短篇sweet(間中有咸)故合集(6)

928 回覆
59 Like 1 Dislike
早晨準備食譚仔
食完加甜plz

今晚出double ?
諗多咗
下晝碗譚仔仲未落格
冚家產!!!!喺甜嗰part kick住咗
唔更了
無文睇,世界末日
邊有咁嚴重
冇天理啊!!!
我等到咁夜你話唔更!!!
我幫你通通佢
我要甜
大家都幾撚多貨-.-但呢張表達唔到我勁霸氣咁屌柒你哋嘅神態
寫文未。
寫緊
出力啦腩!
番外(下)

呢刻嘅空氣好似凝固咗咁。

如果知道會發生啲咁嘅事,我當初一定唔會買盒condom放喺袋。

而家搞到好似我好猥瑣咁……

幾秒後,江睿銘扮冇嘢咁移開視線,行咗去廁所。而我就用最快嘅速度執起地上嗰盒condom掉落袋。

呢個時候我先至醒起我條橡筋其實收埋咗喺個袋嘅暗格位度。

如果我一早諗到嘅話就唔使咁狼狽……搵到條橡筋之後,我將長髮胡亂紮起,彷彿逃亡般衝咗入廚房洗碗。

直到而家呢一刻,我個心臟仍然係跳得好急促。

我激烈咁搖頭,逼自己唔好再諗啱啱嘅事。

我嘅視線掃過鋅盤入面嘅碗碗碟碟,最後落喺鋅盤旁嘅一對膠手套度。

應該係江睿銘頭先放喺度嘅。

呢個時候,廁所嗰邊傳嚟開門嘅聲音。

我雙手拍一拍自己塊面,深吸一口氣再呼出,低頭戴上膠手套。

唔好諗喇,嗱嗱臨洗碗啦……我同自己講。

喺我專注洗緊第二隻碗嘅時候,一陣腳步聲由遠至近咁傳嚟。

我回頭。

「使唔使幫手呀?」江睿銘喺廚房門口探頭望入嚟。

「唔使啦,我好快搞掂。」其實我呢刻淨係想佢離開我嘅視線範圍,因為一見到佢個樣我就會諗返起頭先嘅尷尬情況。

唉,當初真係唔應該買盒condom。

江睿銘啲咁嘅人未必會喺第一次帶我上屋企就要求扑嘢。

反而係我,第一次上人屋企就帶埋condom,佢會唔會當我係痴女……

喺之後嘅十幾分鐘入面,我一邊洗碗,一邊陷入咗無盡嘅懊惱之中。

好唔容易洗完啲碗,我行出廳,見到江睿銘坐喺梳化上㩒電話,電視上播緊Netflix。

我行埋去,坐喺佢隔離。

之後我哋一齊睇Netflix,間中討論下劇情。

睇江睿銘個樣,佢好似真係諗住當冇見過我盒condom。

明明我應該鬆一口氣㗎,但呢刻我又有種囉囉攣嘅感覺。

佢真係諗住淨係睇Netflix?我心不在焉咁偷望佢專注嘅側面。

我哋而家睇緊嘅係外國嘅電視劇。

套劇到中間就突然開始播放男女主角嘅床戲。

雖然突然,但其實並唔令人意外。

美劇係咁㗎啦。

片刻過後,我偷偷觀察隔離江睿銘嘅反應。

雖然佢仍然扮到若無其事咁樣,但佢漲紅嘅耳根一早已經出賣咗佢真實嘅心情。

我莫名咁覺得愉悅。

佢都唔係好似表面睇落咁無動於衷啫。

呢刻電視劇播放到男女主角激烈擁吻,女主角被撲倒喺床上嘅情節。

唔知道係咪我嘅錯覺,我覺得呢一刻嘅氣氛好似變得更加凝滯。

我哋兩個一直沉默不語,雙眼目不轉睛咁望著電視螢幕,好似要望穿部電視咁。

我而家連吞口水都係小心翼翼嘅,生怕一唔小心就會整出聲。

同我哋兩個之間嘅尷尬相反,電視劇入面嘅男女主角呢刻熱情似火,戰況激烈。

令人面紅耳赤嘅呻吟聲從電視嘅喇叭鑽出,打破咗一室寂靜。

我真係頂唔順喇。

就算要生硬咁轉台,都總比而家咁樣好。

此情此景實在太令人煎熬。

於是我轉頭望向江睿銘,想向佢提議轉台。

感覺到我嘅視線,佢望向我。

唔知點解,佢呢刻嘅眼神竟然比平時深邃咗幾分。

我呆咗呆,過咗好一陣間先至結結巴巴咁開口:「我……」

我把聲有幾分沙啞。

江睿銘仍然沉默咁望住我。

喺佢嘅眼神下,我莫名奇妙咁講唔出嘢。

然後我眼白白咁望住江睿銘塊面越哄越埋。

佢好似想比機會我決定要唔要推開佢咁,動作好緩慢。

由始至終,佢一直都望實我。

最後,我順從自己嘅慾望,瞇埋咗眼。

唔理喇,我心諗。

防患未然又好,有備而來又好,我唔想再諗江睿銘會點樣看待我帶condom嚟呢件事。

總之,我呢一刻只想錫佢。

我只記得,我哋錫咗冇幾耐之後,我就被江睿銘抱咗入房。

當佢挺身進入我嘅嗰一刻,我感到一陣疼痛。

我以前唔係冇過性經驗,只係太耐冇做,有啲唔習慣。

「痛……」我捉住江睿銘嘅手臂嚶嚀道。

佢放輕咗動作。

過咗冇耐,我慢慢適應咗佢。

一開始嘅疼痛不再,取而代之嘅係被塞滿嘅脹熱感,令我身體深處好似就嚟要融化咁。

「好脹……」我一啖咬落江睿銘嘅膊頭。

其實呢種感覺並唔係咁難忍受。我只係想借啲意同江睿銘撒嬌,想聽佢輕聲安慰我。

但出乎我意料咁,江睿銘只係窒咗窒,然後聲音沙啞咁開口:「邊度脹?」

我呆咗呆,跟著瞬間反應過嚟。

佢擺明係明知故問!

接收到我帶着羞惱嘅目光,江睿銘竟然仲游刃有餘咁笑,身下頂弄嘅動作冇停止過。

酥麻感襲來。我不自覺咁咬唇,雙眼都開始泛起水光,模糊咗我嘅視線。

朦朧中,我只感覺到江睿銘烏低咗身,貼住我耳邊開口:「我問你邊度脹。」

佢口中呼出嘅熱氣刺激到我敏感咁縮咗一下。

煩死喇……

我羞臊咁咬住唇,唔想回應佢。

「答唔出?」江睿銘不依不饒咁一下下撞擊至我最深處,熱燙嘅呼吸就喺我耳邊,「咁就自己忍住喇。」
完 遇人不淑見
嗚呀好脹啊!!!
邊度脹講唔出嘅話要忍住
男主啲dirty talk想知由男主見到包condom 去到成事嗰陣係點諗
Btw 男主去廁所係咪做啲事前準備工夫
人哋只係單純去痾尿
咁男主係咪專登播床戲見佢一早開定部戲等女主洗完碗
估唔到咁識flirt
我寫嗰陣冇諗咁多 自行想像
腩真係好識寫
邊度漲真係好癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞