短篇sweet(間中有咸)故合集(6)

928 回覆
59 Like 1 Dislike
我係
5日4夜扑野之旅
呢排忙得濟,廿日冇入嚟,入嚟之前滿心期待可以完整咁睇曬個故,結果只係多咗一篇
5.

接著落嚟呢幾日,我哋過得好充實。

第一日,張柏朗帶咗我去浸溫泉。

我以前冇浸過溫泉,第一次體驗嚟講係幾舒服嘅。

如果唔計張柏朗見附近冇人就係咁對我毛手毛腳嘅話。

「喂!」我已經唔知第幾次拍走佢喺我條腰度遊移嘅手。

「咩呀,浸溫泉嗰陣按摩可以促進血液循環㗎。」張柏朗表情無辜咁講咗一堆歪理。

「唔使呀!」我推開佢,往旁邊移咗幾步,想避開佢隻鹹豬手。

不過張柏朗下一秒就好無恥咁痴埋嚟。

我再行開。

佢再痴埋嚟。

「小學雞。」我對佢反咗個白眼。

最後我頂唔順佢咁煩,放棄咗抵抗。

即使後來佢隻手得寸進尺咁由我條腰往上移向我個胸,我都只係冇好氣咁拍咗下佢手臂。

而佢好賤咁一邊望住我露出一個得逞嘅奸笑,一邊伸入我泳衣,用力捏咗捏。

「死變態!」我俾佢嚇到成個人彈起,然後喺佢放肆嘅大笑聲中驚慌失措咁爬出溫泉。

第二日,我哋去咗溜冰。

我對溜冰一竅不通,但張柏朗識溜冰,所以佢一直拖住我教我溜。

本身都好地地,直到佢突然放開咗我隻手,仲同我拉開距離。

「喂!你過返嚟呀!」我驚到仆街,但又唔敢郁,唯有喺原地叫佢,同時伸手想捉住佢。

「求我吖。」佢好招積咁喺我周圍兜嚟兜去,但偏偏就唔俾我掂到。

「求你求你求你。」比起隨時會仆街嘅不安感,求佢根本唔算得係啲咩。

張柏朗終於滿意咁重新捉返住我,我鬆咗一口氣。

但呢個時候佢又再鬆咗手:「吖唔係,咁樣都係太益你喇,除非錫啖先。」

我怒氣沖沖咁望住佢。

呢條友真係仆街嚟㗎喎。

偏偏佢完全唔覺得咁樣有咩問題,仲好囂張咁望住我。

一陣你就知死!

「咁你過嚟我先錫到㗎。」諗咗一陣之後,我開口。

「好呀!」張柏朗冇諗到我咁爽快,好開心咁向我靠近。

然後我抬起腳,諗住踩佢。

點知佢嘅動作比我更加快,輕鬆避開我嗰一腳之餘仲將我拉入佢懷裏。

「嚟嚟去去都係呢招,悶唔悶啲呀你。」我聽到佢帶住笑意咁講。

未等我仔細思考佢呢句說話嘅含義,佢就摸咗摸我塊面,然後低頭錫咗落嚟。

其實佢只係蜻蜓點水咁錫咗我塊面一下就退開咗,但我卻不由自主咁變得臉紅耳赤。

我都唔知自己無啦啦怕咩醜,明明我已經同佢做過更親密嘅嘢。

一日最衰都係佢,無啦啦玩咩純情啫。

我將自己奇怪嘅情緒全數怪罪於張柏朗。

呢個時候,張柏朗突然再次烏低身,嘴唇貼近我耳邊。

「你再用咁嘅眼神望住我嘅話,我驚我會忍唔住帶你去開房。」耳邊係佢呼出嘅熱氣,眼前係佢漆黑而隱含慾望嘅雙眸。

「......」

我真係short咗先會將佢同「純情」連繫埋一齊。
突然有文
原來仲未棄故
我的字典裏沒有棄故
只有拖故
今集重點 男主不停性騷擾女主
咪嘈
人哋只係喺度調情
有文
靚仔唔係性騷擾
揸曬波女主都仲咁興奮
我地啲毒撚就望下都被嫌棄
你啫
我係佐助型毒撚
好想畀牙朗性騷擾
屌你老母
小螃腩淨係對老母同靚仔有性趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞