼針 咁irving依家咪贏左 唔洗打針都打得波
啲逼針撚仲係到怪Irving
真心弱智
講咗幾年打唔打針係個人選擇
仲係到怨嚟怨去
問題係下季仲有邊隊肯頂薪簽irving
網依家唔肯續
我諗佢下季都應該會俾人trade走換野
ny?
佢下年player option黎,要睇佢會唔會option in先
肯定要啦
佢都唔知下一份約可以簽到幾多錢
唔會真係好似傳聞咁中產簽湖咁傻仔既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞