短篇sweet(間中有咸)故合集(6)

928 回覆
59 Like 1 Dislike
有生之年可唔可以睇腩野戰
屌你老母
有生之年可唔可以睇到腩唔再講屌你老母
好鍾意呢篇 好浪漫呀
男主好溫柔
男主好悶呀進擊啲得唔得呀
屌你老母
好好睇
sweet 到由頭再睇一次呢篇
會唔會有男主視角
好喜歡 曖昧就係要咁
冇男主視角但會有有甜番外
寫呢幾章嘅時候個腦狂loop:曖昧讓人受盡委屈~
今次呢個故唔似有咸
好失望

腩 加甜呀
唔好令大家失望
番外先加甜
好短
今晚有冇文
15.

雖然我錫上去嗰陣好兇狠,但我並唔敢太放肆,實際上只係錫咗一兩秒就退開。

可能因為成件事令佢太始料不及,江睿銘全程都冇推開過我,只係呆咗咁企喺原地。

我退開企之後偷偷睄咗江睿銘一眼,想睇下佢而家係咩表情。

呢刻佢嘅目光微沉,緊盯住我。

我睇唔出佢嘅情緒。

佢而家個樣同頭先關切焦急嘅模樣完全唔同。

我莫名有啲膽怯,不由自主咁低頭迴避佢嘅眼神,淨係望住地下。

啱啱發生嘅事對我嚟講有啲刺激,搞到我而家好似有啲酒醒。

我開始後悔自己咁衝動。

啱啱因為錫到江睿銘而生出嘅興奮感消散,隨即湧上心頭嘅係一陣慌張。

佢會唔會俾我嚇親?會唔會覺得我好隨便?

我越諗越擔憂,於是決定開口道歉,打算將一切都推俾酒精:「對唔——」

話未說完,江睿銘卻突然抬起左手墊喺我後腦位置,手指插入我嘅髮絲間。

我嘅說話被佢突如其來嘅動作打斷。

體內殘餘嘅酒精麻痹咗我嘅思考,令我一時間load唔到佢喺度做緊啲咩。

但江睿銘冇再俾時間我慢慢諗。

佢仍然係默不作聲,但目光冇從我臉上移開過。

然後,佢稍一用力就將我成個人壓咗埋牆。

緊接著,佢低頭錫咗落嚟。

雙唇再次相接嗰一刻,我腦中只得一片空白。

我下意識咁雙手攀上佢嘅膊頭,唔知係想推開佢定係捉住佢。

而江睿銘察覺到我嘅動作後,右手更加用力咁攬實我條腰。

咁樣嘅姿勢,我根本冇可能從佢懷中掙脫。

江睿銘帶住酒意嘅親吻毫不客氣咁侵略我唇舌間,我嘅嘴唇被佢反覆輕咬吮吸着。

被佢咁樣對待,我覺得自己好似又飲咗酒咁,個腦再次變得混沌起嚟,身體亦開始止不住咁發軟。

呢一切就好似一場美夢一樣。

我緊緊捉住江睿銘件衫,任由佢對我予取予求。

喺我感覺自己好似就嚟缺氧嘅時候,江睿銘終於停咗落嚟。

佢嘅嘴唇微微退開,但仍然將我圈喺佢懷內,目光灼熱。

我終於有機會喘息。

諗返起啱啱發生嘅事,我內心覺得甜蜜之餘,面上亦有一絲羞赧。

於是我紅住面開口:「你——」

但只係講咗一隻字,江睿銘就又再低頭,堵住我所有話語。

過咗唔知幾耐,江睿銘終於都放開咗我。

呢個時候嘅我連耳仔都係紅嘅。

我唔好意思咁將頭埋入佢懷中。

江睿銘攬住我輕笑。我喺佢懷中感覺到佢胸腔嘅震動。

我都忍唔住跟著佢傻笑咗出嚟。

攬咗一陣之後,佢摸咗摸我個頭,然後開口:「之前我仲諗住同你慢慢相處,唔想咁快咁衝動就決定一齊。但你而家咁樣,我仲點忍到呀……」江睿銘嘅語氣聽落好似有啲無奈。

聽到呢度,我抬頭望向佢。

江睿銘低頭回望我,眼中有星星點點嘅笑意,溫柔得有如冬日除除升起嘅暖陽。

「你就係因為咁所以先至喺我面前表現得咁冷靜,又唔提出一齊?」我內心嘅疑惑終於解開。

「係呀。」佢笑住搣咗搣我塊面:「我只係覺得應該要慎重啲。」

都相處咗三個月仲唔夠慎重?!

「等我仲以為你對我冇興趣……」我細聲咁自言自語,語帶抱怨。

江睿銘聽到晒。

「所以你頭先先至喊得咁慘呀?」佢有啲訝異,冇諗到我喊係因為佢。

我唔出聲,不滿咁望住佢。

對上我幽怨嘅目光,江睿銘即刻求饒:「好喇好喇,係我唔啱,唔應該拖咁耐……但你睇下,你頭先一錫埋嚟我就即刻咩都唔理直接投降喇喎,應該值得原諒掛……」佢討好咁錫咗我塊面一下。

「哼。」我唔想咁輕易原諒佢,所以扮到仲係好不滿咁。

但嘴邊泄漏嘅笑意一早已經出賣咗我。
完 聽日出番外
摵塊臉首先塊臉夠圓有肉,應該係腩你投射咗自己
雖然我都將男女主代入咗做somebody同埋腩

不過ching都唔好quote文
屌你唔好亂代入成篇文連港鐵呢兩隻字都冇提過
俾你講完即刻返唔到轉頭
好彩我miss左3篇 一次過睇
中間佢話 咪亂講啦 真係虐到pk
呢啲位暗戀人一聽到真係心都沉到地底
最後勁sweet 腩寫得好正

覺得呢個故真係好營造到曖昧嗰個氛圍
Lm
點解連腩都quote文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞