[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
支持
成日買蛋白粉

歡迎用我個code 5% 折扣優惠

YOC1743

用咗你個code
用邊邊間銀行嘅張信用卡比錢最少手續費

hsbc visa用hkd俾唔洗手續費
但boc master用hkd俾就要手續費

wewa card
碌400 最小抽獎中返20~~

用邊邊間銀行嘅張信用卡比錢最少手續費

hsbc visa用hkd俾唔洗手續費
但boc master用hkd俾就要手續費

wewa card
碌400 最小抽獎中返20~~

有無人試過healthy origins 既益生菌

食緊!感覺好過nows food

食完有咩分別?食過一個星期,feel唔到分別
本來都係每朝食完早餐去
隻朱古力cereal好食
皮膚敏感好易敏感
有冇抗敏感藥介紹?
上次拋過既磚唔再拋
今次包膠上一張單

冬天換季, 鼻敏感又嚟, 係咁呻鼻水呻到個鼻損晒覺得唔係辦法, 上網睇左呢條片覺得好Amazing
https://www.youtube.com/watch?v=uNwWjALegDA

https://hk.iherb.com/pr/Nasaline-Squip-Squeezie-Nasal-Rinsing-System-1-Kit/46623
去過醫院問佢地Attached個啲醫療用品舖問, 要200幾蚊先得30包鹽粉同個樽
呢度買平好多就買左返嚟
試過就咁用針筒沖, 做唔到一入一出個效果, 佢個噴咀會幫你谷到晒啲水入鼻竇
洗完真係舒服好多, 同埋有啲好黃好濃既鼻涕一路都呻唔到出嚟, 用鹽水一沖就沖到出嚟
記得一定要用distilled water + 佢個啲鹽粉
用水喉水有可能感染寄生蟲
用佢啲鹽粉一來佢地消毒過, 二來個濃度係調較到生理鹽水個濃度
如果用太濃會唔舒服/清水反而會令個鼻啲membrane 發脹, 個鼻勁塞, 因為osmolarity, 中3 Bio有教唔解釋

缺點: 地心吸力關係, 最尾50ml左右係唔會用到
每次都要用蒸餾水都幾煩
一開頭唔識用會飲左少少鹽水落肚

我係上個post樓主 覺得分享有用架話用下我個code啦 FRN857

再出車 用埋樓主個code

食完有咩分別?食過一個星期,feel唔到分別
本來都係每朝食完早餐去

食左Healthy origins 好明顯d便便軟左
有冇咩新code用

兩隻都食過,比較喜歡now foods

分享吓一直keep住食嘅now foods 紅莓素,大約食咗兩年,托賴冇再翻發尿道炎,粒丸唔算大易吞
絲打們有興趣嘅可以一試

另外now foods益生菌都係一直有食開,感覺上對抵抗力有少少幫助,同埋去廁所易啲

順便分享吓code : PLZ176
最近好大壓力 個人又成日精神緊張好焦慮 上網睇係食d b-complex係咪會有少少幫助 有冇人有同樣情況推薦下

精神緊張 壓力大

calcium magnesium VC B-Complex 可紓緩壓力緊張

我食緊呢樽效果都幾好

https://iherb.co/45ntwWnQ

My code: MAL0483

唔該你呀巴打

分享吓一直keep住食嘅now foods 紅莓素,大約食咗兩年,托賴冇再翻發尿道炎,粒丸唔算大易吞
絲打們有興趣嘅可以一試

另外now foods益生菌都係一直有食開,感覺上對抵抗力有少少幫助,同埋去廁所易啲

用左你個code la
順便宣傳下我個

TOB5471
有需要嘅隨便用啦

再順便包膠下
絲打們強烈大推real technique blush brush同powder brush!
勁滑!抓粉力強!

另外,又買左dessert essence coconut heat protector
用左幾次 係咪無咁傷頭痛就未發現
不過就好香 keep到都有半日香

絲打們有興趣嘅可以一試

Cranberry capsule 我都有食
下次想試California gold nutrition probiotics

絲打們有興趣嘅可以一試

用左你個code la
順便宣傳下我個

TOB5471
有需要嘅隨便用啦

再順便包膠下
絲打們強烈大推real technique blush brush同powder brush!
勁滑!抓粉力強!

另外,又買左dessert essence coconut heat protector

RT d brush 係好正,foundation/powder/blush/setting brush 都有,最最最正係setting brush,用佢set眼底一流
仲有佢個blender sponge , 用完孖裝再回購左一盒4個,比用掃上更貼面!

絲打們有興趣嘅可以一試

用左你個code la
順便宣傳下我個

TOB5471
有需要嘅隨便用啦

再順便包膠下
勁滑!抓粉力強!

用佐,我個code:HAK5822
有需要請隨便
此薯片難食也 絕不回購

此薯片難食也 絕不回購

呢個logon都有得賣
此薯片難食也 絕不回購

呢個logon都有得賣

其實大超市都有,有時特價會仲平
不過我覺得好好食,咁多隻味最鐘意佢
此薯片難食也 絕不回購

呢個logon都有得賣

其實大超市都有,有時特價會仲平
不過我覺得好好食,咁多隻味最鐘意佢

我覺得幾好食喎

絲打們有興趣嘅可以一試

用左你個code la
順便宣傳下我個

TOB5471
有需要嘅隨便用啦

再順便包膠下
勁滑!抓粉力強!

RT d brush 係好正,foundation/powder/blush/setting brush 都有,最最最正係setting brush,用佢set眼底一流
仲有佢個blender sponge , 用完孖裝再回購左一盒4個,比用掃上更貼面!

RT個掃好滑,之前未識iherb時喺淘寶買過
想請問一下
如果甩好多頭髮應該食啲咩?

試下食biotin ,食之前有小小甩頭髮,當然我唔係甩到禿咁嚴重,食完後甩小左

我的 Rewards Code: KZQ251

好的,唔該
想請問一下
如果甩好多頭髮應該食啲咩?

試下食biotin ,食之前有小小甩頭髮,當然我唔係甩到禿咁嚴重,食完後甩小左

我的 Rewards Code: KZQ251

用咗你個rewards code
今次訂咗vegan protein powder 同埋 protein peanut butter 收到再包膠!

順手宣傳下我個code: JFV135
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞