[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
有冇去頭皮洗頭水推介
成日一轉洗頭就有頭皮
但之前用開嗰款過有引敏成份 唔怪得成日頭痕
諗住轉手工皂 係好好用 但出返頭皮

「可能」有真菌

應該唔係掛 因為用開既洗頭水都冇藥性
係一轉洗頭水或者轉天氣就會有
Starting now, and until, Wednesday, October 11th, at 10:00 a.m. PST, enjoy 100% free shipping for all orders over $80 USD with SF Express! Yes, free shipping with no surcharges for heavier items!

Plus take an extra 5% off of these weekly offers:

Sport Specials, including the world's best selling Optimum Nutrition, extra 15% Off:
https://hk.iherb.com/c/sports-oct-special/?rcode=BUY1234

Over 400 Korean beauty brand products at extra 15% Off:
https://hk.iherb.com/c/k-beauty/?rcode=BUY1234

See all iHerb weekly deals and offers:
https://hk.iherb.com/?rcode=BUY1234

免運費呀 我下次買野會用RVG471個code
食完包膠

岩岩之前買落既steel-cut oats 發然比平時百佳買到桂格黃色既rolled oats 更煙韌 更有口感 佢既加工程度比rolled oats更少 應該保留到更多既營養 岩哂減肥人士食
唔好處係要煲10-20分鐘 有啲煩
https://hk.iherb.com/pr/Bob-s-Red-Mill-Steel-Cut-Oats-Natural-Cereal-24-oz-680-g/10611

好似一生良品賣得平D
食完包膠

岩岩之前買落既steel-cut oats 發然比平時百佳買到桂格黃色既rolled oats 更煙韌 更有口感 佢既加工程度比rolled oats更少 應該保留到更多既營養 岩哂減肥人士食
唔好處係要煲10-20分鐘 有啲煩
https://hk.iherb.com/pr/Bob-s-Red-Mill-Steel-Cut-Oats-Natural-Cereal-24-oz-680-g/10611

好似一生良品賣得平D

都有呢隻牌子?
有冇巴打食過swisse隻男士多元維他命同埋swisse隻hair skin? 評價如何
可能會買黎試下,有冇code交換用
ZZG580
有冇巴打食過swisse隻男士多元維他命同埋swisse隻hair skin? 評價如何
ZZG580

巴打
我想用你個CODE但冇交換有冇問題??
ZZG580

巴打

有CODE了
CAR8419
ZZG580

巴打

有CODE了
CAR8419

冇問題啊
但我仲差少少先免運費 你要等我揀多一陣先
有冇巴打交換code用
準備今晚買
code: JKW3279
ZZG580

巴打

有CODE了
CAR8419

冇問題啊

我已經用左你個CODE
你慢慢
唔緊要
ZZG580

巴打

有CODE了
CAR8419

冇問題啊

我已經用左你個CODE
你慢慢
唔緊要

搞掂揀好了 用左你個CODE
有冇巴打交換code用
準備今晚買

用左你個code
唔介意可以用返我嗰個: DEN7853
有冇巴打交換code用
準備今晚買

用左你個code

我用左你個code
我個Code係: YUN8614
有冇巴打交換code用
準備今晚買

用左你個code

我用左你個code
我個Code係: YUN8614

用左雷拉巴打嗰個
有冇巴打交換code用
我都係準備買野

CODE:RUS5921
有冇巴打交換code用
我都係準備買野

有 今晚買
code: KJH 282
有冇巴絲今晚會買,可以交換code
我個code:RAB1361
有冇巴打交換code用
我都係準備買野

有 今晚買
code: KJH 282

OK 巴打 我今晚買

已經用咗 我個code: TUN5308

已經用咗 我個code: TUN5308

啱啱用咗 唔該曬絲打
有無巴絲會買,我會買$6百幾蚊
Code: BWC790
PWS324
我個code
我之前都係用連登巴打既code
大家用我啦

岩岩月左
PWS324
我個code
我之前都係用連登巴打既code
大家用我啦

岩岩用左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞