[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
有無人會呢兩日買野
交換code用

RAB1361

我個BWF567
有無人用過啲訓覺用既精油?
聽人話聞住會好訓啲
有無人會呢兩日買野
交換code用

RAB1361

我個BWF567

完成交易

BWF567
有冇人食 Super Oxide Dismutase, 30歲食唔食得?
https://hk.iherb.com/pr/Source-Naturals-S-O-D-2000-Units-90-Tablets/1506

可以食,理論上冇乜作用

醫學上SOD用作IM injection,未聽過口服SOD會有作用
交換code用WOK2293

RAC8334
最近好大壓力 個人又成日精神緊張好焦慮 上網睇係食d b-complex係咪會有少少幫助 有冇人有同樣情況推薦下
最近好大壓力 個人又成日精神緊張好焦慮 上網睇係食d b-complex係咪會有少少幫助 有冇人有同樣情況推薦下

精神緊張 壓力大

calcium magnesium VC B-Complex 可紓緩壓力緊張

我食緊呢樽效果都幾好

https://iherb.co/45ntwWnQ

My code: MAL0483

RAC8334

己落
我Code係: MUN0940 有需要可以用 留低你既 我準備買野可以用返你個Code
我Code係: MUN0940 有需要可以用 留低你既 我準備買野可以用返你個Code

用左
我個code:TIN1985
唔知點解買蛋白粉無得免運費
新post留名

上個post有巴打介紹呢隻omega3就買左,賣點係比藥丸更容易吸收,就快食晒一包,對眼無咁易攰同埋頭腦好似清晰咗,味道還好,呢個牌子今個星期有85折,可以考慮下

今個星期收咗之前85折+年中9折+朋友95折,再用埋loyalty credit只需7折既mad hippie本身唔貴,折左仲抵
facebook group既人大力推介呢個牌子,咁啱我有兩支cream用晒,痴撚左線咁買左呢幅圖入面咁多
等我用一段時間先再包膠,呢個牌子香港都有代理,可以睇下佢既review

RAC8334

己落

Me too
今個月跌左入iherb 即刻買左兩轉
新手留名

用左

好 我記住先 準備買野用你Code 唔係買滿一個數先有免運費?

用左

好 我記住先 準備買野用你Code 唔係買滿一個數先有免運費?

過左free shipping個數
但罐粉要額外比運費

用左

用左你個code啦

如果有野買可以羶下用我果個啊
TOB5471
想買少少野但未夠免運,有冇人想一齊夾?
如果拎到referral rebate會扣返條數俾巴絲

有無食左會幫助讀書, 記憶力既supplement推介
有無食左會幫助讀書, 記憶力既supplement推介

上個post介紹過好多,爬下文
不過無捷徑,起碼食幾個月先見到效果
21夜晚落單,今日就到 快得好驚訝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞